![]() |
Cytat:
Dostane na dniach 2 pompe do przerobki , i ma sie testowac. Rozwiazanie jest "swierze" wiec wymaga testow , z moich testow 12 godzin wynika ze powinno byc ok. Sama plytka bedzie kosztowac 15zł. |
Jak testy przejdą pomyślnie to się piszę na tą płytkę.
|
R2D2, dopisz mnie, proszę do listy chętnych. :bow:Jeśli będę mógł zostać szczęśliwym użytkownikiem to podaj proszę nr konta.
|
Zamówię prawdopodobnie dwie, a na pewno co najmniej jedną.
|
Juz dzis doipsz mnie do listy chetnych na te przerobke...podaj adres wysylki pompy...mam 1 w zapasie oryginalna i chetnie bym pod lekko podreperowal i wozil lub trzymal na zapas :)
|
Jeśli można to też piszę się na owa płytkę ;). A tak na marginesie można wymienić styki bez żadnego problemu-teraz nie pamiętam czy wsadziłem styki od simsona czy małego fiata. Wydatek groszowy tylko trzeba powoli i dokładnie całość rozbierać i składać. Gotowe styki oczywiście zabiłem młoteczkiem :] jak na razie działa Pozdrawiam
|
Chętnie się zapisze na ten wynalazek :bow:
|
Ja uznałem że niema sensu komplikować rzeczy prostych!. pare tygodni temu oczyściłem pompke nasmarowalem mechanizmy ruchome i uszczelniłem silikonem, styki przetarłem drobnym papierem sciernym, są na tyle grube że rok wytrzymają. Jak się wypalą wymienie je na styki ze stycznika dobrej firmy np. "meler"-a albo "fael" są w każdej hurtowni elektrycznej najlepiej przemysłowe 400V 25A mają duże styki jak w każdym styczniku ze stopu srebra.
|
Cytat:
Jak sie ma pobor prądu pompy 50W do tych 25A co podales? Wystarczy? chetnie bym wymienil dla pewnosci Cytat:
|
R2D2
Czy wymiana styków jest możliwa? Mam dziesiątki różnych styczników i cos się dobierze. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |