![]() |
Z ogłoszeń parafialnych przypominam że mamy już mroźne noce. Rok temu było coś koło -5 i rano był przesiew akumulatorów (wiekszosc byla zdziwiona tym faktem)wiec polecam zabrać kable to będzie łatwiej się nam ratowac
|
A czy znamy już jakąś przybliżoną lokalizację? Czy brać namiot czy spanie w jakiejś stodole?
|
... nikt ci nie powie nawet jak wie :) ... ogólny strach. Mafia podlaska to nie żarty.
.... frog tylko pomyślał o wysprzęgleniu się i połamali mu obojczyk :) Strach , strach .... po trzykroć strach :) no i zimno |
Cytat:
|
A widzisz Skuter,teraz już wiem wszystko.Spili mnie do upadłego,potem połamali mi obojczyk.Dla tego nic nie pamiętam :dizzy:z tego wyjazdu.A wmawiają mi że UPADŁEM NIE FORTUNNIE !!!!!!!!!!!!.A królowa cała i zdrowa,hmmmm podejrzana sprawa widzę.
|
Cytat:
|
juz mnie glowa boli :dizzy:
acz wyglada na to, ze dane mi bedzie rozgrzewac prawą nogę :D |
Demolka zdemolujesz nam imprezę prawą nogą?
|
demolowanie odbywa sie środkami wszelkimi ;)
ależ taaaaaką impreze zdemolowac? nie odwazylabym sie, w zyciu.. |
Mróz = zimna wódka:Thumbs_Up:
|
Mróz + zimna wódka =masaż rehabilitacyjny :Thumbs_Up::D
|
A sranie po krzakach to co , zapomnieli już , mrozu się przestrachneli .....
|
Ze źródeł zbliżonych, uchylę rąbek tajemnicy, że podobno w tym roku spotkanie w warmińsko mazurskim, ale tez zgodnie z tradycją; jeszcze nie ma nic.
pozdr |
Były zawsze piochy to teraz będą lodowiska na jeziorach. Drodzy Państwo, wbijamy kolce w opony!
|
Jedno jest pewne; nie będzie błota-niestety.
pozdr |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Jak tylko Podlaski się zaczyna.............gumy w modzie:D
|
vir
Cytat:
obecne warmińsko mazurskie mieści się w granicach dawnego bialostockiego , czyli wszystko ok |
Okolice Szczytna też?
;) |
Do szczytna nie dolecimy :) .(niestety?)
pozdr |
Okolice Szczytna też?
;) Mygosia to SZCZYT mażeń tam dojechać:D |
Regulamin w żaden sposób nie ogranicza szczytowania.
|
wiecie co w Szczytnie się dzieje, tam są jakieś pofajdoki:
Mniała baba pofajdoka roz dwo trzi, wsadziła go na prosioka roz dwo trzi, prosiak lato jek szaluny bo ma łagun zakyncuny roz dwo trzi |
Sluza ty już narombany?:haha2:
|
To ja poproszę psiańć psiw
|
Cytat:
|
Płyn TYLKO głęboko penetrujący pamiętaj!!!!!!!!!!!!!!:D
|
Wó dę 40?
|
2 Załącznik(ów)
Mygosia tym razem tym będziemy smarować:D
|
Cytat:
|
Jak będzie Bartek to i będzie poniedziałek :dizzy: ale dama trytykowa pewnie będzie :haha2: :spac:
|
a tak może, koś, coś na kaszubach organizuje?? :) ;);)
ktoś coś słyszał, coś wie? :) |
Z kaszub na mazury niedaleko.
Oficjalne info: kierujemy się na miejscowość Staświnyw gminie Miłki na mazurach. Jako że wykorzystujemy prywatną łączkę jak byście nie jechali końcówkę trzeba pokonać asfaltem; od strony Warszawy/Orzysza/Pisza/Łomży za stacja benzynową pierwsza dróżka w lewo (już szuter) zaprowadzi Was na miejsce nad jeziorem. Od Giżycka ostatnia dróżka w prawo w Staświnach przed stacją benzynową. Jest sucho, cholernie sucho ....., może coś popada, u nas deszczu nie było od lata, a i to niewiele. pozdr |
Cytat:
|
No i git to praktycznie w domu.Ciepłe łóżko,ciepła kąpiel,TV che che to jest RAJD PODLASKI:D
|
Cytat:
|
A ktoś wie jakie opony założyć na Rajd?
|
Cytat:
|
Wasyl a mrówki będo?...
|
Cytat:
|
To Mazury a nie Podlasie. Kawał drogi. Jutro się okaże czy się zobaczę z Podlasiakami....
|
obyś się ni zdziwił bo jak na podlaskim ma zabrakoąć kawy
|
NIE DAJ ŻYCIU SIĘ :haha2::haha2::haha2::haha2:Komarek :Thumbs_Up:.
https://www.youtube.com/watch?v=sLufPIeOVqg |
Pytanie do onizatorów czy przyjadę cb jak na wiosnę cało trasę w sobotę
|
Błota ma nie być. Seba w razie czego popchnie.
|
Cytat:
|
A szkoda że nie będzie wodza :(
|
Cytat:
|
Przykleiłem info Krynka o dojeździe do pierwszego posta.
|
1 Załącznik(ów)
Błota nie będzie, a inni mówią że....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |