![]() |
Cytat:
Jeśli orginalną nawi była MioMap to trza odpalić ją i zobaczyć czy satelity się pojawią . Jeśli zobaczy ... to wtedy ustawienia , jeśli nie ... jest jeszcze kilka możliwości . |
Cytat:
A można upgrade`ować firmware w takim Larku. Ewentualnie jakieś poprawki. Moim zdaniem zwalony jest soft obsługujący moduł GPS w windowsie. U mnie jest to System Ver:0.7DA.0276 HW C53F2P04G756_L26A v.1.2 compiled Aug 31 2010 Może ktoś sprawdzić czy w działa mu 35AT i ma takie wersje |
oj ..... nie znam szczegółów
wgranie niewłaściwego oprogramowania Garmina sprawia , że z poziomu WCE nie będzie widział satelit - w takim wypadku należy poszukać innego prog. Jeśli to coś innego to opisów w sieci mnogo ;) |
Heja,
Zrób reinstalkę softu, oczywiście sprzętowego nie nawigacyjnego :). Jak to nie pomoże, pewnie masz trafiony sprzęt. Mój 35AT łapie fixa w czasie max ok. 1 minuty na zewnątrz, a i często bez problemu w budynkach. Sprawdzę moją kompilację i dam znać. A tak wogóle to navi całkiem całkiem, trochę ciężka ale za to batt trzyma długo. |
A może wymienią nawigację " od ręki " ?? Spróbuj przeinstalować softa - na stronie Larka nic nie ma?? Ech, może się "u" :)
Pzdr_v2 |
Mój lark śmiga na automapie bez problemu, a fixa łapie po 40 - 50 sekundach. Także masz coś nie tak z urządzeniem najprawdopodobniej...
|
To będziesz miał urlop bez nawigacji zresztą gdzie pojedziesz jak ciągle leje
|
Cytat:
|
Będziesz długo wspominał tą wycieczkę:):):)
|
Ja też mam takie cudo Lark Freebird 35AT, ale na mapach europy z TomToma. Śmiga to bez żadnych zacięć i startuje bez problemu. A co najważniejsze to odnoszę wrażenie, że ma dużo jaśniejszy wyświetlacz od Goclevera.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |