![]() |
Nooo zaczyna się dziać, znaczy toasty za Hajnówkę odpadają :D. Fajnie,że się zdecydowaliście!!!
Sołtys nie bój nic Ty jako przedstawiciel Łodzi będziesz miał najliepsza miejscówkę w hotelu- czyli pokój z Podlaskimi Kawalierami :dizzy:, może przyjmą Cię do VIR-u. Jeżeli ktoś nie jest mięsożerny to proszę o informancję, bo muszę dać znać szefowi kuchni. P.S. Przypominam, że bal jest charytatywny i przynosimy ze sobą rzeczy dla dzieci. |
Przykro nam bardzo, ale musimy się wypisać z listy.Agata i Siejko. Miłej zabawy.
|
No trudno Siejku, do zobaczenia na Rajdzie ;)
|
Ivi jak zadzwonię do tego zajazdu, w sprawie noclegu to co mam im powiedzieć, że chce spać w pokoiku cudów ?
|
Sołtys Ty powiedz Pani że rezerwujesz a potem jak my dojedziemy to rozkminimy kto z kim, bo Wojtek chyba zarezerwował 4 osobowy i chyba u Niego będzie miejsce. Hmm pokoik cudów .........:D
|
oj będzie się działo w tym pokoju
|
możesz się dowiedzieć w jakim wieku te dzieci?
|
"możesz się dowiedzieć w jakim wieku te dzieci?"
Słuszna uwaga. Dzieci w tym domu Dziecka są w przedziale wiekowym od kilku miesięcy do 18 lat. Najwięcej dzieci jest w wieku 3-10 lat. |
Cytat:
|
Siem dzieje, lista się powiększa, wpłaty za bal spływają.
Zapraszamy chętnych, nieśmiałych jeszcze troszkę miejsc jest:blues: |
Czy ktoś wybiera się już w piątek, bo się wahamy kiedy wbić...
|
Ja :D
|
No właśnie miałem do ciebie dzwonić czy ci pasuje takie rozwiązanie, ale jak tak to wbijajcie do mnie jak najszybciej w piątek z Asią i jedziemy. Jutro dogadam jeszcze dla nas nocleg z tą babką. Dojedziemy co prawda późno, ale już zrobimy podkład :)
|
W sobotę po śniadaniu proponuję pokręcić się po puszczy knyszyńskiej i zajechać do Tatarów w Kruszynianach lub w kierunku Białowieży.
|
Albo w kierunku Bielska Podlaskiego i tam zrobić podkład :D!!
A no właśnie ogłaszam, iż bal rozpoczyna się o godzinie 19:00!!!! P.S. Wasil wpisz się w końcu na listę , bo ja Cie wpisze !!!!!!!!!!!! |
Ktoś zepsuł listę
23.BABA - bez noclegu |
24. Golab i Izeczka ( udało się dzieci poupychać po ludziach :) )
|
25. Gumiś z żoną :)
|
Pięknie!!! M&M-sy będą ;)
|
1 Załącznik(ów)
miski juz nie moga sie doczekac nowych wlascicieli :)
|
A koń gdzie???
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No!
Tylko wiesz - nie męcz go za bardzo, bo zdechnie ;) |
Łooo rany ale miśków,dzieciaki napewno sie ucieszą :)
|
Cytat:
http://images70.fotosik.pl/568/845ba2590b90e5c1.jpg |
Aż strach pomyśleć co ma na naczepie...
|
Właśnie, jakieś pomysły na dary dzieciakom ? Ja myślę nad czymś praktycznym typu proszek do prania, inna chemia, ręczniki, kredki, farby itp. Z tego co słyszałem z innych placówek to zabawek akurat potrzebują najmniej ale może się mylę.
|
Siwy bardzo dobrze myślisz :). Takie praktyczne rzeczy to potrzebne są w każdych ilościach,środki czystości,przybory szkolne. Ale jak zawieziemy karton miśków to na pewno najmłodsze dzieciaki sie ucieszą :).
|
Siema my kupiliśmy wszystkiego po troszkę szczoteczki do zębów dziecięce plastry na odciski gąbki do mycia, trochę spinek do włosów, kilka rodzajów orzechów, słodkie kakao, kolorowy papier, długopisy, kilka kubków, kilka miseczek,kapcie, kilka par rękawiczek i trochę ubrań a i trochę słodkośći.
|
Super!!! Bardzo dobry pomysł ;).
Pogoda,że tak powiem butelkowa, więc nastrajać się imprezowo i widzim się niebawem :) !!!!!!!!!!! |
właśnie wstałam :Thumbs_Up: stopa sama jeszcze chodzi ;) imprezka zacna :D dobrze, że się zdecydowałam w ostatniej chwili :)
dzięki wszystkim za wspólną zabawę, fajnie było się zobaczyć w takim gronie, i jak to mówią, nieważna okazja i bal, ważni są ludzie :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::Thumbs_Up: !!!!!! :bow::bow::bow::bow::bow: |
Fajno było tylko dziś na choince dzieci jakoś szybko odchodziły od Św. Mikołaja. Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę.
|
Cytat:
|
Dojechalim. Mam 0.9 promila, słuchamy weselnego klimatu.Dawać fotki
|
1 Załącznik(ów)
Impreza zacna, bal jak co roku udany :friday: trzeba tu oddać wielki szacun dla Ivi za organizację :bow: i dla całej afrykańskiej grupy :at: za liczne przybycie a jak było ...... wino, wódkę i whisky pili i jak zawsze dobrze się bawili :blues:
|
Wojtek!!!
Nie zapomnimy Ci tego, co zrobiłeś w samochodzie. |
Cytat:
|
a co zrobił ?????
|
Niech sam się pochwali.
Szacunek dla grupy Łódzkiej za chęci i determinację. |
Mam nadzieję, że podobało się dla grupy Łódzkiej :bow:
|
Dziękujemy było jak zawsze fajnooo :Thumbs_Up:
|
Podobało się. Sołtys już 3ci raz trzeźwieje
|
Dziękuję wszystkim za świetny bal!!!!
Nogi nadal bolą w głowie szumi "łaga czigi, łaga czigi....." :D ale satysfakcji 1000 %. 2 tygodnie przed balem zastanawialiśmy się z Wasilem czy damy radę, czy się uzbiera tyle chętnych,żeby zorganizować imprezę, czy wystarczy kasy i kolejny raz pokazaliście,że można na Was liczyć!!!! Kurcze, nie spodziewałam się tylu rzeczy dla dzieci, teraz będziemy musieli wziąć przyczepkę, żeby to zawieźć ;), dziękuję wszystkim za to że znowu udowodniliśmy,że nie tylko motory, błoto i wchodzenie rolnikom w szkodę ale jak trzeba to potrafimy się zorganizować i zdziałać coś pożytecznego. Wojtek Tobie szczególne podziękowania, byłeś bardzo dzielny i na rzecz słusznej sprawy odważyłeś się pokazać co nie co, widziałam, że się strasznie krępujesz i wstydzisz ale jednak chęć pomocy zwyciężyła!!! Oznajmiam, iż Wojtuś uzbierał do puszeczki 620 zł (komisyjnie ją dziś otworzyliśmy) i za tą kasę również dokupimy rzeczy dla dzieciaków. Raz jeszcze dziękuje wszystkim i czekam na fotki :D. P.S. Pozdrowienia dla Łodzi. Sołtys pamiętaj,że nasza trasa na Izi-ego wiedzie przez Łódź ;)!!! |
Dzięki wszystkim za super zabawę :)
|
Zacna impreza to była. Podobało nam siłę bardzo, jestesmy naładowani pozytywną energią, w uszach mamy weselny klimat
i nie możemy przestać tego słuchać :dizzy: Jak ktoś nie był to nie zrozumie, ale Podlasie to styl życia :haha2::haha2: Ja juź nie mogę doczekać się następnej imprezy i dziękuję wszystkim za to jak nas przyjeliście za klimat, za rozmowy w pokoiku cudów, za to że Wam się chciało i za to że byliście :D Mam nadzieję że choć trochę pomożemy dzieciaką. :Thumbs_Up: Ivi wychodze zaraz na rogatki i czekam na busa :D Na prawdę ta impreza musiała zrobić na mnie duże wrażenie bo ostatnio tyle tekstu to chyba na maturze pisałem. |
Widok Sołtysa w garniturze - bezcenne ;)!!!!!!!
|
Mam sporo zdjęć. Może uda się zrobić selekcję i wrzucę więcej.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...l/IMG_3878.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/...l/IMG_3839.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/...l/IMG_3833.jpg |
Siwy z cenzura prosze :D
|
Cytat:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...l/IMG_3721.jpg |
Ostrawo było z tego co widzę :p
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |