![]() |
Na wyspach różne rzeczy się dzieją z motocyklami i też nie zawsze dobrze serwisowane...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taaa..
Ponoc moja Babcia zostala wylowiona po trzech latach z zatopionego kutra rybackiego;) Zreszta jak wszystkie komarki na wyspach! I tak ja kocham...;) ps. Jeszcze nie ruszylem oski bom latanie po okolicy mial umowione. |
Cytat:
Cytat:
Na wiosnę oś była już ładnie przyłapana. A że to była WSK to pies jej mordę lizał. :-) |
Lozysko jest sprawne;) Nie grzeje sie a oska obraca sie w nim, jeno wylez nie chce.
Nie walilem jeszcze mlotkiem wiec ciezko powiedziec jak mocno siedzi. R2D2 dzieki za slowa otuchy. Nie przejmuje sie tym co ludzie mysla. Moja Babcinka moze miec wsadzone drewniane tloki i wal z plasteliny, a i tak bedzie Naj! Z tego co mi wiadomo stala przez ostatnie 6 lat w szopce, wyprowadzana tylko na MOT (angielski przeglad). Wlasciciel mial jeszcze 2 inne komarki i nie starczalo mu czasu oblatac wszystkie. Dlatego ma zasniedziale szprychy no i ta oska. Reszta jak na 12-letnie moto igla:) |
No to wszystko stalo sie jasne...
oska zlapala lozysko. Wystarczylo 4 razy puknac i wylazla caluska sucha;( Wyczyszczona i pasmarowana wlazla az milo! Komarytko pierdzi swieci i trabi.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |