![]() |
Fajno :).
|
Wieczny tu dobrze prawi. te 0,2atm max podczas jazdy uzyskamy poprzez wstawienie królowej na centralke i wcisnieciu zaworków w lagach na górze. po zestawieniu i podczas jazdy precyzyjny cisnieniomierz pokaze ok 0,1 do 0,2 atm. zadne kompresory na stacji. olej sprawdzic, jak błoto zmienic i dzida.
Dzis ulałem po 50ml z kazdej goleni, (jak zalecał HUbert) czego nie zrobilem jak montowałem progresy przód. afri na 10w full syntek i progresach płynie poprostu :) zeby tak jeszcze tył ładnie wybierał.. |
gdzie kupić progresy (sprężyny przód) , podajcie jakieś namiary
sam też będe szukał |
Cytat:
www.sklep.larsson.pl |
Mam odwrotny problem -chciał bym twardziej mimo ze progresy mam, olej tez wymieniony na odpowiedni. Tylko jakoś ja nadal jestem za bardzo co by tu "owijać w bawełnę najedzony", a moja zona ma ciężkie kosmetyki. Moim pomysłem jest więc to by do górnych korków (jako że mam RD7A, czyli amor nie jest pompowany) na goleniach wkręcić zaworki od amortyzatora np. rowerowego lub od innego amora. - jak myślicie, czy będzie działać?
|
bedzie ale nic ci to nie da. to tylko napiecie wstepne. bedzie raczej wyżej niżej niz sztywno miękko
|
Cytat:
A tu jest katalog: http://www.wilbers.de/2008/html/imag...abelfedern.pdf Mają sprężyny do RD03, RD04 i RD07 Z tego co wiem jest jakiś dystrybutor na Polskę ale ja zamawiałem bezpośrednio. Mają również sprężyny do tylnego amorka :D |
dzięki chłopaki progresy dla dabala ja w zime rozbebeszam swoją huske i od niej wkładam lagi marschoini cz jakoś tak i do tego zawieszenia będe potrzebował mocniejsze sprężyny i chamulce od jakiegoś super moto - tarcza 320mm i zacisk sześcio tłoczkowy z przejścówką do tego półka nad samym kołem (tam gdzie teraz jest błotnik) z tyłu wp ala ktm lub coś w tym stylu zależy od finansów
|
Cytat:
Moze Ci byc ciezko znaleść na ebay. Moze dowiedz sie dokladnie:haha2: |
Cytat:
hubert dzięki za linka znalazłem przedstawiciela na polskę http://www.grandysduo.com.pl/stronaglowna.html |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |