![]() |
Cytat:
...dostałem potwierdzenie i 3-cie miejsce na lawecie jest już zajęte, wyjazd w sobotę po południu, pomiędzy 12.00 a 13.00 odbieram lawetę z wypożyczalni. W ostatnim tygodniu przed wyjazdem domówimy szczegóły apropos wyjazdu i w drogę. Co robimy z hotelem? |
Ja proponowałem .............:)
|
Bede na 90 proc. z plecakiem
|
Cytat:
Numer zapisany.. :) Odezwę się póżniej to się zgadamy |
Cytat:
Znaczy się jedziesz z kimś? Tłumacz się szybko... Bo wtedy może też nie bede sam (zawsze to będzie dodatkowa siła do wyciągania moto z błota, lub jego podnoszenia) |
Jak możecie to piszcie gdzie będziecie nocować. Super byłoby spotkać się wczśniej. Ja osobiście też polecam ośrodem w Porażynie i jak nic się nie zmieni będę tam nocował.
|
Dolnoslaskie
Kolegów z okolic prosze o kontakt w sprawie wyjazdu moze razem cos wymodzimy.
|
hej calgon
to ty jeszcze nie wiesz ze z Baalem do Ciebie przyjezdzamy w piatek na pochlej i zwiedzanie wrocka, a w sobote lecimy na pyre;) pzdr |
pochlej
widze ze sie nie wywine- ok podejmuje ta rekawice.
|
z okolic slupska sa chetni NA PYRE ,czy znowu sam mam startowac?
|
No to może ten Porażyn ?
|
Porazyn Porazyn, zapisany jestem, oby tylko wstac rano na rajd, bo moga byc problemy :D
|
Dwie Afryczki z Człuchowa meldują się w Porażynie, bedziemy w piątek tak koło gdzi.16
|
plus jedna z slupska
|
No, i ja zdążyłem się zapisać. Może wreszcie uda się poznać forumowiczów :)
|
ja i gregor z grupy wskiej się piszemy
|
:Di mnie dzisiaj dopisali na prośbę po zamknięciu listy
http://www.rajdy.duh.pl/rejestracja.php |
Cytat:
|
masz racje chodziło mi o sobote :bow:
pomyliłem sie ale to pewnie przez to że nie moge się już doczekać:drif: |
jaka wodke kupujemy zeby nie mieszac
|
dzizas 305 zgłoszonych ;)
|
bardziej parada wychodzi :/
|
i nie poczyniłem zgłoszenia mam nadzieje ze nie będzie problemu z nie zgloszonymi
kudłacz ty przez leszno polecisz chętnie bym się przyłączył ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja nie dam rady przyjechać w sobotę wieczorkiem, obowiązki rodzinne nie pozwalają na szaleństwa :(, przybędę w niedzielę z rana.
|
czy ktoś z okolic wrocka leci w niedziele rano? 6.30 lecę przez Wrocław miejsce do spotkania do ustalenia ?
|
Cytat:
Znaczy jadę, potwierdzenie smsem mam i spoko... tylko by mnie się kostki przydały |
zanosi się w sobotę z Wrocka, będzie widać w tygodniu na ile machin, na nocleg najpewniej, jak ktoś z Wrocławia lub przez, też w sobotę, to można razem dalej polecieć, zawsze to raźniej
|
http://img529.imageshack.us/img529/4...fighternk6.jpgja w sobotę nie dam rady więc wnioskuję dla tych co w niedzielę 6.30 pod motorlandem Wrocław
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,20...edd9c05e21c5ba |
Bujałem się i bujałem a tu już w Porażynie miejsc nie ma. Koś jeszcze będzie nocował u Margarity ?
|
Cytat:
|
duuuuuuuuuuuppppaaaaaaaa nie jedziemy z Gregorem-miłej zabawy i przyjemnego pałowania. Z chęcią zobaczymy zdjęcia
|
Dabal, co jest? Klocki przecież Ci wysłałem ... :D
|
Kiełbasa obecny:) W sobote póżnym wieczorem na polanie, tam gdzie start rajdu:) Będziemy koczować przy ognisku :kumbaya:z :beer::beer::beer::beer::beer:
A rano dzida w szuter:rules: |
Cytat:
|
W takim razie to chyba i ja puszczę kantem Margaritę i tszoda dzida i najebka przy ognisku. Jak mnie przyjmiecie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak tak nowym leeeekkim sprzętem:D Chinol w sobote na polanie integracja:kumbaya:obecność obowiązkowa:)
Felkowski wpadaj na polane pare osób z forum będzie napewno pod namiotem:) Wypijemy pare browarków, pogadamy o starych karabinach:zdrufko::smoking: Weekend ma być ciepły:) olać te margarity:) |
Cytat:
wpadam.... wziąć namiot czy śpiwór wystarczy ?? no to w takim razie będę afryka jak mam to wszystko zabrać ;) coś zabrać bo mam blisko może zapałki albo coś na ognicho kiełbasę ( wiem ze będziesz) z auhan albo wódka z Lidla ? dzizas mam lute;) nie mogę być jednocześnie na BP rano w niedziele i na ognisku w sobotę wieczór ...hmmm a może mogę ;) Laska dasz mi usprawiedliwienie z włefu niedzielnego i spotkamy sie na starcie? chyba ;) ??? |
to moze i ja Was nawiedze, ale nie na noc, mam 50km do domu :] m
|
Ok. Możesz zostać na miejscu. Daj znaka jak tam będziesz, może wpadnę na chwilę pudełkiem.
pozdr, laska |
siemano,..jak się wyrobie, też przybędę /oczywiście w sobotę połpedniu/:dizzy::)
|
No i po pyrce, podobało sie?
|
pyr pyr pyr...pyrka...fajno fajno choć miałam nadzieję że sobie lepiej poradze, grunt że żyje :p ale poza tym gitara a nawet dwie:D, za rok to na stówe i w lepszej formie :D
dzięki wszystkim za miłe towarzystwo wieczorkiem w sobote i w niedziele na rajdzie , tak ogólnie to tyle :) pozdrawiam gorąco PS. zdjęcia jakieś moje, czyli te pewnie mniej ciekawe :p to zawtra |
Melduje swoje przybycie na chawire.
Imprezka na 102, była najebka....była dzida...była trzoda. Dzięki wszystkim za super impreze, Afrykanie pokazali na co Ich stać. |
8 Załącznik(ów)
To i ja melduje przybycie. Chciałbym tu podnieść jeden postulat: był to rajd wposzukiwaniu zardzewiałego gwoździa, a nie pyry. Pyry nie znalazłem, a gwoździ parę było. Ja 5 naliczyłem: 3 afryki i 2 DR. Może jeszcze były ? Impra udana: Trzoda, dzida i najebka byli, i ja też byłem :) I była baba co motury nosiła - jedną ręką. "Siłaczka" jej chyba było na imię. I kolesie co palili gume mińskiem i troszku się zakopali. Palenie MZ ki co potem do tyłu ruszała.
|
To była piękna niedziela spędziłem około15godzin i 600km zaliczone z przerwami na bajere widziałem pyrę oraz orła cień spadając na dach:dizzy:(lusterka ramiresa się sprawdziły)impreza warta przybycia polecam na przyszłośc :)
podziękowania dla organizatorów :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |