![]() |
Też się postaram być, może jakieś spotkanie i wspólny 'wjazd'?
|
Myślę że na takie umawianie to będzie czas na tydzień przed, a teraz to i tak połowa z chętnych odpadnie .
|
W zeszłym roku muzycznie było beznadziejnie.... może w tym roku...:at:
|
Muzycznie rzeczywiście było średnio. Dodatkowo miałem kontrast po 4 dniach na Openerze. To dwa różne światy.
Do Woodstock mam sentyment, ale bez naprawdę dobrej ekipy nie będzie mi się chciało tyłka ruszyć. |
Cytat:
|
Rok temu zupełnie przypadkiem spotkałem dobrego kumpla na dworcu :) Połączyliśmy dwie ekipy i nie było co narzekać.
..ale gdy mijały mnie z nienacka (jak czołg) motocykle, to wiedziałem że własnie tego jeszcze mi tam brakuje ;) Niewykluczone, że w tym roku będę tam na zabezpieczeniu, ale wtedy w poruszać się będziemy cztero kołowcami :) |
Dla mnie jest to zdecydowanie pozycja obowiązkowa. Jeśli chodzi o stronę motocyklową, to organizacja perfekcyjna. Wjazd 20 albo 25zł, nie pamiętam. W każdym razie, w tej śmiesznej cenie zawarty jest całodobowo strzeżony parking maszyn, ogrodzone pole namiotowe z naprawdę dobrymi warunkami - kawa i herbata do oporu, zimny prysznic, koryta z wodą, toi-e, a nawet jeden ciepły posiłek w ciągu każdego dnia! A od strony mniej motocyklowej, to klimat Woodstocku jest nie do opisania. W tym roku co prawda nie ma interesujących mnie zespołów, ale warto jechać nawet dla samego klimatu. A nuż trafi się coś, czego nie znam a mi się spodoba :)
|
Ja też nie wyobrażam sobie nie pojechać na Woodstock, a mam nawet taki ambitny plan żeby pojechać offem:at:(o ile zdążę zmienić motonga). Ale zobaczymy co się z tego jeszcze urodzi. W każdym bądź razie moja obecność w tym roku obowiązkowa! Dozo!;)
|
Ja też postaram się być :D
Może nawet zrobię cytrynówę :) tylko boję się żeby Was nie zabiła jak to wczoraj uczyniła z jednych chłopem :) Chłopaki mam nadzieję że nie zawiedziecie i będzie nas znowu dużo :) Bo kto zje wielki gar spaggetti :haha2: |
prawie mnie przekonałaś ...tym spagetti oczywiście :haha2: :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |