![]() |
Na stole może leżeć obok siebie złoto, srebro, miedź, opiłki żelaza, diament, rubiny, jedwabie i inne wartościowe rzeczy. Magnes nie zwraca uwagi na żadne z nich, wybiera tylko opiłki żelaza. Tak samo jest z wielbicielami; Bóg nie wybiera ich na podstawie bogactwa. On szuka czystego serca.
-BABA |
Miałam szczęście poznać Marcina, kochał życie, dla niego świat musiał się kręcić, coś musiało się dziać. Był świetnym przyjacielem, kompanem - wszyscy, którzy go znali doskonale to wiedzą, potrafił otworzyć oczy i znaleźć jasną strone nawet w sytuacji beznadziejnej dla nas, z życia czerpał garściami - "chodząca energia", która udzielała się innym. Teraz pozostaje ogromna pustka i wspomnienia. Baryła - na zawsze w naszych sercach.
|
Nie znałam Marcina ale smutek i mnie ogarnia na wieść o takiej tragedii, wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół... a nam wszystkim życzę szerokich dróg, myślących i odpowiedzialnych kierowców oraz opatrzności Bożej.
Maćka |
Nie znalem Marcina , ale kurcze jak slysze o tym ze zginął młody chlopak jeden z nas to .... ach szkoda słów nalezy miec tylko nadzieje ze znajda tego sk....syna
|
Podzielam Waszą rozpacz i ból.
Szczere kondolencje dla RODZINY i PRZYJACIÓŁ. |
Chcialbym troche sprostowac. Sprawca nie uciekl. A samochod to Kia Picanto obklejona naklejkami Lotos.
|
Takie wiadomości zawsze ściskają mnie za gardło...
|
Marcin
Zapamiętam Marcina uśmiechniętego, potrafiącego znaleźć dobrą stronę w każdej sytuacji, pomocnego, żyjącego pełnią życia....To prawdziwa ,,przyjazna dusza". Nie potrafię o Marcinie mówić i pisać w czasie przeszłym..dla mnie on nadal żyje....
|
żal i smutek +++
|
['][']['] łączę się w bólu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |