![]() |
Jagna, jestem pełen podziwu.
Również dla partnera - ja bym z takimi porządkami w domu nie dał rady ;) Pozwolę sobie dorzucić jednak swoje trzy grosze do tej perfekcyjnej instrukcji. - Na przyszłość polecam cienkie lateksowe (chirurgiczne) rękawiczki z apteki. Nie traci się czucia palców przy pracy a ładnych rączek szkoda. - Wyczyszczone tłoczki należało jeszcze posmarować smarem wysokotemperaturowym do tłoczków hamulcowych. Będą wówczas następnym razem również gładko chodziły i nie będą się robiły na nich wżery. Dobrze jest jeszcze deczko je wycisnąć, nasmarować,wcisnąć, wycisnąć, nasmarować, znów wcisnąć i dopiero złożyć. - Na trzpienie (wodziki) użyłbym chyba jednak smaru stałego. Poza tym ekstra:Thumbs_Up: |
A wg mnie za dużo jest w opisie zwrotów: "a teraz należy zawołać osobnika płci męskiej" tutorial dla kobiet :D Szacun za robote, ale przy apieczonyc śrubach i kontrach to czasem i facetom nerwy siadają, wiertarki idą w ruch itd itp. Proste jest jak się wszystko da łatwo odkręcić, w innym przypadku już nie jest tak różowo :)
|
...A takie ładne paznokcie miałaś.. :rolleyes: .... :Thumbs_Up: szacun :Thumbs_Up:
|
Cytat:
A rękawiczkom lateksowym mówię zdecydowane NIE. Ja nic przez nie nie czuję :dizzy: W swojej robocie też ich nie używam. Pracuję na co dzień z gruntami (piaski, gliny itp.) więc do brudu pod paznokciami się przyzwyczaiłam. Cynciu - partner (niestety, bo na porządki przedwielkanocne by się przydał) był zupełnie hipotetyczny. Znaczy się postać literacka :D |
A kto robił zdjęcia?;)
|
Cytat:
Nikt nie lubi przez lateks :D |
Lejdisy jedzą czekoladę podczas gdy wymiana klocków u facetów kończy się najebką:D
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ale żeby nie było, że się czepiam, to gratki za udany serwis. :Thumbs_Up: :) |
Cytat:
Sorry, że tak długo kazałem czekać :P W trasie byłem :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |