![]() |
No Wide ze szkołą przetrwania z selekcja się szykują plus talent roku jako wokal na otarcie łez w środk u nieznanego lasu będzie grubo chyba nawet regionalny czar nie ukoi nerowowosci
|
Cytat:
|
Nie no z mojego poważnego tematu zrobili jakieś podśmichujki :dizzy:.
Gdzie są poważne pytania, typu: "Czy trasa jest trudna? Czy przejadę ja na łysych oponach? Czy będą mrówki? Czy trzeba wziąć jedną mielonkę, czy dwie??". |
No to pare pytan:
Czy bede miec kaca? Z jaka predkoscia biega gepard? Czy blondynki sa wszedzie blond? |
No przecież wiadomo ze na lysych się nie da zostaniesz porzucony w nieznanym lesie mielone musisz sobie upolować a do tego będzie umiał czas śpiewem TALENT ROKU:)
|
A jak bedo mrówki? Taakie wielgie.(tu wyobrażta sobie wizualizacje palcyma)
|
A ja mam pytanie do Wasila, Czy dam radę na anakach?
|
A ja czy przejade na TKC?
Czy to prawda że każdy będzie dmuchał w alkomat i Wasyl będzie odbierał prawa jazdy- do odbioru za calutki rok? A tak wogule to w jakim województwie ten rajd? Ślonsk? Czy to prawda że kto przywiezie słodką wódkę to ma "w Ryja" ? |
1 Załącznik(ów)
... przygotowyjac motocykl do rajdu, w instrukcji znalazlem takie oto strone, ktos wie co to, to sie jakos reguluje?
|
Trzoda michałowska nie jedzie na taką lipną imprezę więc zostaje u siebie i robi lepszą :-) tylko żeby nam nie przyjechali do naszego buszu,pozdrawiamy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Seba na spotkaniu omówiliśmy kwestię błota!
Ja mam takie pytanie retoryczne, jak ja będę w tym miejscu, co trzeba a Rajd się zgubi to co mam robić :D???? |
Wzywać milicję,oni zawsze pomogą i do tego zarobią
|
Może twórca tego urządzenia pomoże Ci w rozruchu...
http://alkohole-domowe.com/destylat/...imber-boy.html |
Zapiszę się niebawem...ktoś podpier...ił listę:haha2:
|
Czy będzie ta toaleta, co jej na ostatnim nie bylo?
|
..i czy w tej taalecie będzie dwuwarstwowy, kolorowy, rumiankowy papier toaletowy?
|
Czy mam zalozyc zielone czy czarne czy biale kalesony? I w ktorych bedzie mi sie najszybciej jechalo?
|
Cytat:
|
Nie no kurw...a logowałem sie 2mce temu, a tu jak zwykle ekran zaplujesz ze smiechu:).A tak Siwy co do brązu to:
Dziewczyny Lubią Brąz http://www.youtube.com/watch?v=S2Hs_E0-tXU |
Czy podczas jazdy mam hamowac przodem czy tylem? I czy w waszych motocyklach jedynka tez jest do dolu?
|
To zależy czy Honda;)
|
Ila mam wziąć oleju ze sobą? Czy 4l lotosu a Auchana wystarczy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Organizatorzy mogliby w końcu wziąć się za robotę, poważnie podejść do sprawy i napisać jaki kolor leginsów obowiązuje na rajdzie?
|
1 Załącznik(ów)
I po co to wszystko,stroje ,leginsy,filcy itd.I tak wjazd tylko na golasa.Nie wpuszczamy inaczej:haha2:.
|
Słyszałem, że jakieś dziki z podlasia napadły na polmos i wypiły zacier.
Czyli Rajd bez procentów będzie? Czy to rekonesans robicie? |
to była przebrana tszoda z Bielska :)
|
1.Redrobo
2 Łukasz 3. Śluza - XL - czarna 4. Siwy 5. giermo 6. Wodzu33 7. mareksz007 znowu siódmy 8. B.A.B.A 9. Macko 10. Fihu 11. siemek 12. BartekBBI może w końcu dotre... 13. seba 14.KOZIOŁ ja też by chciał 15. Kudłaty91 16.Zibi 17.Leoon 18.Spidi 19.Nowy 20. Ola z ćwiartką 21. Rodezjan + ... ? Się zobaczy ile miejsca zostanie mi na bagaż 22. Nev 23. Szymon25 z bratem bliźniakiem na sąsiadowej trójce 24. Jarek -jeśli tylko koń da się namówić(regulacje i wymiany) 25. BIKER sie wklejam chodż spszet paru stron ;-) - a jechać na zeszłorocznym powietrzu czy pomieniać ??? |
1.Redrobo
2 Łukasz 3. Śluza - XL - czarna 4. Siwy 5. giermo 6. Wodzu33 7. mareksz007 znowu siódmy 8. B.A.B.A 9. Macko 10. Fihu 11. siemek 12. BartekBBI może w końcu dotre... 13. seba 14.KOZIOŁ ja też by chciał 15. Kudłaty91 16.Zibi 17.Leoon 18.Spidi 19.Nowy 20. Ola z ćwiartką 21. Rodezjan + ... ? Się zobaczy ile miejsca zostanie mi na bagaż 22. Nev 23. Szymon25 z bratem bliźniakiem na sąsiadowej trójce 24. Jarek -jeśli tylko koń da się namówić(regulacje i wymiany) 25. BIKER sie wklejam chodż spszet paru stron ;-) - a jechać na zeszłorocznym powietrzu czy pomieniać ??? 26. Krzysek (lista się odnalazła;)) |
a czy maty antysceptyczne bedom rozłożone po trasie ?????
|
Czy zawsze jest tak, że miejsce zbiórki jest podane 5 min przed nią żeby zmylić wroga?
|
1.Redrobo
2 Łukasz 3. Śluza - XL - czarna 4. Siwy 5. giermo 6. Wodzu33 7. mareksz007 znowu siódmy 8. B.A.B.A 9. Macko 10. Fihu 11. siemek 12. BartekBBI może w końcu dotre... 13. seba 14.KOZIOŁ ja też by chciał 15. Kudłaty91 16.Zibi 17.Leoon 18.Spidi 19.Nowy 20. Ola z ćwiartką 21. Rodezjan + ... ? Się zobaczy ile miejsca zostanie mi na bagaż 22. Nev 23. Szymon25 z bratem bliźniakiem na sąsiadowej trójce 24. Jarek -jeśli tylko koń da się namówić(regulacje i wymiany) 25. BIKER sie wklejam chodż spszet paru stron ;-) - a jechać na zeszłorocznym powietrzu czy pomieniać ??? 26. Krzysek (lista się odnalazła;)) 27. strobus1 ps jakie opony na wshut nalepsze som?? |
kostka
|
Nieprowadzaj kolegów po maniowcach .
Po anakinach zapoznasz prawdziwego menszczyzne łooo. |
Ja to w sumie stawiam na tradycyjny strój ludowy
mniej więcej taki http://images66.fotosik.pl/258/3113b97b1c0c1859.jpg A może jednak za skromny? Czy nie lepiej by było np. tak? http://images67.fotosik.pl/261/b09a5cce74635954.jpg Zresztą i tak wszyscy skończymy http://images69.fotosik.pl/259/58cf4a62e4edeab4.jpg |
1 Załącznik(ów)
Ło matko rodzicielko!! Znaczy się opona mieć coś musi z kostki, anakina i jeszcze tradycyjna ma być??
może taka? |
Nie gumeczka lecz chęć szczera czynią z Ciebie Adwenczera:)
|
a tak na poważnie, to motocykl potrzebny ... na pewno ? a jak zabiorę murzyna, to czy musi być czarny ?
|
3 Załącznik(ów)
Baba zrobił ja w końcu zwojo bryke. To murzyna przywiozę w pakiecie:devil:.
|
Frogu!
Rezerwuję na dwa noclegi miejsce w bagażniku. Rząd 3 miejsce nr 8. |
Frogu przyjeżdżasz oldsmobilem w krzaczory ??
|
1.Redrobo
2 Łukasz 3. Śluza - XL - czarna 4. Siwy 5. giermo 6. Wodzu33 7. mareksz007 znowu siódmy 8. B.A.B.A 9. Macko 10. Fihu 11. siemek 12. BartekBBI może w końcu dotre... 13. seba 14.KOZIOŁ ja też by chciał 15. Kudłaty91 16.Zibi 17.Leoon 18.Spidi 19.Nowy 20. Ola z ćwiartką 21. Rodezjan + ... ? Się zobaczy ile miejsca zostanie mi na bagaż 22. Nev 23. Szymon25 z bratem bliźniakiem na sąsiadowej trójce 24. Jarek -jeśli tylko koń da się namówić(regulacje i wymiany) 25. BIKER sie wklejam chodż spszet paru stron ;-) - a jechać na zeszłorocznym powietrzu czy pomieniać ? 26. Krzysek (lista się odnalazła) 27. strobus1 28.Rakiet 29.Balon 30.Wyszczel |
Wasil! o.k no problemo
|
1.Redrobo
2 Łukasz 3. Śluza - XL - czarna 4. Siwy 5. giermo 6. Wodzu33 7. mareksz007 znowu siódmy 8. B.A.B.A 9. Macko 10. Fihu 11. siemek 12. BartekBBI może w końcu dotre... 13. seba 14.KOZIOŁ ja też by chciał 15. Kudłaty91 16.Zibi 17.Leoon 18.Spidi 19.Nowy 20. Ola z ćwiartką 21. Rodezjan + ... ? Się zobaczy ile miejsca zostanie mi na bagaż 22. Nev 23. Szymon25 z bratem bliźniakiem na sąsiadowej trójce 24. Jarek -jeśli tylko koń da się namówić(regulacje i wymiany) 25. BIKER sie wklejam chodż spszet paru stron ;-) - a jechać na zeszłorocznym powietrzu czy pomieniać ? 26. Krzysek (lista się odnalazła) 27. strobus1 28.Rakiet 29.Balon 30.Wyszczel 31.PTOKU i PLACEK na pomarańczach |
Chciałbym coś zasugerować organizatorom, żeby miejscówka noclegowa była w jednym miejscu, ponieważ może być mroźno i dużo klamotów trzeba będzie wozić (dwa śpiwory namiot i ciężki materac). Proszę to rozważyć poważnie. Pozdrawiam :)
|
Chyba że ktoś żukiem będzie i poratuje paką
|
2 Załącznik(ów)
Zuka już nie posiadam bo poszedł w ludzi .Ale mam coś w czym można się kimnąć AMEN +.:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |