Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SZUTER PARTY II-podsumowanie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7097)

Jaro-Ino 03.08.2010 16:26

Z mojej strony dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie do grona afrykańczyków, Lasce i Felkowi za nocne przygody w lesie :) mam nadzieję, że jeszcze nie raz powtórzymy takie spotkania. Miło mi, że gitara na coś się przydała. Już obmyślam co tu zrobić, żeby wrócić do Tyrawy i przejechać reszte nieprzejechanej trasy ;) Takie dzidowanie trzeba powtórzyć. Dziękuję za opony, za pomoc w ich zmianie (dobre rady też się przydały :D ), za atmosfere. Jesteście wielcy!

fari2 03.08.2010 23:56

Może post zupełnie nie z tej beczki.
Od czego siedzi przedni przedni zawias w trampku cyklopie z handbarami w stylu rejli?

BLOB 04.08.2010 00:01

Cytat:

Napisał fari2 (Post 126686)
Od czego siedzi przedni przedni zawias w trampku cyklopie z handbarami w stylu rejli?

Maszyna Motormaniaka do niego bij:D

dery 04.08.2010 00:42

Cytat:

Napisał fari2 (Post 126686)

huska zdaje sie..

cheniek 04.08.2010 15:43

Ma ktoś jeszcze zdjęcia ???

smiglo 04.08.2010 16:19

mam 3 filmy z aparatu i będę jeszcze miał filmy z kamery przy kasku. Gdzie je "wrzucić", żeby każdy mógł je sobie pobrać? Zupełnie się nie orientuję, a nie chciałbym utrudnić wszystkim pobierania... utrudniałem "na trasie" więc może chociaż ułatwię pobieranie... jakieś sugestie?

cheniek 04.08.2010 16:21

Może na jakiegoś YouTube albo innego Dailymotion ...

Kubas 04.08.2010 17:42

Dziekuję organizatorom oraz wszystkim dzidownikom za miłe przyjęcie mnie do grona w Tyrawie. Dziękuje również za pomoc przy zmianie opon,za miło spędzony weekend,za świetne traski,teren,błoto:D i tu ukłon w stronę kierowców z plecaczkami:bow: bo osobiscie nie porwał bym się na taki teren we dwójkę.Dziękuję także naszej grupie zmagającej się z błotem za miłe towarzystwo oraz atmosferę.Czekam na kolejną edycję:D

BLOB 04.08.2010 19:31

Cytat:

Napisał Kubas (Post 126749)
Dziekuję organizatorom oraz wszystkim dzidownikom za miłe przyjęcie mnie do grona w Tyrawie. Dziękuje również za pomoc przy zmianie opon,za miło spędzony weekend,za świetne traski,teren,błoto:D i tu ukłon w stronę kierowców z plecaczkami:bow: bo osobiscie nie porwał bym się na taki teren we dwójkę.Dziękuję także naszej grupie zmagającej się z błotem za miłe towarzystwo oraz atmosferę.Czekam na kolejną edycję:D

Kubas dla Ciebie to powinien być w nagrodę sprey do tyłka a nie np. do kasku. Jak się zapierniczało 650km na dziku?.
A to takie przyjęcie wiesz ze względu na kolegów co na at z tobą przyjechali, a teraz niewierny zejdziesz na prawdziwą jedną i jedyną słuszną drogę wytyczoną przez pana Hunde w stylu Africa Twin.
Pozdro dla całego Podlasia tak?? dobrze pamiętam ??

Wegrzyn 04.08.2010 20:03

Cytat:

Napisał cheniek (Post 126732)
Ma ktoś jeszcze zdjęcia ???

Ja też mam foty i filmy, ale nie wiem gdzie filmy wrzucić. Fotki będą jeszcze dzisiaj.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34.