![]() |
Wyrazy wspolczucia dla bliskich... Kolejna cenna iskra zycia zgasla...
|
Już nie porozmawiamy o naszych Afrykach. Miała w sobie dużo ciepła i marzeń. Czasem ludzie odchodzą zbyt wcześnie, zbyt wcześnie...
Żegnaj. |
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego(..)" ks. Jan Twardowski Ashanti, szerokiej drogi po nieboskłonie, niech Dakar Cię niesie wśród rajskich stepów i szutrów... Współczucia dla Rodziny, słowa nie wyrażą bólu..... trzymajcie się... |
[*][*][*] @--}---- ...jak niepiśmienna ;-(
|
Tam u góry na pewno są piękne drogi, po których będziesz jeździć...
Do zobaczenia... |
Wyrazy współczucia dla rodziny...
Brak słów.. |
[*] szok :(
|
[*] zegnaj Kolezanko.....
Wyrazy wspolczucia dla bliskich |
Zbyt dużo ten na górze zabiera do siebie. Miałem to szczęście zamienić kilka słów z Anią w ośrodku w Laskach i uśmiech nie znikał z jej Twarzy...[*] brak więcej słów poza cichą modlitwą...
|
ale smutno...
|
Kondolencje dla rodziny i najbliższych....
|
Rozmawiałyśmy niedawno o jej nowym motocyklu-ogromnie się nim cieszyła....a teraz..
I ta powracająca refleksja jak bardzo nasze życie jest kruche, że warto czasem nie zwlekać z powiedzeniem komuś " kocham Cię" albo " przepraszam" bo jak śpiewał Sting " Tomorrow's rain will wash the stains away, but something in our minds will always stay"....pozostaje tylko pamięć Aniu.. |
Poraziła mnie ta wiadomość... [']
Do zobaczenia tam gdzie kiedyś wszyscy w końcu dojedziemy |
Odpoczywaj w pokoju. Mamy kolejnego Anioła Stróża tam na górze.
|
..... trudno co kolwiek powiedzieć.... trudno w to uwierzyć....... :-(
|
dziś rankiem powiedział mi o tym sąsiad - dostał info z forum BMW... potwierdzone potem na TCP i tutaj...
Anię spotkałem klika razy na naszych (TCP) imprezach oraz tych co brała w nich udział jako organizatorka... Pamietam ją jako bardzo żywą, wesołą osobę pomagającą bezinteresownie innym i czerpiącą przyjemność z życia... do zobaczenia Ashanti.. [*] Qter |
[*] smutek
|
Będziemy o Tobie pamiętać. Wyrazy współczucia dla Bliskich.
|
:([*] brak słów
|
strasznie ciężko czyta się takie wiadomości... Nie poznałem Ashanti ale ogarnia mnie smutek na wieść, że poznać mi jej nie będzie dane :([*][*][*] Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych.
|
Wchodząc rano na forum miałem nadzieję że to o czym czytałem w nocy to tylko zły sen...
niestety:( Żegnaj Aniu, będzie nam Ciebie brakowało ['] |
Strasznie smutno !!
|
Żegnaj Aniu, nasza Aniu... Jak widzę zdjęcie Twojego dakarka leżącego na asfalcie po wypadku to chce mi się wyć. W ostatnich dniach rozmawialiśmy, mówiłaś, że chcesz zmienić pracę, że bankowość coraz bardziej Cię przytłacza chciałabyś się zająć pracą z ludźmi, pomaganiem ludziom. Mówiłem Ci z własnej perspektywy, że to często walenie głową w mur. Zupełnie Cię to nie zrażało, widziałaś w tym sens. Patrząc w jak wiele angażujesz się akcji charytatywnych na rzecz pomocy innym, to rzeczywiście miałoby sens. Wszystko zostało przerwane w niedzielne popołudnie. Ne miałaś Aniu szczęścia do tych okolic Wyszkowa. Ciągle nie mogę uwierzyć w to co się stało.
Żegnaj Aniu, zawsze uśmiechnięta Aniu..... |
[*][*]...będziemy pamiętać...
Kondolencje dla najbliższych |
Brak slow ... [']
Kondolencje dla najblizszych .... |
Straszne![*]
|
Bardzo smutna wiadomość...
Kondolencje dla rodziny i znajomych :( |
[*] ...każdy kiedyś umrze, ale nie każdy może powiedzieć, że żył.
|
(*) (*) (*)
Kondolencje dla najbliższych |
[*] kondolencje dla rodziny.
|
Kondolencje dla bliskich.
|
W niedzielę wracałem z weekendu. Podczas jazdy zerknąłem na chwilkę na mapnik. i..... znalazłem na lewym pasie.... Nigdy więcej, już tego nie zrobię. Czytam o Ani i wyobraźnia szaleje. Składam kondolencje rodzinie Ani, a sam - głupi biorę lekcję.
|
Nie mam pojęcia jak to się mogło stać. Przejeżdżaliśmy w przeciwnym kierunku chwile po tragedii. Droga jest tam idealna, lekki luk i zjazd na jakaś wioskę. Najdziwniejsze jest to ze był tylko motocykl, a nie wierze ze na takiej drodze można było położyć motocykl bez czyjeś pomocy ;/
Wyrazy współczucia dla rodziny . |
Ania... To pierwsza osoba, którą znałam, którą tak bardzo lubiłam i ceniłam i której tak nagle, tak koszmarnie za wcześnie, nie ma juz z nami... Ogromnie mi przykro :(
Okolice Wyszkowa i trasa S8 są chyba strasznie pechowe - w zeszłym roku dokładnie tam zdarzyło mi się "przysnąć" na kilka sekund wracając do domu na moto... Na szczęście świadomość wróciła w porę, na poboczu co prawda, ale ciągle w pozycji pionowej... Uważajcie na siebie... Aniu... na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci[*][*][*] Najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla Rodziny. |
Brak słów. [*]
|
Aż wyć się chce ..... Kolejna dusza odchodzi, tak nam wszystkim bliska. Tak nagle. O wiele za szybko. Łączę się z rodziną i bliskimi w nieutulonym bólu. Pozostaniesz Aniu w naszej pamięci.
|
Będzie nam Cię droga Aniu na forum brakowało...
Szerokości gdziekolwiek teraz śmigasz |
Pełna życia, zawsze uśmiechnięta ... taką Cię zapamiętam. Żegnaj Aniu .
Wyrazy współczucia dla najbliższych. |
[*]
kondolencje dla rodziny. |
coś się kończy, coś się zaczyna
|
Powodzenia gdziekolwiek jesteś... :(
|
Smutek ,żal i wspomnienia.
Wszystkim- szczęśliwych powrotów. |
Spij spokojnie..........
Rok temu bawilismy i żartowaliśmy razem,mieliśmy jeszcze sie kiedys spotkać... Do zobaczenia.... Kondolencje dla rodziny i wszystkich którzy znali. |
Smutny to dzień, kondolencje dla rodziny...
|
Niech odpoczywa w pokoju[*]
|
[*][*][*] wielka strata
|
Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie...
|
1 Załącznik(ów)
Tę wersję wydarzeń potwierdziły ustalenia policji. Nie było wypadku z innym uczestnikiem ruchu. Motocykl jest sprawny.
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...ZKOW/120739975 Motocyklistka uderzyła w barierki. Zginęła na miejscu. Kobieta miała 36 lat. Dodano: 31 lipca 2012, 9:00 Autor: Ewelina Przygoda Do zdarzenia doszło na łuku trasy S-8 w Lucynowie. Na miejscu ustalono, że kierująca motocyklem marki BMW kobieta, jadąca w kierunku Warszawy, z bliżej nie ustalonych przyczyn zjechała na lewą stronę trasy. Uderzyła w bariery ochronne. 36-letnia mieszkanka Warszawy poniosła śmierć na miejscu. Załącznik 32807 [*][*][*] |
Czegos brakuje w adresie podanym przez Ole. Tu jest poprawny:
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...ZKOW/120739975 |
Kondolencje dla rodziny.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |