![]() |
hmm czy znam Piotrka to łba sobie uciąć nie dam. Na łączce dużo na KTM-ach osób jeździ. Ale jak jeździ u Marka to znam pewnikiem. Gdybym go zobaczył w kasku i stroju enduro to bym wiedział na 100%
|
http://moto.allegro.pl/item526329714...jstrowany.html ja zaproponuje malutkiego ktm a co.
|
pytanie czy to EXC czy przerobiony SX
|
ładny ten KTM, ciekawe co za sprzęt w rzeczywistości i jaki myczek z tą aukcją, pewnie sprzedaż poza nią na telefon ;)
kurcze , zaczyna coraz bardziej chodzić po głowie...poza tym tak zachwalacie :rolleyes: |
jeżeli to przerobiony SX to ma twarde zawieszenie i bardziej wyżyłowany silnik. Co do myków to pewnie nie ma cena całkiem rozsądna, choć ja bym targował ;) .Pytanie w jakim stanie silnik
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Ania, dziewczyna Maćka z Motosyberii właśnie na niej śmiga po Wietnamie. Załącznik 3586 No i te 2 reflektory :drif: Załącznik 3585 |
jeśli mógłbym się podłączyc do tematu ;)
też mi chodzi po głowie lekka maszynka do szlifowania jazdy w terenie, myślę właśnie o dr 350 (drz super ale finansowo raczej nie wydolę). Czy te sztuki występujące na allegrze w granicach 5-6 tysi wogóle coś warte mogą byc?, czy za taką sumę da się coś wyrwac i nie wtopic? |
Skoro już ktoś odswierzyl temat to dodam, że dziwi mnie to parcie na "guziczek". Ostatnio moja kobitka, niemająca prawka i znająca się na jeździe motocyklem jak ja na wielbłądach, kilkakrotnie odpalila małą wściekliznę i nawet polatała troche :eek:
A ja jak wchodze zimą do garażu to zastanawiam się który już nie odpali (akumulator) a o małego nie muszę sie wogole martwic :) |
Jeżdżę w górach ,gdzie bez guziczka nie da rady.
Pod stromym wzniesieniem jeśli motocykl zgaśnie do tyłu nie da rady bo hamulce nie utrzymają. Kopnąć nie da rady , bo nóżki brakuje. Możesz tylko nacisnąć guziczek by nie koziołkować :) |
Sorki Franc ale na podjeździe nie ma prawa zgasnąć (chociaż mi gasnie ;)).
Ale jak jest tak stromo, że nie da rady odpalić to nieda rady też ruszyć. Podjażdy robi sie na raz albo wcale :) |
magiczny guziczek (dla mnie) nie jest niezbędny, junaka odpalałem to jakoś dam radę :)
to jak z tą kwotą na sprzęt do jazdy a nie do dłubania? |
Franz prawde gada, z tym odpalaniem w krzakach. A tak na powaznie to dobry sprzet enduro powinien mieć rozrusznik i kopniak.
Ale dla kobitki tylko z rozrusznikiem. No z wyjatkiem tesciowej :] |
Lepi .Jeżdzę w lesie 400-setką .Czasem się zdusi bo to nie sześćsetka
i dół jest słabszy . Krzaczory a nie podjazd na zwirowni. |
Cytat:
|
po weekendzie właśnie rozpoczynam poszukiwania, albo KTM 200 EXC albo XLR 250, wybór padłby od razu na KTM-a ale ten kopniak mnie troche straszy i nie wiem kurde, a XLR-ów nie widać na giełdzie :mur:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
no ale nie wiem czy nie za wściekły jest :Sarcastic: , no i ten kopniak :mur:
ale generalnie zgadzam sie :drif::drif::drif: |
to kto by mógł pomóc w wyborze KTM-a jak cuś ? tak żeby sie na mine nie w...... ???? plizzzzz:D
|
Cytat:
|
|
jak bedzie w mazowieckim to pomogę, a jak dalej to poszukam źródeł
|
Cytat:
baba exc to raczej z nazwy jest bo wyglada mi to na crossowego SX-a wiec nie polecam. Zapytaj z reszta goscia o dowod rejestracyjny. Pamiętaj ma mieć światełka ;) sx = większa moc, znacznie sztywniejsza zawiecha, częstsza wymiana tłoka itp sprzęt crossowy, a nie endurak |
http://moto.allegro.pl/item551403980..._cr_rm_yz.html
Franz, ty masz tam blisko, dałbyś rade obadać jak coś czy to warte kupienia? będę wdzięczna :) i flaszka ze mnie podlaska jakaś jak cuś :D jeśli byłby to 4T, to raczej na bank KLX, wypróbowany w terenie , bo XLR 250 moge zapomiec ze znajde http://www.autokomisjaguar.autotrade...,107243966.asp |
|
sprzet zajebisty, ale w UK, przesyłka, wpłacanie w ciemno, za dużo kombinowania, ryzyka, zanim sprzeta nie dosiąde to nie zapłace, a tu z góry i czekaj aż Ci moto prześlą....ja taki typ człeka, że jakoś mi to nie pasi :vis:
jutro lecim trzy mota obadać na dolnym śląsku, bierzemy lawete w nadzei że coś się z tego wypadu urodzi, a wtedy we Wrocku sobota będzie pod znakiem TDN !!!!!!!!!!!! |
to tako...nastąpił drugi odcinek z serii " Spontany BABY " . Nie wiem jak to się stało , ale od wczoraj w garażu stoi piękna Yamaha WR F250 :drif::drif::drif::p:D:D:D
opity przyzwoicie :oldman: |
Gratulacje :D
|
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::):Thumb s_Up:
|
GRATULACJE :Thumbs_Up::Thumbs_Up::brawo::brawo::p:p;);)
|
graty !!
|
Graty foty!!
|
4 Załącznik(ów)
|
Teraz trzeba zmienić powiedzenie "No i masz babo placek..."
na "No i masz Babo wuerkę"..... :haha2: |
No to teraz miedzy drzewami w lesie, jak na rowerze górskim będzie prosto . Wersja kopana czy dwa w jednym?? tylko banka z paliwem na plecy:) ,ale ogólnie fajne moto ZADOWOLENIA
|
dwa w jednym
|
Piękny sprzęcik, gratulacje. No i do ziemi dostajesz, będzie dobrze!
|
Cytat:
fajny sprzecik, bardzo zwinny, niech dobrze sluzy!!! |
:Thumbs_Up:super i jaki ładny kolorek taki smerfowy :drif:podoba mi się .
Obyś była zadowolona , bo ciesze się razem z Tobą :D:D:D . Nie katuj za ostro bo chłopakom się głupio zrobi jak cię zobaczą w akcji ;) . Powodzenia i :lobby::rules:. |
No gratulacje - super. Mogę tylko "nieskromnie" dodać - a nie mówiłam że WR 250 to najlepsza opcja :). To teraz jesteśmy dwie.
|
Nie no sąsiadka jedziesz po bandzie... :dizzy: Gratulejszyn :Thumbs_Up:
|
Nic tylko pogratulować mi trzeba.
Niech zdrowo zjeździ. |
wielkie gratulacje !!!!!!!!
ps.teraz dopiero doczytałem no nieźle poszłaś po bandzie |
A czym się różni XR 650 R od L ?
|
L to wersja "cywilna" - brzydsza z wyglądu z zupełnie innym silnikiem. a coś więcej sam chętnie się dowiem. wiem że wersje L łatwo można dostać za całkiem nieduże pieniądze, wersje R są drogie i mało ich w ogłoszeniach.
|
Wersja L - amerykańska z rozrusznikiem 50km silnik Dominator chłodzony powietrzem
wersja R - europa chłodzona wodą, nowszej generacji 60kM |
650R-aluminiowa rama , taki mały drobiazg !
|
XR 650R jest zdecydowanie lżejsza od 650l waga bez płynów 122 kg.
Moc 61 koni. Jedyny mankament tego moto to palenie na kopniaka. Osobiście nie przeszkadza mi to,ale czasami po glebie można się spocić podczas odpalania. J Więcej info na stronie . http://polkasteam.pl/xr650r/xr650r.html |
Przepraszam za off-top, ale te literki-cyferki mi sie pier***
Mam pytanie jak sie ma XL650R do XR650R ? Zobaczylem XLke na ulicy i spodobala mi sie. Do tytlania w blocie, nie byloby zal tych afrycznych plastikow... Guglalem, ale ciagle mieszaja XL-R z XR-L... czy to to samo ? ? ? |
Witaj Samul.
Raczej oznaczenie XL650R nie istnieje Honda posiada oznaczenia modeli: XR 650 L -wersja drogowa XR 650 R- teren XL 600 R -drogowa XR 600 R- teren Oznaczenie XL 650 nie R tylko V posiada Transalp. |
Gratulacje :brawo:. Fajny sprzęcik. Sprzedajesz BMW czy będziesz zależnie od okoliczności szaleć na jednym i drugim?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |