Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ZŁOMBOL 2011 - do it yourself (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8287)

puntek 02.01.2011 14:52

trza jakiś rozsądny kierunek wymyśleć i nazwę zmienić co by onanizatory właściwego złombola nie wściekli się :)
jak mam parcie na dół :)
ktoś chętny do pomocy onanizacyjnej?

felkowski 02.01.2011 16:42

Słuchaj Puntek, jesteś gośś z Pewexu. Masz we mnie wsparcie. czuję podobnie jak Ty. Chociaż nie wiem co będzie rano.

ferdek 02.01.2011 18:28

Wiem! Wymóżdżyłem rozwiązanie! :D
A może spróbujemy przekonać onanizatorów, żeby Złombol w tym roku ruszył w dwóch kierunkach? Na przykład jedni na wschód, drudzy na zachód a meta tam gdzie się spotkamy :dizzy: ... no dobra, trochę mnie poniosło ;)
Pomyślmy jak można namówić organizatorów na plan dwóch tras. Plusy:
+ coś nowego
+ więcej uczestników (na pewno wielu myśli podobnie do nas) => więcej kasy dla dzieciaków
+ dwie trasy = łatwiejsza organizacja kempingów, przybywa co roku załóg, i robi się z tym problem
+ organizatorzy od momentu startu stają się zwykłymi uczestnikami, więc problem braku głównego organizatora na jednej z tras odpada
+ główne szoł, media itp i tak jest na starcie, a tam byliby wszyscy
+ być może za jakiś czas Złombol wyruszy we wszystkie kierunki świata :)
Zdaję sobie sprawę, że szanse przekonania organizatorów są marne, ale może warto spróbować, przecież są to ludzie pozytywnie zakręceni :dizzy:

Cynciu 02.01.2011 20:49

Oj Ferdek, zdecydowanie cię poniosło:haha2:

Po pierwsze już byli i są uczestnicy na 2oo.
Po II, to już by nie był rajd złombolowy tylko zlot w Katowicach a potem każdy robi co chce:mur:

Lepiej kupuj mz, jawę albo jeszcze lepiej SHL125 i naprzód do Szkocji:at:

luzMarija 08.01.2011 12:58

Szkoda, w Szkocyji kopary by wam pospadały. Ale zgadza się, motorłej to żadna przyjemność. Niemniej, jeśli ktoś się zdecyduję służę pomocą na Wyspie- znajomymi naprawiaczami, linką holowniczą i noclegiem, przynajmniej na południu. Dalej mogę pilotować.

Lepi 08.01.2011 13:21

Jeśli chce się jechać "złomami" to jednak lepiej na południe czy wschód. Zachód nie lubi starych samochodów. Mogą być problemy. A jazda po autostradach to już całkiem słaby pomysł. Wiemy przecież, że często nie są to auta o nienagannym stanie technicznym.

rumpel 08.01.2011 13:27

podsumowując troche ich poniosło z destynacją

luzMarija 08.01.2011 13:34

I tak, i nie Lepi. Co innego gdy pakujesz się pięciosobową famułą do poldka i tniesz do Hiszpani, co innego zorganizowany rajd, z nalepkami, światełkami, cekinami i trąbkami. Wiadomo, z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić że niemieccy policjanci otworzą natychmiast ogień zaporowy, ale dalej powinno być guttess. Szczególnie na Wyspie, tu się kochają w starociach, nie zdziwiłbym się gdyby tubylcy odkupiliby te cuda za przyzwoitą kasę.
Osobiście starałbym się omijać autostrady, chociażby z tego powodu że nudno tam, a w przypadku awarii lud mniej skory do pomocy. Bokami można więcej zobaczyć a podejrzewam że w przypadku takich pojazdów prędkość przelotowa będzie i tak podobna.

mmax 08.01.2011 14:20

Też myślałem żeby jechać... czymkolwiek... Odechciało mi się... Lochnes!?! Ułan Bator... To bym pojechał!

Lepi 08.01.2011 14:21

No ja właśnie miałem na uwadze szczególnie Niemcy. Niech ci gdzieś kapnie kropla oleju to potrafią kosztowna aferę zrobić. W innych krajach jest tylko trochę lepiej. A czy to zorganizowana akcja czy nie to mają w pompie.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.