![]() |
Cytat:
Teraz jeszcze kwestyja śladu GPS na garmina HCX LEGEND. Czy może ktoś podrzucić, lub zlinkować. |
Odpaliłem ślad na GPS z postu
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6702. Z tym że na AM 5,0, a nie na Garminie. |
1 Załącznik(ów)
|
Dziękuję Podosik.
A czy mógłbyś niedoświadczonemu koledze podpowiedzieć jak ten ślad Garminowi zapodać. Bo kolo który go posiada nie ma w tym doświadczenia. Podobno cza jakiś program mieć na PeCecie??? Przyjmując propozycję Mirmila pokonywanie zachodniej części trasy proponuję rozpocząć od zjazdu z drogi 835 za Dynowem, a ile jej pokonamy to się zobaczy. Mirmil, żyjesz??!!! Zapowiada się ładny łikend a więc : Szukamy więcej chętnych ... !!!! |
no musi miec program MapSource. I tam jest ikonka - wyslij do urządzenia.
|
wkleiasz do katalogu AutoMapa instrukcja w formie world na pierwszym poście w wątku tyrawa solna szuter party II
|
Cytat:
Z AutoMapą to ja sobie już poradziłem, właśnie dzięki twojej instrukcji. Tylko chciałem Garminowi zapodać. Dzięki. |
i obleciałeś??
|
3 Załącznik(ów)
Wstyd się przyznać, ale wobec braku woli walki ze strony moich towarzyszy poddaliśmy się na pierwszym błotnistym podjeździe, tuż za Dynowem.
Ale za to .... Zrobiliśmy piękną widokowo trasę Przeworsk - Barwinek - Svidnik - Zborov - Konieczna - Małastów - Ożenna - Krempna - Nowy Żmigród - Dukla - Rzeszów - Chmielnik - Markowa - Przeworsk Bardzo atrakcyjne odcinki to Konieczna do Małastów (serpentyny), Małastów - Ożenna (głównie szutry ale zdarzają się zamknięte drogi leśne przez Magórski Park Narodowy:devil:) Rzeszów Słocina - Chmielnik - Wola Rafałowska (szutry oraz wąskie kręte dróżki). W sumie na kółka nawinęliśmy około 400 km od 9 do 17. Gdyby nie te długie dojazdy prostymi asfaltami to byłoby super. A oto klika fotek z trasy: Załącznik 15014 Załącznik 15015 Załącznik 15016 Później wrzucę jeszcze robione telefonem. Ale fotek jest nie wiele bo, najpierw nie było czemu robić zdjęć, a później była taka jazda że się z motura schodzić nie chciało.:D |
Kiedy jeździliście? W sobotę czy w niedzielę? Z Tomkiem i naszymi kobitkami byliśmy w sobotę na Magurze i na Małastowie. Te tereny mamy dobrze obcykane :D. Szkoda że się nie spotkaliśmy :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |