![]() |
<table style="width:auto;"><tbody><tr><td>https://lh5.googleusercontent.com/-8...2599dowska.PNG</td></tr><tr><td style="font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; text-align:right">From Jul 6, 2011</td></tr></tbody></table>
Wszędzie sa znaki muszisz trafic. Daj znac jak bedziesz na miejscu to jak bede mial czas to podjade. |
Dzięki rumpel. Na 4um Trampkowym ktoś cię polecał więc czekałem na twój wpis.:)
Widziałem w relacjach fajne, nie za głębokie brody. Gdzie ich szukać i czy dam radę je znaleźć? |
Z pasażerem na samą pustynie nie da rady zostają więctylko punkty widokowe zapukaj do nas na śląską grupę i rzuc wątek reszte wyczytasz z postów zdjęcia jak poszukasz tez są i wtedy przekonasz się gdzie jest piach a gdzie polatasz z plecaczkiem
|
Fajnie mnie kolega opisał ''ktoś'' ale wybaczam ,futro ty tylko wąchałeś błędowską z daleka więc nie wprowadzaj w błąd a co do RUMPLA mam pełne zaufanie za trasy,o pucharze z Białej(za nawigację)nie wspomnę.Torak te tereny o których mowa jeśdzimy na lekkich endurakach lecz swojego czasu przemierzyłem je 700-ką i powiem Ci nigdy więcej tam nie wrócę trampkiem ani innym ciężkim moto.
|
Cytat:
Jak już pisałem, w kopny piach to się zapuszczać nie będę, ale być w okolicy i nie zajrzeć??? Zwłaszcza że zawsze mnie tam pchało.:drif: |
Luzik!!! mam nadzieje ,że wyjazd będzie bardzo udany a jura i okolice naprawdę warte objechania nie tylko po czarnym.Powodzenia!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |