![]() |
Cytat:
Grubsza średnica jest po to na ośce żeby w momencie jej dokręcenia ścisnąć łożyska do siebie i dlatego jeden koniec jest wkręcany w lage a drugi jest w momencie montażu pływający aby lagi ustawiły się równolegle względem siebie.Póżniej dopiero zaciskasz cztery śrubki na klucz 10.Ja osobiście bym dotoczył ośke na wymiar(najlepiej z grubej śruby o twardości min 8.8) |
Nie mam pojęcia. Nie wydaje mi się. Ale wiesz jak to jest z Allegro ;)
Sam jakiś czas temu o nim myślałem ale... na myśleniu się skończyło. Też od jakiegoś czasu jest Marzocchi Shiver. Z tym że bez dolnej półki. Jest tego trochę-w dobrych pieniądzach. Jestem wykwalifikowanym operatorem koparki allegro. ;) Cytat:
|
Cytat:
Mam gościa który zanim coś wytoczy to bada twardość materiału z jakiego jest zrobiony oryginał. Myślę że można na tym polegać. |
Cytat:
Jaki koniec jest wkręcany w lagę?? Przyjrzyj się jeszcze raz temu zawieszeniu. Na świecie jest coś więcej nić trampek. |
Cytat:
|
No właśnie widziałem dlatego napisałem co napisałem.
|
Cytat:
|
Na ośkę to najlepiej wziąć półośkę z auta.
Na szrocie jest tego od cholery. Ważne aby była pełna, a nie rura :D |
Cytat:
|
Jako moderator powinienem tu pewnie ostro posprzątać bo wiele głupot i śmiecia zostało tu napisane. Niemniej jednak nie poczuwam się do odpowiedzialności bo już dawno wybiłem sobie z głowy zmianę zawieszeń w AT bo to nie ma sensu :D. Nie mam zatem na ten temat ani wiedzy praktycznej ani teoretycznej. I nie będę miał. Jak się komuś to uda to niech to opisze :D.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |