![]() |
Dobra,chyba jako pierwszy z Podlasia dostałem ostrzeżenie,po angielsku żeby było cool.Niestety nie zorganizuje sobie dziś bana bo jestem zmęczony i nie chce mi się gremzać,a chciałbym coś tam skrobnąć przed banem.
Serdecznie przepraszam wszystkich oczekujących ale naprawdę padam na ryj:vis: P.S.Mam nadzieje że nikt nie przyrżnie dziada i nie wybanuje się pierwszy:Sarcastic: |
Gdzie ta łysa polana na której będziem trzodować.Jakieś namiary na to podlesie.
|
A będzie hotel czy motel, żeby się umyć, dlaczego nie ma żadnych informacji, co mam brać w walizki i ile tych walizek? kto będzie wiózł moje walizki i dlaczego? co ja mam robić? pakować się czy nie pakować? A co z wulkanizacja i wyważaniem kół? O Jezu... ratujcie bo nie wiem czy to już czy jeszcze, a może za chwilę...
|
Cytat:
|
ivi, ej a moze wogole nic nie wrzucac i sprawdzic czy sie wszyscy poznajduja? no moze jakas drobna wskazowka typu: kierowac sie na zapach obornika, czy sladem pooranych sciezek...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A miało być w rytmach http://youtu.be/2iUGfURqyhs
|
A trasa off bedzie bardzo błotna bo umyłem motura, który ma szosowe kapcie i się martwię czy dam radę przejechać nie brudząc garnituru?
|
żuczek z Tośkiem się melduje :D A trasa? Miejmy nadzieję, że będzie wszystko :D
|
Maju jedziem... :at:
|
Tak:)
|
A będzie myjka żeby obmyć łańcuch oraz zaciski z tego okropnego błotska? Pit-stopy serwisowe co ile kilometrów? Będzie możliwość wymiany jednostki napędowej, czy cały rajd na jednej? Smary i woda będzie wliczona w składkę? Przelot samolotem na miejsce startu oraz późniejsze wsparcie techniczne, będzie wliczone w czy płacę sam za siebie?
pytam ja Ziemba^^ |
Ja tam nie chce być ten upierdliwy ale sprawa hostess jest ciągle nie wyjaśniona:(
|
Cytat:
|
Będę :)
|
Dzis coponiektorzy sprawdzili trase... jest super, przejezdna i baardzo szybka. :-)
|
Podobno lajtowa.
Każdy uczestnik powinien zaopatrzyć się w: 1. Saperka 2. Zapałki 3. Suchy prowiant na 7 dni 4. %% na 7 dni 5. Spray na niedźwiedzie 6. (Wojtek, co tam jeszcze było na liście?) |
Błoto w szpreju??
|
Znaczy się trza zalecieć lekkim katem na nowych oponach,bo podobno jeszcze śnieg zalega na polanie.
|
Łał, łał, łał ...
Sądząc po ilości zamówionych koszulkach, niechybnie 100 będzie na starcie rajdu!! |
Szykuj zapasowe bateryjki do kamery ;)
Pozdrawiam. |
chciałbym do Was dotrzeć na sobotę, w którym miejscu nocujecie, będe leciał z Supraśla
|
Hmm a ja mam na busie jeszcze nie wyładowany namiot wojskowy NS64... po urodzinowej imprezie w Motorowni - może jednak przyda się? tak w kupie i raźniej i ciaśniej i ciepło i wogóle Cześka nie trzeba będzie szukać:)
|
adi jak możesz to weź ten namiot.
kto wie jak potoczą się losy. |
No nie ma problemu ale wtedy nie pojeżdzę sobie, chyba że wezmę też walizkę paliwka i ktuś by mnie uszczęśliwił pożyczając moturka na krótką, króciuteńką przebieżkę wokoło noclegowiska :) jak wtajemniczeni wiedzą szukając enduraczka wyszło busidło!
|
No to dajmy z tym namiotem spokój. Poradzimy bez. Nie zawracaj sobie głowy- przybywaj na dwóch kołach.
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Już nie będziemy trzymali Was w niepewności i wrzucamy mapkę jak dotrzeć na Rajd. Trochę to trwało ale kartograf musiał wszystko dokładnie wymierzyć, obliczyć i piękniuśko narysować. Mapa jest w takim formacie, że na pewno zmieści się na tangbag ;).
Odnośnie tego co będzie, czego nie będzie to nie będzie niczego, nie ma wody, nie ma prądu nie ma nic :D. Tak więc, napoje, jedzenie, latarki i takie tam akcesoria weźcie ze sobą,. Najbliższy sklep będzie w Bielsku (czynny do 22:00) a od strony Lublina sklep w Boćkach, stacja benzynowa w Siemiatyczach. Jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać autem, to będzie trzeba je zaparkować kawałek od miejsca noclegu, zaraz za zjazdem z asfaltu bo dalej jest armagiedon a nie wiem czy we wsi kto ma traktor,żeby z pola wyciągać;). Zrzuta symboliczna po 10 zł na opłaty manipulancyjne (kart nie przyjmujemy ;)). Drugi nocleg będzie w innym miejscu, więc w sobotę szybkie zwijanie gratów i lecimy dalej :at:. Gdyby były jakieś problemy po drodze to dzwonić do mnie 692446776 lub do Wasila 502775512. Czekamy i do zobaczenia na miejscu!!!!!! P.S. Mam przecieki, że Czesiek się znalazł i będzie:D |
eee spokojnie pociemiaku się trafi :D
|
:))))) kartograf chyba pamięta czasy Króla Świeczka:))
|
Cytat:
|
Jedno małe ale. Kartograf nie określił skali i kierunku północnego.
|
Cytat:
|
... a te błoto na dojeździe co by służby mundurowe nie przeszkadzały :) ???
|
:D błotko to selekcja
|
o właśnie. Jakby ktoś się nie odważył to pas pobocza drogi krajowej jest dość szeroki. wystarczy miejsca na namioty.
|
e tam bloto luzik, gorsze jest to ze pole namiotowe opanowane jest przez mrowki, na srodku przeciez jest polmetrowy kopiec - mrowisko, sprawdzalem, mrowki sa jakies wschodnie wyrosniete nad wyraz, ciekawe jak z agresywnoscia...
|
http://kniewiarowski.w.interia.pl/Joker_.gifNiech Was Kochani nie zmyli ten radziecki szkic z czasów zimnej wojny, kiedy to mapy były cięte i składane jak bądź, w celu zmylenia wrogich wojsk...
osobiście, oraz własnoręcznie wykonałem mapę, kótra jest jedynym i niepodważalnym dokumentem określającym miejsce kempingowe Zacnych, Szanownych furmanekmapahttp://kniewiarowski.w.interia.pl/Joker_.gif |
Może ktoś z Białego wybiera się na rajd w sobotę? bo ja w piątek, nie mogę, a nie wiem czy w sobotę sam trafię:(:at:
|
Ktoś z okolic Warszawy startuje w piątek wczesnym popołudniem? Bo ja nie z WTA, a niedaleko stolycy mam przystanek po drodze z Wrocka.
|
Cytat:
|
Ja jadę w sobote
|
to może umówimy się na na stacji benzynowej przy wylocie na Bielsk skrzyżowanie plażowej, Suchowolca, Kuronia?
Tylko o której? |
oto jest pytanie,ciekawe o której rusza rajd? ja to myslałem,żeby tam być na 8 czy to nie za późno?
|
o 8 to sie konczy ognisko zazwyczaj. ;)
|
to w sam raz bedzie haha
|
Myślę, że o 8 rano nie będzie z kim rozmawiać;))):kumbaya::grass:
Może umówmy się o 8 na stacji paliw?:at: |
Ja też chętnie się dołączę.:at:
|
ok to zgarną Cię z pod garażu przed 8 :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |