![]() |
Powiem Ci Lewar, że język u Ciebie szybszy niż myśli. I żaden to CUD tylko wiara w ludzi u Ciebie osłabła bez powodu. A że jesteś wśród właściwych ludzi przykład ten najlepiej dowodzi. Cieszę się że tak to się skończyło, bo umacnia mnie to w przekonaniu że tu mogę spodziewać tylko pozytywnych doznań i emocji. Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
ot, można odetchnąć.
nieoczekiwane zwroty akcji były, trochę nerwów i emocji. i na koniec hepi ent - jak w amerykańskim filmie. |
Odwołuje złe myśli słowa wobec kogokolwiek :D
|
Teraz Lewar za Twe okrutne wątpliwości zrobisz za karę wszystkim piękną fotkę Twym pięknym pstrykiem automatikiem. :)
Cieszę się z zakończenia tej burzy. |
Odesłałem dziś kasę tym, którzy zrobili przelewy i dziekuje za zaangażowanie się - było już prawie pół aparatu :)
Prosze o cynk na priw jak sie dostanie zwrot (jak się nie dostanie przez kilka dni, to też) :) |
1 Załącznik(ów)
Ja z Eliaszem przespałem 12 godz z otwartymi na oścież drzwiami w domku nr 102... a na stole niedopita 07, portfel mój,nawigacja, dwa aparaty na hoku wisiały i inne takie tam i nic nie zginęło... tylko rano afri moja jakaś taka rozespana
|
Cytat:
:D:zdrufko::dizzy: http://radikal.ua/data/upload/6895e/...ab95e25288.jpg --- Ciesze sie, ze aparat wrocil do właściciela. Sam mam drogi aparat i rozumie... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |