Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Inne - dyskusja ogólna (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Tani w zakupie i w eksploatacji turysta dla statecznego goscia. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=22991)

WieRcik 04.02.2015 18:38

Grucha ja jako zdeklarowany innowierca niestety muszę Cię zmartwić , objechałem już kilka afryk jak furę z ....... , ale wiem z legendą się nie walczy , ale jest coś więcej oprócz tej legendy w tym sprzęcie? "To pokarz mnie to palcem bo nie widzę" cytując klasyka i z tego miejsca chciałbym pożegnać się z forum i forumowiczami bo zapewne zostanę zbanowany przedstawione tu stanowisko :P

Adagiio 04.02.2015 19:03

Cytat:

Napisał WieRcik (Post 415747)
Grucha ja jako zdeklarowany innowierca niestety muszę Cię zmartwić , objechałem już kilka afryk jak furę z ....... , ale wiem z legendą się nie walczy , ale jest coś więcej oprócz tej legendy w tym sprzęcie? "To pokarz mnie to palcem bo nie widzę" cytując klasyka i z tego miejsca chciałbym pożegnać się z forum i forumowiczami bo zapewne zostanę zbanowany przedstawione tu stanowisko :P

Kiedyś dorośniesz do innych motocykli i zmienisz zdanie , ale dziś o tym jeszcze nie wiesz . Zarejestrowałeś się w listopadzie i już Ci się tu znudziło ?

WieRcik 04.02.2015 19:26

Mnie nie ale znając kilku Czarnuchów i ich ortodoksyjne podejście do tematu Królowej nie spodziewam się niczego innego , po przejażdżce na jednej z Afryk zażartowałem że coś się chyba zepsuło bo nie chce jechać a o wyprzedzaniu nawet nie wspomnę i trzeba by warsztat odwiedzić , to właściciel do dzisiaj się nie odzywa do mnie. Także nic mnie nie zdziwi.

Adagiio 04.02.2015 19:52

To co Ty nazywasz ortodoksyjnym podejściem to po naszemu pasja . Bycie Czarnuchem to nie tylko posiadanie motocykla Africa Twin , znam takich co nigdy go nie mieli i nie beda mieć ale potrafią uszanować tych co nim jeżdżą . Nie każdy użytkownik jest na tyle tolerancyjny jak przeczyta ze ktos kto jeździ innym moto , pisze na afrykańskim że Africa jest do dupy i nie zareaguje .
Więcej luzu , świat bez napinki jest ładniejszy :).

WieRcik 04.02.2015 20:00

No właśnie o tym mówię nie ma co się spinać , motocykl jak każdy inny , pasja i namiętność do marki , też to mam tylko z Triumphem znam i rozumiem , ale właśnie niektórzy tego nie rozumieją że jest jeszcze coś więcej niż Święta Królowa i tyle , zawsze mówię to co myślę i robię to co mówię.

WieRcik 04.02.2015 20:01

Ale temat zszedł na azory i chyba admin powinien go wyczyścić , bo chyba nie ot chodziło autorowi.

Grucha 04.02.2015 20:32

WieRcik, i tak masz w ryj !!!

A popytaj kolegów z forum... niektórzy cały dzień przespali, a trzymało ich z tydzień.

ps. Podpowiedź - :chleje:

WieRcik 04.02.2015 20:39

Browarów nie piję bo jestem łatwy po nich , a jak wieść niesie Czarnuchy mają wielkie ...... i może mnie boleć , także dziękuję ;) widzę że dybiesz na moje dziewictwo , ale JD nie odmówię , także jak będziesz w okolicy to zapraszam. A czemu nie mam emotków?

Grucha 04.02.2015 20:42

Bo nie masz AT. Proste :lol19:

WieRcik 04.02.2015 20:58

Co fakt to fakt , do Czarnucha to mi ze 30cm brakuje.

Vooytas 04.02.2015 22:45

czesc.
Jak temat aktualny to mam XJ 750 z piecem 900.
Gdyby się ktoś chciał zwyrtnąć to zapraszam.

Hermes 05.02.2015 00:25

A ja polecę DL'a :D

ŁukaszBIA 05.02.2015 00:58

Nie wiem czy ktoś.polecał ale ciekawym turystą może być.Honda Deauville.
Silnik może nie powala mocą ale za to jest trwały, do tego kardan.

kulka 05.02.2015 03:14

i wiekszosc z tych motocykli az smierdzi nudą
poprawne jezdzidla , nic poza tym
wylaczajac AT i tenere

WieRcik 05.02.2015 04:07

I Tygrysa bo to rodzynek , mówię o gaźnikach ile ich widziałeś Kulka?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43.