![]() |
Michałek, Karolcia- najlepszego:):)- niestety , ja zaliczam absencję- mam w rodzinie wesele- nie wyłgam sie:)- pozdrawiam gorąco:)
|
Będziem! :D
|
Czołem Bracia i Siostry:rules:.
Jako że zostałem "prowadzącym" paradę ślubna :lc8: podaje kody na spotkanie :umowa:: 1. Miejsce: stacja paliw-- ostatnia(niebieska po lewej stronie) przed wiaduktem-jadąc w strone Opola w odwrotnym kierunku - sie wie :D 2. Czas: godz.12:08:46 (bedzie chwila na pogaduchy lub ... :zdrufko: - jak kto woli) 3. Ubiór: dowolny :D W razie pytań - wątpliwości : Łysy 503 04 37 24 |
1 Załącznik(ów)
Gratulacje! A czy do ślubu Młoda Para jedzie Afryczką lub czymś podobnym?? ;)
Ja miałem problem z namówieniem mojej Panny Młodej do jazdy na enduro (bała się usmarowania sukienki od łańcucha:D) ale do "Kaśki" wsiadła bez oporów! |
Zapomniałem dodać :mur: :
Miejsce spotkania :at: - Strzelce Opolskie !!! |
Łysy. Byłem kilka razy w strzelcach i nie wiem gdzie mamy się spotkać. Ale pojadę z Misiakie, który zaklina się, ze wie ;)
|
Ja Cie zaraz zaklne jak chcesz ;)
Słuchajcie moja propozycja na wylot z Częstochowy to : Orlen ul.Barbary 105 o tu http://maps.google.pl/maps/place?oe=...ed=0CD0Q4gkwBA Godzina 10.30 czekamy do góra 11.00 Jakieś tankowanie, kawa, hotdog i lecimy spokojnie do Strzelec . Co Wy na to? |
Mnie pasuje...poinformuje ewentualnie zainteresowanych :)
|
Gratuluję serdecznie!!! Jeśli się uda pojawię sie z mnóstwem małych motocyklątek :)
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,
obyście we dwójeczkę na afryczce bezpiecznie i długo śmigali nie podjadę niestety - roczek w rodzince ;) ale toast :beer2: na pewno wypije |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |