![]() |
Tak rozmyślam, czy by tego nie zastosować do szwów na kanapie/siedzeniu, ale czy nie będę się ślizgał potem? Wijalis mi tak zrobił siodło, że szwy wyłażą do wierzchu i są dziury w tej ceracie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecam Karola i dzięki za szybkie ogarnięcie Crossfire'ów. Brawo ten Pan! :)
|
Cytat:
|
Najniższa cena, jaką znalazłem na rynku i w necie. Proponuję kontakt z Karolem w celu ustalenia szczegółów.
|
Dziekuje za info kolego Kisielloo :)
|
Cytat:
|
To karol1989 będący tu na FAT, a działający w Hondzie Plaza na Malowniczej w W-wie.
|
też kupowałem przez Karola i jestem zadowolony
|
Cytat:
|
Karol pierwsza klasa.Bralem u niego CRF i polecam wszystkim.:Thumbs_Up:
|
A ja się z Karolem dwa razy próbowałam skontaktować przez pw w sprawie butów i nie odezwał się do tej pory :-P
|
Już się odezwał ;) Nie miałem wcześniej wiadomości.
|
Zanabyłem CF SRS i surprise surprise dopiero 46, grubej skarpecie, były znośne. Cywilnie noszę 43/44. Zakup w 4ride miło i przyjemnie, a marudny byłem . Cena 1,7 plnk z jakimś ogonkiem.
|
Mam prośbę. Czy jest posiadacz butów Sidi Crossfire 2, z rozmiarem 47 i/lub 48 i może zmierzyć długość wkładki?:) Nie wiem, który rozmiar wybrać, a nie mam blisko sklepu żeby przymierzyć:(.
|
|
Emek dzięki, widziałem tą tabelkę. Z tego co wiadomo to SIDI ma zaniżoną rozmiarówkę, dlatego moja prośba o rzeczywistą długość wkładki a nie tabelkową :).
|
Mniej więcej się pokrywa. Sprawdzilem u siebie i 44 ma 27,5 cm tyle co w tabeli.
|
Nie mam teraz jak zmierzyć, ale 44 to jest więcej niż 27,5 cm wkładki. Jesteś pewien Emek, że to tak?
|
Cytat:
Około 27,5 ma rozmiar 41. Mam ten rozmiar i u mnie długość wkładki się zgadza. Co prawda nie Crossfire, ale z tego co wiem, to Sidi ma jeden rozmiar dla wszystkich gumiaczków. |
Witam
Znaczy zgadza się z japońskimi centymetra i. Ot miniaturyzacji! Pozdr rr |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://images.junkmail.co.za/images...8d98c0fd0.jpeg
Nie wiem co powinno być. Wkładkę zmierzyłem miarką i cała ma 28,5 cm natomiast użytkowo to 27,5-27,8 cm. |
Cytat:
Wg tabeli 44 to jest mniej więcej 29,5 cm jeśli mnie wzrok nie myli ;) |
Jakubu jakbyś nie patrzył musisz przymierzyć ;)
|
Mam teraz Gaerne, r 47, długość wkładki 30,2cm i jest git. Z rozmiarówki SIDI wynika, że muszę brać r 46, w co nie wierzę :D. Chyba będę zmuszony gdzieś dalej pojechać i pomierzyć.
|
Pytanie do tych którzy mają standardowa wersję Crossfire 2 (nie SRS): czy jak się but ułoży to da się w nich jakoś chodzić?
Obecnie mam Sidi Adventure i boję się ze po zmianie na Crossfire odczuje bolesna różnice do mojego dual-sportowego smigania. |
Da się.
|
Mam od kilku lat Crossfire 2, ciężko w tym się chodzi, w ogóle nie nazwałbym tego chodzeniem. Jak chce gdzieś dalej podejść to odpinam trzy górne klamry.
|
no i....?
|
No i odpowiedziałem na pytanie panbodzia, no i....?
|
Do chodzenia i zwiedzania to trochę lepiej niż w narciarskich ;) Da się chodzic, ale to raczej w terenie niż po chodnikach.
Mam też adventure, ale głównie jeżdżę off to w crossfire czuję dużo lepszy komfort i bezpieczeństwo. Lepiej się moto czuje nogami. |
Nie jest tak źle. Cały targ Jemaa el-Fnaa w Marrakeszu obszedłem w tych butach. Zajęło mi to ze 3-4 godziny i dałem radę bez jakichś boleści.
Nie są to sandały, ale do narciarskich butów im daleko. |
W Adventure wygodniej się chodzi, ale w Crossfire też się da. Ale na jakieś dłuższe wyjście i tak wziąłbym wygodne obuwie na zmianę.
|
Ja też do chodzenia nie polecam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |