![]() |
:Thumbs_Up: Najlepsze życzenia, niech Wam będzie jak najlepiej na przekór statystykom !!!
|
Będziemy z Wami :)
|
I ja winszuje szczerze z serca.
słyszałem tą radosną wiadomość już wcześniej ale ostatnie nasze spotkanie było w smutnym nastroju i wypadło z głowy żeby pogratulować. Nie uda mi się dojechać ale mam nadzieję że inne bambusy staną na wysokości zadania. Ja wychylę w domu za Wasze Szczęście. p.s. w podróż poślubną zapraszam na rajd podlaski ;) |
Wszystkiego naj ....... na NOWEJ DRODZE ŻCIA!!!!!:Thumbs_Up::):at:
|
Witajcie.
Zostałem poproszony o ogarniecie przybyłej braci motocyklowej. I to zrobie:) Z przyczyn "oczywistych" przyda nam sie odrobina punktualności, dlatego proszę o przybycie na stacje BP maksymalnie do 10.29. Stacja znajduje się przy obwodnicy Opola pomiędzy drogami w kier. Kluczborka i Namysłowa. O 10.30 ruszammy po Łysego, tak żeby zdążyć go poprowadzić do Oli. Po ceremonii odprowadzimy młodą, i już szczęsliwą parę, do domu weselnego. Po wypiciu "zdrowia" - ekipa na motongach uda sie na zasłużoną najepke:) W razie pytań dzwońcie 691917627 |
Wszystkiego naj, naj, poza tym zdrowia, zdrowia i jeszcze raz... kasiory. No i nowych obywateli nam majstrujcie. Będzie można niszczyć wątroby na pępkowym.
|
Rzecz jasna- będziemy :) ale to już chyba wiecie ;).
|
:):):) gratulacje !!! niestety jako że znowu odwalam pańszczyzne na podlasiu, niestety nie dam rady , ale jak Wasil zaznaczył > w podróż poślubną możecie wybrać się na rajd podlaski :D
a więc wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :Thumbs_Up: udanej zabawy weselnej również :) .... no i wiecie ... ktoś musi po Was bakcyla odziedziczyć ;) czekamy :D |
Podajcie namiary na Kościół. Pod jakim wezwaniem i na jakiej ulicy... już jest:
Parafia Błogosławionego Czesława przy ulicy Hallera. Zjazd z autostrady na Opole-Racibórz. |
najlepszego, szczęścia, zdrowia oraz pomyślności na afrykańskiej drodze życia... adam i monika
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |