![]() |
Sobota 26.10
1xRD03 przed Strzyżowem od strony Stępiny z kuperkami 1xRD07 przed Jasłem w towarzystwie super błoto |
w sobote W Koszalinie na północy biała rd04 na blachach GD z plecaczkiem....
|
1 Załącznik(ów)
20.03.2014 ok. godz. 18.20 widziałem RD07 w malowaniu Tesco na drodze nr 94 wyjeżdżającą z Krakowa w kierunku Olkusza- afra miód malina :drif:.
Chwilę później tuż przed zjazdem do mojej wioski potrąciłem jelenia, który wybiegł prosto pod moje auto :mur: A teraz szukanie odszkodowania nie wiadomo gdzie i 2 tyg. w kołnierzu ortopedycznym :dizzy:. P.S. Uważajcie na tym odcinku. Załącznik 46825 |
Do zarządcy drogi i nadleśnictwa. Looknij w google.
|
sobota, trasa katowicka. przez dłuższy czas, gdzieś przede mną pomykała czarna afra z tablicami GWA albo GWE. taką przysadzistą deerką jechałam
|
Ustrzelony :D Piątek 23.05 ok 18stej koleś na białej w czerwone płomienie Afryce, Nowy Dwór Mazowiecki okolice Modlina na blachach BBI w towarzystwie drugiego moto bliżej nieokreślonego :)
|
Miałem już dawno napisać, ale zapomniałem. Pozdrawiam parę na Afri z pomarańczowymi płomieniami widzianą w okolicach Wołowca na Ukrainie w weekend majowy. Ktoś z forum? Wyprzedzaliśmy Was dwiema DRZami i XR650.
|
1. W niedzielę w okolicach Zamościa koło Pyzdr dwa razy mijał nas osobnik na AF.
2. 4 maja w Bieniszewie dwóch sympatycznych panów, jeden miał naklejkę z foruma - http://picasaweb.google.com/11691266...kiWBieniszewie |
W ubiegłym tygodniu, chyba we środę, spontanicznie spotkałem gościa na Afryce w swojej wiosce. Zaproponowałem wspólny nocleg. Rozpaliliśmy ognisko, na początek ciepła wódka koszernie bez zakąski i zapitki. Potem kilka piwek. Dołączyła lokalna młodzież i tak do rana balety...
Wolly to byłeś Ty?? |
Dziś około 12:15 w Toruniu ul. Skłodowskiej przy dworcu Wschodnim widziana Afryka malowanie "leśniczy" na blachach CB
|
Wczoraj na wylecie z Rzeszowa w stronę Przemyśla, Korczowej jechała czarna RD07 chyba A.
Okufrowana. Pozdrowione, odmachane. Szerokiej drogi kolego. |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No to pozdrawiam serdecznie :) Chyba szukaliście wjazdu na Borżawę w Wołowcu, bo widzieliśmy was na rondzie ze trzy razy?
P.S We dwoje Afryką po połoninach??? Szaaacun :bow: |
W piątek wracałem koło 13-14 puszką z Kłodzka do Wro, minęło mnie kilka hord na GS - ładnie wyglądali nawet. Chwilę później ACH! 2 czarnuchów. Pozdrawiam i macham z siedzenia pasażera!
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=7ddR8GVNE7o |
Cytat:
Pozdrawiamy całą ekipę 4x4 |
Dziś około 9:10 na wylocie z Torunia rd04 malowanie HRC tablice CBR.
|
Dziś po 13 widziane 2 afry przed Kwidzynem :)
|
Cytat:
|
Dwie Afry w towarzystwie innych sprzętów widziane dzisiaj w Janowie Lubelskim około piętnastej. Pozdrowienia :)
|
Cytat:
Parę motocykli jechało ale Afrykę zawsze wypatrzę. |
Cytat:
|
Niedziela 6 lipca, późnym popołudniem, okolice Ząbkowic Śląskich (jakieś wsie w tej okolicy) machaliśmy sobie z czarną RD07 na moto dwie sztuki (a machało RD03). pozdrawiam.
|
W Poroninie z 6/7 lipca Africa (chyba RD04) i GS1200ADV nocowaliście w pensjonacie po sąsiedzku. Przyznać się kto był na AT :)
|
RD 04 dzis na Katowice. Ladnie ubrana :)
|
Pan, Duńczyk, chwalił się, że zna wielu jeźdźców AT z Polski :)
https://lh4.googleusercontent.com/-u...o/IMGP1630.jpg |
1200 z koszem ?
BMW GS 1200 z koszem - to nie od nas ?
|
Dziś (29.08.2014 godz.13:10) wlot do Rzeszowa Afryka Malowanie Tesco z flagą i jeszcze jeden moto?
|
29-08-2014 godzina 19:10 dwa motory pierwszy mi tylko śmigną a drugi to africa Zielona Góra ul.Foluszowa przyznać się kto to :-)
|
Kto dzisiaj koło południa przeleciał ul.Działkową w Kamieńcu Wr. ?
|
Kto był czwórką na zlocie militarnym w Kluczewie k. Stargardu szczec.?
|
hm dzisiaj mijałem dwie afryki i raczej trampka trasa z Bielska B. na Katowice przed Tychami.
|
A ja Afryczkę w malowaniu Tesco na wlocie do Nowego Sącza od strony Gorlic...
|
Dziś ok 16 na Opolskiej w Krakowie w stronę Ikei zielona Africa z kierownikiem w białym kasku. Od razu przyjemniej w korku się stało :)
|
no dobra to i ja:
kilka dni temu na Franowie w Poznaniu. Kierownik na czarno/żółtej siódemce - wytknąłem łeb z puszki i nawiązałem dialog mijając się "fajna maszyna:))" odkiwnał głową/kaskiem:))) |
wszyscy piszą a mało opisywanych się znajduje.
to nie nasi? Też jechałem dzisiaj za jednym zawodnikiem co to przez Plac na rozdrożu na stojący przejeżdża. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Witka, byłem ale siódemką koło 17 - tej, jeszcze wożę bilet za parking w pokrowcu na navi.
Pozdro P.S. Coś cytowanko nie wchodzi. dot zlotu militarnego w Kluczewie |
Dawno nikt tu nie pisał więc odświeżam.
Dzisiaj w Poznaniu czarno-złota afryka 07 na przyczepce... ul. Browarna:))) |
dzis na zagorzu w Sosnowcu rd07 chyba 96r z czerownym bakiem?
|
Wrocław, róg Wyszyńskiego i Orzeszkowej czerwono-biała RD04 nawet fajnie strollowana, ktoś z forum?
|
|
To chyba jakiś KTM
|
Cytat:
|
Ładna Afri na tablicach DWL w towarzystwie jakiegoś nakeda widziana w Legnicy parę minut po 10. Któż to?
Wyklikano z Tapatalk |
Pozdrawiam kierownika Afryki na rzeszowskich blachach, widzianego dzisiaj w Kalwarii Pacławskiej :)
|
Olsztyn, moze z tydzien temu. Afra ta 'szarawa' wersja. błotnisty offroadowy skrót w drodze z osiedla Generałów na Kortowo
m? :) |
Afrykańczyk na Czarnulce rok 2000+ Bytom Łagiewniki nie zauważył drugiej Afryki jadącej z przeciwka :) :at:
|
Dzisiaj ok. 16:00 w miejscowości Tęgoborze, na podjeździe góry Just (droga w kierunku Krakowa) - afri w tesco z dzikiem na lawetce ;) Musiałeś mijać wypadek z udziałem motocykla...:Sarcastic: mam nadzieję, że koledze z Gliwic nic się nie stało!
http://i158.photobucket.com/albums/t...psqflf3eme.jpg http://i158.photobucket.com/albums/t...psely97djv.jpg |
3 maja na A4 za Tarnowem w kierunku Krakowa dwie AT odmachały wyprzedanej puszce :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |