![]() |
Cytat:
34/3232324 Mailem na biuro@motomonster.pl pełna oferta na: www.bagster.com |
Odpowiadając na Wasze pytania i telefony informuję, że:
Pokoje w Białej minimalnie różnią się jak wiecie z poprzednich lat standardem od siebie - nic albo niewiele się do dziś zmieniło (taki już urok naszej przytulnej Białej) Niektóre są z łazienką, a inne mają łazienkę wspólną na korytarzu. Żeby było sprawiedliwie będziemy przydzielać pokoje według kolejności wpłat. Reasumując: - wpłacasz wcześniej - sikasz w łazience przy swoim pokoju. - wpłacasz później - sikasz w łazience wspólnej na korytarzu. |
Ropuch , a co z tzw."grubym"?
Czy kolejność wpłat ma na TO jakiś wpływ i co z dostępem do papieru ? ? Czy wszyscy z TYM mają zgłaszać się do Ciebie- chcesz mieć kontrolę i władzę ? ? |
Dobry gospodarz przywozi towar ze sobą na bazę :) Nie ma też srania po iglakach i okolicy....zaznaczam, klocki ciężko logują się w kiblach...MEGA kłopot z ich pozbyciem się - wiem co piszę, w zeszłym roku walczyliśmy z miednicą jako popychaczem (jako dodatkiem wody):)
|
Nie dziwię się. Byliście w takim stanie że ciężko wsadzić miednicę do sedesu.
|
kasa poszła, 158zł, 1os, pokój
|
Poszedł przelew. Za dwie osoby, ja i moja luba :) Do miłego !!!
:friday::beer2::chleje: |
kasa 158zł, 1os, pokój poszła
do zobaczenia :) |
158 PLN za Lewara poszło. Andrzej z Gdyni pragnie dzielić ze mną pokój.
On zawsze był jakiś dziwny:D |
Biała, Mat, 2 osoby, pokój - czyli 316 zyli.
Jako że dwójki poszły, to poproszę coś z łazienką. Nie lubię szukać muszli po korytarzach..... Może ktoś nas przygarnie?? |
Lepi, dokoptujcie mnie do jakiegoś pokoju, chętnie z łazienką.
|
158zł zapłacone. Pod dachem poproszę.
|
158
prze(ch)lane |
158 poszło
|
158 poszło także
|
kasa - 158zł - przelana :Thumbs_Up:
|
Można zapłacić z początkiem maja ?
Do kiedy zapisy? |
Wpłaty na konto do 15 maja - to ostateczna data !!! Muszę mieć czas na zliczenie...od czwartku 17 będziemy już w Białej z MEGA marnym netem i praktycznie bez możliwości sprawdzania przelewów !!!
|
przelew za 2 osoby/pokoj/ poszedl byl
|
elo... a jak będzie z grupo OFF - zapisy teraz czy kolejność zgłoszeń w sobotę rano?
matjas |
Cytat:
Rano w sobotę, bo jak podejrzewam nie każdy kto teraz jest przekonany, że pojedzie na Offa będzie w formie. ;) |
namiot 126 opłacony
|
poszedł przelew - 1 osoba,pokój
|
AT Forum z inicjatywy GTW ufundowało:
Smycz AT Forum dla każdego uczestnika zlotu. Pakiety „African Pack” w których mogą się znaleźć: koszulka, kubek, naszywka, naklejka. "African Pack de luxe" otrzymają: - pierwsze i drugie miejsce off-road AT – Africa Twin (wyłącznie motocykle AT – mężczyźni) - pierwsze i drugie miejsce off-road IM – inne motocykle (pozostałe motocykle - mężczyźni) - pierwsze i drugie miejsce off-road LEJDIS – wszystkie motocykle - kobiety - zawodnicy (w tym rezerwowi) drużyny wygranej w meczu piłkarskim - sędzia meczu piłkarskiego "African Pack standard" otrzymują: - trzecie miejsce off-road AT – Africa Twin (wyłącznie motocykle AT – mężczyźni) - trzecie miejsce off-road IM – inne motocykle (pozostałe motocykle - mężczyźni) - trzecie miejsce off-road LEJDIS – wszystkie motocykle - kobiety - zawodnicy (w tym rezerwowi) drużyny przegranej w meczu piłkarskim Dziękujemy. |
"African Pack de luxe" otrzymają:
Najmłodszy i najstarszy uczestnik na motocyklu AT;):haha2: |
252zl 2ie osoby, namiot, oplacone :)
|
1os. pokój; wpłacone 158
|
2os pokoj
|
Zaplacone: 1 os pokoj z widokiem na morze
|
Witamy kolejnego Sponsora.
Superfoto.pl - producent fotoksiążek ślubnych, odbitek i fotogadżetów www.superfoto.pl - fotokubek z logo zlotu dla każdego uczestnika Dziękujemy |
Zapłacone,1os,pokój z Krzysztofem K.
|
A przejade offa na Anakach?:confused:
|
Przejedziesz ,jak nie dasz rady to obejrzyj filmik o paprykarzu Giziu i ..............przejedziesz.
Będzie wesoło. CIA'Ł |
Dajesz k...a, Dajesz! Paprykarzu...
Widziałem ten filmik;) |
Cytat:
|
Zapłacone za Jaro-Ino i Janusza. 2 osoby, pokój.
|
Bardzo mi z tego powodu przykro, ale...
Ponieważ nie dawno zacząłem nowa pracę i póki co okres jest taki że raczej nie możliwe żebym dostał wolna sobotę, będę zmuszony odstąpić swoje 2 miejsca, w "pokoju dla pary" razem ze zwiedzaniem elektrowni. Nie wiem jak to rozwiązać, pisałem już do Lewara w tej sprawie i czekam na odpowiedź :( Miejsca są już opłacone. |
Cytat:
|
Cytat:
Hej |
Zostaje jeszcze dogadać sprawę "zwiedzania elektrowni" żeby tam nie narobić zamieszania i problemów Lewarowi...
|
Skoro już w temacie to ja też zaproponuję odstąpienie jednego miejsca :) opłaciłem za dwie osoby, stało się tak że jadę sam, więc jeśli ktoś jeszcze nie wpłacił to może da cynka i takim oto sposobem odzyskam sianko ;) a wszyscy będą zadowoleni :)
|
Cytat:
|
Właśnie puściłem przelew 128zł, 1 os, namiot
|
Przelałem za siebie i namiot.
|
No niestety...
Moje dwa miejsca w pokoju przekazuję dla Dokstoma i zwalniam dwa miejsca na zwiedzanie elektrowni. Odnotujecie ten fakt, Ropuch - żeby nie było zamieszania na miejscu? |
Cytat:
Odhaczone :) |
Przelew poszedł, 126 zeta, jedna osoba, namiot.
A różnicę w cenie zakwaterowania deklaruję w całości przeznaczyć na zakupy przy barze. |
no w końcu! Już myślałem że sie wymydliłeś z Białej
|
Cytat:
|
Cytat:
Podziękować :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |