![]() |
Ladowanie napewno nie bo motocykl jeździ na światłach, Ledvolt pokazuje OK
a grzanie padło w trasie. Afryka zapala od pierwszego obrotu. chyba że przewody za cienkie są i jest spadek napięcia do sterownika. Tylko ze przewody dałem oryginalne |
Ja mam Oxforda z pokretlem juz od 2 lat i bardzo sobie chwale... Ale to moze jeszcze stare dobre zapasy!!! :-)
|
ja mam daytony od dwóch lat chyba i są extra. POLECAM
|
posiadam w/w manetki od stycznia, maja juz 8kkm przejechane, nonstop uzywane i nie zauwazylem zdnych problemow. moj koles kupil miesiac po mnie i wszystko ok. moze jakas seria byla lipna? (nowy pracownik ze wschodu na lini produkcyjnej nie zrozumial instrukcji i zle skleil;)
|
mi już poszły dwa komplety oxforda. stary o którym mowi Kokoszka, na potencjometrze, i ten nowy na przyciskach. wiecej tego nie kupie
|
jak nie oxfodry, to jakie warto kupić? saito II ?:confused::dizzy:
|
u mnie Saito padły, teraz czytam że oxfordy do d... confused :dizzy:
|
Dwa lata grzeję łapy Daytonami i nie narzekam. Rzeczywiście moc z jaką to robią nie jest porażajaca ale kiedy paluchy mi grabieją przełączam na chwilę w pozycję START i jest gitesik.
|
Stabilizator:
http://lh5.ggpht.com/MrHWpch/SD6lNT2...7052008016.jpg Zlutowany solidnie, tylko co z tego, zgięte nóżki i nieprzyklejony element + drgania zrobiły swoje. Aha stabilizator ma być napisem do płytki, nie tak jak na zdjęciu. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |