![]() |
Cytat:
|
Zapisy
Termin: 7-9 listopada
Miejscowość: Miedzna Murowana (niedaleko Opoczna) od piątku do niedzieli Kasa: 145zł (to co pozostanie zostaje niemal notarialnie wpłacone na konto forum). sobota / niedziela - 120zł jednodniówka sobota - 90zł. Konto do wpłat: Cezary Korsieko ul. Adama Asnyka 44-100 Gliwice Bank Inteligo 50 10205558 1111 1471 3190 0027 w tytule proszę o podanie NICKu/ów za jakie jest wpłata. Wpłaty przyjmowane są do 3 listopada! w zakres tego co jest zapłacone jest jadło i napitek, piwo, staramy się o wysokoprocentowe trunki tak samo, ale to okaże się na miejscu ile tego będzie. Można zabrać też swoje ;) Będzie przynajmniej 6 konkursów z nagrodami. Trasa offroad - jazda z roadbookiem - szosówka powinna dać rade - zalecana dla bezpieczeństwa mimo wszystko kostka. Dętki będą na miejscu jakby ktoś złapał gume .. Miesc: 150 (leżących ) Dla twardzieli pole namiotowe - 5zł od łba. Plan całości wydarzeń mających miejsce i zabawy podwieszony będzie na weekend. Pokoje 5 osobowe. 1. Ramires x 1 (pewnie gdzies pod kominkiem). ... |
1. Ramires x 1 (pewnie gdzies pod kominkiem).
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). |
Da się tak zrobić, żeby ludzie spoza forum też mogli przyjechać? Myślę tu o dwóch takich co to się pytali, jak mam opisać tytuł przelewu w takim przypadku?
|
tak, oczywiscie, potem i tak do nas trafią przy zakupie AT :D
|
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu :)) |
4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc):smoking:
|
5.Myku x1(najlepiej przy bufecie)
|
Ramboszczak & Africa Queen :)
|
Cytat:
|
Cytat:
:bow: ja wol naturlis :drif: |
7. Lepi i Peppa :)
|
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) |
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa :p ) PS. A będzie ktoś przez Ostrów Wielkopolski leciał ( albo gdzieś obok, to dobiję do trasy )???? zawsze to raźniej :D |
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa :p ) to felkowski zamyka dziesiątkę __________________ |
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa :p ) to felkowski zamyka dziesiątkę 11. Kazmir + Motormaniak do grupy warszawskiej miejsce: imadło trochę kluczy, a zapomniałem... młoda Tajka :haha2: |
Będziecie we trójkę robić tajski sandwich :D?
|
Cytat:
|
Ato tak dla podgrzania nastrojow.Mysle ze nasza impreza moze byc odpowiednim wprowadzeniem do czegos naprawde konkretnego:
http://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=9 |
Cytat:
|
Cytat:
MB |
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa :p ) to felkowski zamyka dziesiątkę 11. Kazmir + Motormaniak do grupy warszawskiej miejsce: imadło trochę kluczy, a zapomniałem... młoda Tajka :haha2: 12. Patiomkin |
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 ;) 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa :p ) to felkowski zamyka dziesiątkę 11. Kazmir + Motormaniak do grupy warszawskiej miejsce: imadło trochę kluczy, a zapomniałem... młoda Tajka :haha2: 12. Patiomkin 13. SzymonBBI x1 |
Cytat:
|
Patiomkin, ja na kościach jadę. W piątek mam wolne, można terenem spróbować :).
|
Cytat:
Ja mam taką taktykę na jazdę gdzieś terenem że albo lecę wzdłuż rzek , albo wzdłuż torów kolejowych - prawie zawsze jest jakaś ścieżka w pobliżu torów a gdy idą przez lasy - pas bezpieczeństwa. A z Mszczonowa leci kolej przez Opoczno - prawie do miejscowości zlotowej... |
|
Cytat:
|
Rambo...po Afrykańskiej najepce bedziesz miał takie audioshow nastepnego dnia.... -wszystkie dźwięki będą tak wyraziste..... :-) a zresztą żaden system nie da ci takich doznań jak np. Afryczka na arrow dakar repllica..
|
Let us say thank you for the invitation.
The team's big part spent a lot money himself onto this year. We cannot go away unfortunately. :-( |
hmm zaczynam myśleć nad wolnym piątkiem :drif:
|
to ja tez sie raczej pojawie i kolega lukchol na swojej nowej swini tyz
pozdr |
tez się szykuję
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Reszta niespodziewajka bedzie.
Ramires zasięgnął oponii tych, co pamiętają jeszcze dinozaury i przy ich wpółpracy chce zrobić coś fajnego. Trasa Off wyznaczona. Konkursy tez. Nagrody są. Sądząc po wpisach, wybierać sobie będzie można miejsca do woli. Jednakże ilość wpłat (w sumie nawet nie o wpłaty a o ich mnogość) świadczy o tym, iż za mało na catering o jakim myślałem. Nie mniej co ma być to będzie, tyle, że w innym wydaniu - nic co napisałem wcześniej (ewentualnie zewnętrzna firma od żarcia) się nie zmienia. W razie czego więcej kasy zostanie na :chleje::zdrufko::kumbaya::friday: a potem więcej pozostawicie po sobie :convulsion: ;) |
Ramires ja też planuje się pojawić, tylko ostatnie tyg mam takie poje.. ze niewiem kiedy itd.
Czy będzie problem zapłacić całość kosztów na miejscu bez wcześniejszej przedpłaty?? I odzywać się chętni z kuj-pom. Zbieramy ekipę co by raźniej było podróżować. Na razie jestem ja i JANEK z Człuchowa |
Spokojnie Ramires, myślę, że sporo osób jeszcze się czai (tak jak ja) i monitoruje temat. Jak tylko będę wiedział czy będę wolny to dam znać (oczywiście do 3-ego)
Pozdrawiam |
Cytat:
JEst dla mnie nie do pomyslenia, ze czegos moglo by zabraknac, a jak ktos (nie obrazajcie sie, bo wiem, jak to jest, a to rodzina, a to interesy i nie zawsze sie ma to co sie chce czy zaplanuje) mowi, ze na miejscu zaplaci to ja moge omylkowo czy tez z niewiedzy czegos mniej zamowic i ... bedzie lipa i zaczniecie na mnie psy wieszac a tego nie chce, bo chce aby byla dzida tszoda i najepka w najfajniejszej atmosferze i aby dlugo milo to wspominac. |
ja podlacze sie chyba do ekipy jadacej z katow wr. i bede juz w piatek.mamuske musze pogonic zeby zrobila przelem,w razie oporow wsio bedzie na miejscu zaplacone.
|
Cytat:
|
i najebac ze dwa dni pod rząd :oldman: :p;):)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No... ja lepszych w tej konkurencji to nie wielu znam. Ale Podlasie jest też mocne :)
|
Cytat:
|
Ludki, nie róbcie jaj, większa frekwencja była na Rajdzie Zgniłej Pyry, zapisywać się bo naprawdę się wkurzę i przyjadę :)
|
a spróbuj nie być !!!!!!!!!! :oldman: ;)
|
2. Wieczny x 1 (gdzie (po)padnie). 3. Misza x 3 ( miejsca leżące w jakimkolwiek miejscu ) 4. Zbyszek x 1 (full wypas apartament+hostessa na dobranoc) 5. Myku x1(najlepiej przy bufecie) 6. Ramboszczak & Africa Queen 7. Lepi i Peepa 8. Marcin SF x 1 z możliwością edycji na + 2 9. BABA x 1 ( opcja 5-dniowa ) 10. to felkowski zamyka dziesiątkę 11. Kazmir + Motormaniak 12. Patiomkin 13. SzymonBBI x1 14. Wojtekm72 x 2 - dziś wpłacam na konto 290 zeta 15. Podos x1 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |