![]() |
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs |
No i nawet szyderca będzie :D
|
Ma kto pożyczyć koło przednie? :) Obiecuję, że oddam w niezmienionym stanie :) ewentualnie zwiększę ilość nawiniętego tejpa od środka w celu protekcji dętki przed przebiciem ostrymi kawałkami felgi ;)
|
Ci pożyczę - mam w tym czasie wesele
|
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert |
No to się zawiązuje fajna ekipa ,będzie się q..wa działo,niech ktoś weżmię gitarrę,Marynarz Marek wystąp.
|
Marynarz Marek będzie gdzieś na atlantyku wiózł dla kokainę w bananach dla europejczyków w tym czasie. Gitarre może uda mi się zapakować na plecy ale grać biesiadnie to ja nie potrafię... :)
|
Ja gitarę mam ale nie umiem grać :vis: moja zona trochę zaczyna się uczyć ale nie na tyle by grać. zabierzemy z sobą jak ktoś umie ja obsługiwać ;););)
|
Z Wrocka ktoś leci?
|
Cytat:
|
Można powiedzieć, że z Wrocka to więcej osób się wybiera :)
|
W sumie to nie wiem jak to będzie wyglądać, ale ja mam opcję tak ok. 13-14 wyruszyć w piąteczek. Nie mam GPS więc wstępny plan jest na boczne ancwalty przez wichury. Chyba, że się zawiąże ekipa bardziej off to tym lepiej :at::D Jak dojedziemy na 1 w nocy to trudno :haha2:
|
Jak by co to chętnie dołączę w okolicy zielonej na jakiegoś offa
|
Ramonez, Kosmal, Norbi do tablicy!
Jak jedziecie, i najważniejsze kiedy, pt czy so? |
Cytat:
Znam fajne skróty hi,hi,hi. |
Ja niestety w sobotę z samego rana tj, około 7-8 .W piątek mam jeszcze nockę,ale imprezki :at::at::at: nie odpuszczę.
|
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert 15. ŁysyDLE. Ja chce w piątek popołudniu jechać przez krzaki:) |
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert 15. ŁysyDLE. 16.Słodzius :D będę w piątek i zostanę do soboty popołudnia. O której startujecie z Gorzowa? |
Poczytałem temat i się podjarałem, myślę że mi się uda:]
|
Słodziuś ja startuje w piątek po prace koło 15/16 może ci to pasować ??? ;););)
|
Mi pasuje, piątek mam wolny, możemy się ugadać w jakimś miejscu, startuje z Witnicy.
|
Ja mam dwie opcję wyjazdu.
Ruszę albo o 14 w piątek z Legnicy albo w sobotę z rana ze Złotoryi. |
Uuuu ja też ja też :))) jadymy:)
|
Czekam na na info gdzie i jak w piątek jestem wolny ok 13.30 w Lesnicy. Lub ok 14.00 w każdym innym miejscu.
|
zielony - z Puntkiem chcemy wstępnie jechać właśnie tak koło 12-13 z Wro. Z tym, że to jeszcze mocno wstępne ustalenia :D
|
Ooooo widzisz Tomek, to ja się podpinam gdyby fucktycznie wypaliło o tej 13-14 :D
|
Hejo! Bicio, jednak chcemy wcześniej jechać. Koło 12 max z Wro. Nie wyrobisz się? OFF po 150km asfaltu
|
Jest na to szansa jakaś, będę się starał w robocie ogarnąć żeby się wyrobić.
|
Ja z bracholem ok.15 wyjeżdżamy z Gubina na prom wPołęcku lub na Krosno odrz. możemy się dalej razem bujnąć jechałem tamtą traską na kreskę dwa razy,jest odcinek ze 20 km.pięknych hopek takich po 1.5 metra,bajka ... nie wiem czy nie będą zalane bo wtedy to by była żeznia :D
|
Kurde jak mi odpierdoli to zarządzę strategiczny odwrót z roboty i też pojedziemy wcześniej :)
|
....Normalnie wszyscy macie w ryj.... :vis:
|
Tomek: no a po co tam jedziemy, żeby se dobrze dać w ryj każdy każdemu z osobna :)
|
Jedźmy wcześniej, to się będzie można z fasonem, po ludzku i elegancko umorusać oraz zgubić! W kontakcie.
|
Cytat:
|
Wogle do mnie dotarło, że nie byłem w tym roku na żadnym porządnym offie z dzidongiem wrocławskim.
Mało offu :D |
Nalewka z pigwę się robi ;););)
|
plan jest co by z Raczyców moich okole 8 rano się wybrać , zawinąć Tomka i jakoś w kierunku międzyrzecza polecieć ....
ale jak znam się na polityce to zamiast 9 wyjazd z Wro wyjdzie później - offa na razie nie mamy i nie wiemy gdzie zjhedziemy :) Misza niechaj ci odpierdoli :) |
Kuźwa Puntek nie wymyślaj! 11 najwcześniej! :D
|
Nie dam rady być ale widać, że klimaty jak z filmiku poniżej się szykują ;)
Tekst po prostu rozwalił mnie na łopatki :D |
Cytat:
chwytaka znam,spoko gościu jest : ) |
Raaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D ty mordka moja :hello: i co wpadniesz ??????? ;););)
|
Ravi wpadaj ,wszak kubeczek musisz mi łoddać no bo z czego ja będę pił:confused:
|
No właśnie Ravi słuchaj się kolegi ;););):zdrufko::chleje::kumbaya:
|
Fabrizio mio, voglio partire con te, va bene? ;) ruszam ze szkopskiej wioski rano w piąteczek, bo oni swiętują zjednoczenie w jeden ordnung, wiec powinnam sie dokulac do tej 15.. co Ty na to?
w ogóle, to umyłam dziś motór, zeby się skuteczniej pobrudził :D :hehehe: btw :D Cytat:
|
To wreszcie o której i z jakiego punktu ten wrocławski wylot ?
|
Nie znasz dnia ani godziny :D
|
Już prawie wszystko jasne. Między 9 a 14 w piątek ruszamy :D:D Jest czas, będzie się zawężać.
|
Trampkarze wyczytali o naszym zakończeniu i mają chęć wpaść. Pozwolę sobie dopisać Insekta z Karoliną. Jesli nie macie oczywiście nic przeciwko :D
0. demolka 1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też 13. Rumcajs 14. rupert 15. ŁysyDLE. 16.Słodzius będę w piątek i zostanę do soboty popołudnia. 17. Insekt i Insektowa Karolina :) |
Demolka moja ;) na ciebie bym czekał nawet na koniec świata :D:D:D
Kurcze a miało być tak intymnie nie liczyłem na tyle osób SUPER :Thumbs_Up::Thumbs_Up::bow::bow: Sono molto contento :):):) |
acokurra fajne godziny niech was z buciorów wyrwie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |