![]() |
Czy zadanie pytania jest malkontenctwem ??
|
Cytat:
Lista: 1. pałeł - kasa poszła 2. cheniek - kasa poszła |
Adagiio tak jest przy organizacji każdego rozpoczęcia/zakończenia. Każdy organizator musi tego posmakować :).
Za drogo i za duży wypas, jak za tanio to jedzenie nie odpowiada. Przeżywaliśmy to z Kujasami półtora roku temu. Odliczcie od kwoty do zapłacenia koszty koszulek i już inna cena jest. Za koszulki na wszystkich afrykańskich spędach było płacone osobno. Tanio nie jest ale miejmy nadzieję, że (cytuję Bloba, żeby nie było ;)) "padalce" admini i moderatorzy wreszcie się popiszą :D w końcu to 10-cio lecie. Wiem pewnie mam w ryj :D |
Dla tych co im za drogo niech jadą na zlot BMW za 350 zł :haha2:
|
Samson niech każdy jedzie tam gdzie chce. Zostało wyjaśnione na co kasa idzie, więc po co ta agitacja??
|
Cytat:
Już mi się podoba :D |
Cytat:
Dla moto do przejechania, jeżeli chodzi o 4x4 to albo zmota albo bezlitosne oranie o krzaczory, są podjazdy i zjazdy na które Landem nie wspinałbym się z wielką odwagą. Są jednak tacy co twierdzą że nie mam jaj więc nie traktuj tego jako wyroczni. Zapytam Adama co z pozwoleniem na jazdę 4x4 mamy na pewno na moto i jakiś znacznik na quad-y. Część tracka jest po torach enduro i obawiam sie że mogły by tam zrobić się zgliszcza podczas orki podjazdowej. |
Zobaczymy się tak, czy owak ;)
|
Cześć trasy biegnie po torze enduro i nikt nie wyda pozwolenia na przejazd po nim terenówek i quadów ponieważ służy on do innych celów .
Jeśli zostaną zapełnione miejsca które mamy do dyspozycji i będą chętni to coś się wymyśli , na razie ten problem nie występuje . Wiem że nie ma możliwości technicznych do pomieszczenia 2 x tyle . To nie my decydujemy o zasadach zakwaterowania tylko właściciel ośrodka . |
No i wszystko wyjaśnione .
|
Spoko.
Przyjadę rowerem. |
Lista:
1. pałeł - kasa poszła 2. cheniek - kasa poszła 3. grucha - kasa poleciała - domek 4 osobowy z ekipom Ps. Pierwsza czwórka poszła :D |
Zamieściłem listę w pierwszym poście , jak otrzymam wpłatę to będę tam dopisywał uczestników .
|
Cytat:
Gdybam, bo generalnie sporo od pogody zależy, ale jakby było ciepło, to czemu nie pałata? |
Adagiio napisał:
Idąc dalej w poszukiwaniu obniżenia kosztów możemy zrezygnować z ośrodka , przecież na łące pod wodospadami można postawić kilkaset namiotów , co z tego ze nie wolno , będzie adventure . Możemy zrezygnować z organizacji tej imprezy . To nic że angażujemy się w to od października , nie ważne . Osobom które twierdzą ze jest za drogo i do dpuy proponuje skrzyknąć się i zorganizować na jesieni zakończenie za stówkę , przyjadę choć by było w Stargardzie Szczecińskim . Ale za nim to zrobicie ponarzekam na forum że można przecież za free i nawet podpowiedziałem jak ! :cold: Uznałem, nie wiem czy słusznie, ze zwracasz się do mnie. Więc; ja napisałem że raczej mnie nie stać i nic więcej. A napisałem to dla tego że strasznie cieszyłem się na tą imprezkę, a chciałem przyjechać z żoną. No ale, 480 zł (za dwójkę) plus paliwko, mimo ze nie mam daleko około 70 km, plus coś tam jeszcze, to będzie ciężko w sześciu stówkach zamknąć. Nic nie napisałem ze powinno być taniej, czy drożej, że powinno być tak czy inaczej. Po prostu mnie na to nie stać. Życzę szczerze, dzidy tszody i najepki w wyborowym towarzystwie :) |
Jaśniej nie potrafię : Nie ma opcji namiotowej ponieważ w ośrodku nie ma pola namiotowego .Tak jak napisałem wcześniej , jeśli frekwencja będzie tak duża że zabraknie miejsc pod dachem , właściciel nie będzie miał nic przeciwko aby kilka ewentualnych namiotów gdzieś postawić .
|
Kurna coś rzeczywiście drogo...To nie zlot wypasionych dyrektorów, niedzielnych jeźdźców wyglancowanych motocykli, ale obieżyświatów i podróżników na oparach paliwa. Powinna być też opcja namiotowa- z wyżywieniem to będzie pewni ciężko......Pewnie właściciel ośrodka naciska na kasę. Może da się wystrugać opcję dla tych co chcą tanio i ekstremalnie w namiotach... Może Padalce coś wymyślą?
|
Czy 240 to dużo nie wiem? mało tez nie jest przez to jadę sam, i nie buczę z tego powodu.
Oczywiście mozna policzyć ze piwo to 5 zł czyli jeśli za drogo to nie wypicie 8 piw w knajpie i masz zlot za 200 każdy po swojemu przeliczy i nie ma co marudzić odłożyć macie czas a jak nie to nadgodziny w robocie brać :D |
kasa poszła
|
Jako jedna wielka rodzina powinniśmy się wspierać i tak działać żeby wszystkim umożliwić przyjazd. :at:
Organizowałem kilka obozów sportowych i wiem, że przy tak wielkich grupach można się ostro targować. Nasz klient, nasz Pan!!! (szczególnie na Podkarpaciu :D) |
Kwintal,Kwintalowa,Kwintalowy brat,Endi - zapłacone:):at::Thumbs_Up:
|
Przelew poszedł - w domku z Gruchą, Jakim i Cheńkiem - OMG :)
|
Domek 5 osobowy.Paweł z Jasła -Jola + Rosomaki
|
Kasa poszła , dopiszcie mnie do pokoju z łazienką
|
Ores- ale z tego co widziałem to nie masz 18-stu lat a my tam będziemy mieli %
|
Tak, a 3 lata temu na Szuter Party miał 13 :dizzy:
|
Zazdrość Was zżera ... Stare pryki.
|
Odezwał się nastolatek...:lol19:
|
Racja osiemnastu nie mam , będę pił piccolo :(
|
Nie przejmuj się...te chachary nadrobią to za Ciebie
|
...i tak uderzy do głowy. Ważne abyś pił z głową, nawet piccolo :-)
|
|
Trzeba pokazać ch-kter i ze żłopami nie pić...
Nic, że się będziemu samemu siedzieć w kącie... Nic to, nic to... :confused::D Na szczście to tak daleko, że można nie dojechać na czas i zdrowia oszczędzić. :) |
jadziem, jadziem!
|
Otrzymuję pytania dotyczące noclegu w namiocie . Odpowiadam : ośrodek nie dysponuje polem namiotowym . Proszę nie dzwonić do ośrodka i nie polemizować na ten temat z kierownikiem . Informacje dotyczące zakwaterowania znajdują się w pierwszym poście i lista uczestników którą aktualizuje po otrzymaniu przelewu .
Podajcie w przelewie rozmiar koszulki . |
Kasa poszła. 1 osoba, domek lub pokój z łazienką poproszę.
|
Za mnie i za szwagra też poszło. Miejscówki w 4-osobowym domku prosim.
|
|
A niech zobaczę.... przelew poszedł:)
|
Chan, przecież Ty możesz kimać w domu i dojeżdżać na zlot :D
|
a jak sie napije to jak powróci?
|
Pójdzie piechotą :D
|
Proszę dopisywać w przelewie Nick z forum oraz formę zakwaterowania i rozmiar koszulki .
|
Kasa poszła,a nocleg ja mogiem i pod progiem,koszulka to L.
|
ja + Dzik, pokój z łazienką- koszulka L+ L, kasa w drodze
|
10 lat forum a chętnych forumowiczów-imprezowiczów na palcach można policzyć, nie bardzo kumam o co w tym chodzi,pewnie za młody jeszcze jestem :o ale i tak przyjadę.
|
Może po prostu nie była dawno edytowana lista uczestników :) Ja wierzę w ta opcję :D
|
jak zwykle w ostatniej chwili dołączy sporo osób... na miejscu pewnie też będzie można zapłacić i uczestniczyć w trzodzie dzidzie i najebce :D u mnie teraz ciężko cokolwiek zaplanować, wszystko na ostatnią chwilę :dizzy:
|
Informacja o imprezie została zamieszczona na forum w dniu 03.01.2014 a od tamtego czasu 16 osób przelało kasę . Uważam że to wystarczający powód aby zrezygnować póki jeszcze nie ponieśliśmy strat finansowych , nie mamy zamiaru wpłacać zaliczek z własnej kasy . Nie ukrywam że jest nam przykro , ponieważ na jesieni co niektórzy krzyczeli że nie chciało nam się zorganizować zakończenia . Teraz kiedy chcieliśmy zrobić bardziej uroczystą imprezę z dodatkowymi atrakcjami ze względu na jubileusz posądziliscie nas że chcemy przyciąć na niej kasę . Co do imprezy to pomimo poświęconego czasu , zaangażowania , poczynionych przygotowań życie toczy sie dalej , pozostał duzy niesmak o którym kiedyś zapomnimy .
Decyzja jest nieodwołalna , temat zamykam co by nie stymulował do srania po iglakach . Proszę o przesłanie na priv namiarów bankowych do zwrotu kasy tych którzy wpłacili pieniądze . |
Wszystkie przelewy w dniu dzisiejszym zostały zrobione .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |