![]() |
Cytat:
Świetny dobór zdjęć. Wczoraj siedziałem i czytałem opisy. Dziekuję. |
Dobry klimat - zdjęcia, opisy - to coś więcej niż "tylko" kalendarz.
Dziękuję. Pozdrawiam! |
Pięknie wydany , zdjęcia że dech zapiera , no i żona mi go zabrała ,powiesi sobie w pracy ...
Ale taki był mój chytry plan he he , się napatrzy i będzie chciała odwiedzić te miejsca . Dziękuje , pozdrawiam , Wesołych Świąt !!!! |
Dzięki serdeczne za kalendarz
właśnie dotarł. Pozdrawiam i Wesołych Świąt |
też już mam
Piękna robota :Thumbs_Up: pozdrawiam |
Przepraszam, że wcinam się w temat, ale można jeszcze kupić jeden kalendarz: http://aukcje.wosp.org.pl/kalendarz-...-nr-28-i670565
Mam nadzieję, że się pobijecie ;) |
No to podbiłem:Thumbs_Up:
|
Przebiłem:D
|
:DKalendarze dotarły:D
Dziękuje i pozdrawiam:at: |
:)
Bić się, bić. To cenny egzemplarz. Z niskim numerem: 28. Jedyny taki. I już trochę kosztuje... |
I do mnie dotarł :bow:. I to z unikalnym numerem 149 :D
Wielkie dzięki, super projekt i wykonanie i ..... wogóle |
Cytat:
Ja dodam tylko, że właśnie z forum advrider otrzymałem info od cruigmorna, że przekazują z nadwyżki kalendarzowej 284 zł. Jochen do tablicy... |
Cierpliwie czekam, czekam ale na północ nie doszło, jeszcze poczekam, wigilia za pasem więc czekam co mam zrobić :(
|
Cytat:
A zatem ad rem - akcja kalendarzowa teoretycznie się skończyła, ale praktycznie jeszcze nie. Wszyscy, którzy chcieliby nabyć jeden z ostatnich kalendarzy (a wyszły naprawdę świetnie) niech się kontaktują z Samborem. Bilans akcji na dzień 20.12 to 1895,22 złociszy i 274.38 ojro - oczywiście przez bilans rozumiemy kwotę, którą udało się zarobić celem wsparcia Rafała, syna Iziego. Dziś przelałem 1900,00 złotych na konto jego mamy, oraz zadzwoniłem i poinformowałem ją o przelewie. Euro z konta PayPalowego właśnie wędrują na konto bankowe (to czasem trwa 2-3 dni), po czym zostaną natychmiast przesłane do Marzeny. Cały czas na konto wpadają pojedyncze wpłaty od osób, które zamawiają kalendarze u Sambora. Zaraz po Świętach zrobię kolejne podsumowanie i wyślemy kolejny przelew. Zdrowia Wam wszystkim! :) PS. Wpłata z advridera jeszcze nie dotarła. |
Działa w czasie ... w tym roku już trzy lata od ...
|
1 Załącznik(ów)
Mamy już 2013. Karta przełożona, kalendarz z zimową fotografią Piotra Gieracha zdobi moją ścianę.
Załącznik 36732 Czy Wasze kalendarze dotarły? Ktoś jeszcze czeka na przesyłkę? |
Do Gdyni dotarły, co prawda na poczcie ktoś bardzo był ciekaw, co jest w opakowaniu ale chyba kalendarz się nie spodobał bo tylko trochę był sponiewierany. Jak widać są na świecie tacy, którym kalendarz się nie spodobał. Po raz pierwszy się z tego ucieszyłem:)
|
I ja dostałem i bardzo dziękuję !
Wypasiony jest, dobrze zapowiada się ten 2013 rok z takim kalendarzem. |
I do mnie ci on dotarł a numer jego czterdzieści i cztery ;)
Dziękuję baaardzo. |
Hi Sambor,
Thank you very much for the calendar, I have received it! I just love it! Hereby I would like to congratulate to those who took these photos, there are all amazing! Once more, I feel honored that we can be part of this fine calendar. We’ll see each other in May! |
Może jakieś nowe dane co do rejestracji na IZI Meeting?
|
Spokojnie, jeszcze odrobinę cierpliwości, rejestracja ruszy niebawem i od razu o tym poinformujemy:)
|
Witam organizatorów oraz uczestników IZI MEETING.
Cel jest szczytny!!!! szkoda tylko, że nie będę miał okazji przybyć osobiście. /PRACA/ Mam jednak częściowe rozwiązanie. Załóżcie konto bankowe dla tych którzy są z wami duchem, a nie mogą być ciałem. Tak jak ja. z poważaniem. Roman Michna |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |