![]() |
10.jarek /mimo wszystko mam nadzieję że motostel zrobi rajd w sobotę:))/
|
no ja też bym wolał w sobotę...lubię aftery :)
|
11,gruby
Sobota leśniczówka, tym razem będę grzeczny. |
12. Zoltan, razem z resztą ekipy człuchowsko-chojnickiej, w leśniczówce (cokolwiek to znaczy)
Mam nadzieje, że Stary nie będzie robił problemów z urlopem, wszystko się na dniach wyjaśni.. |
13.Blacha-Gdynia [namiot] z wszelkimi atrakcjami z tym związanymi.
|
Jak dam tylko rade i żonka z młodym mnie puszczą też się melduje (pod gołym niebem :)) - chiba raczej nie dam i wezmę pałatkę.
|
Cytat:
|
Jak nie będzie jak będzie ;)
|
Chyba lepiej żeby była po jak przed ?
|
Jeszcze lepiej przed i po :dizzy:
|
potomek w drodze trza korzystac ze spotkan na maksa ;) sie zapostaram byc.
|
Cytat:
|
Zapisywać się na Pyre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Giziu, ty zdrajco !!! ;)
|
pyra
hmmmm to trzeba cos wykombinowac aby sie stawic! Jak zdaze sprzeta zarejestrowac to wpadam na bank!!!!
|
Hubercik...z wielkim krzykiem wygospodarowałem ten jeden dzień u swojej lepszej połowy. Trzy dni w życiu by nie przeszły u niej. Spotkamy się na zakończeniu.
|
Giziu, rada moja taka, zabierz swoją lepszą połowę na rozpoczęcie sezonu:p
|
Hm...powiem wprost, ona nie toleruje motocykli.
|
Cytat:
"Pani kierowniczko, jest zima to musi myć zimno" :) |
Mam takie małe pytanko, czy ktoś zabiera ze sobą osobę towarzyszącą " plecaczek". Bo nie wiem czy brać ze sobą moją panią
|
Cytat:
|
Zajac ja zabieram i to drugi raz ,takze nie bedziesz jedyny.
|
Cytat:
|
Stanul mam nadzieje że w tym roku przejedziesz całą traske i nie zwiejesz w połowie do domu:haha2:
|
Cytat:
tak tak wszyscy zabieraja http://www.minialkohol.cal.pl/foto/aberolur1043.jpg :haha2: |
Też będę. Nie wiem jeszcze czy na łikend, ale w niedzielę na pewno :)
|
no to się też zapisałem,
z rozpędu aż dwa razy:fool2: ale tylko niedziela wchodzi w grę |
Cytat:
|
Barthez, rozumiem że gonisz z rana
|
Panowie - proszę Was
afryką trza jechać szuter - na asfalcie sobie afri nie wyobrażam a plecak na szutrze raczej nie pomoże |
ja też będę , ja też :D:D:D:D
|
JA też się zapisałem. Na szuter:) Mam nadzieję paru z was poznać w lajfie a nie tak tylko wirt. Będą więc dwa Trampole ze Szczecina;).
Jedziemy w sobotę |
Cytat:
|
Cytat:
|
14. Przemo
ODKRĘCAJCIE LAMPKI!;) Do zobaczenia |
Do kiedy można się zapisywać???????????????
|
Cytat:
A tak naprawdę jak się nie zapiszesz i przyjedziesz świat się nie zawali :) możesz mieć problem z koszulkami, odznakami i road bookiem jak będziesz w nadmiarze :) , ale wtedy najlepiej ganiać z kolegą co zapisany był ... |
Cytat:
|
Myślę, że i ja wpadnę. Tylko jeszcze nie wiem czy sam czy z dziołchom :)
POZDRO |
to niezła ekipa chyba się szykuje na sobotę pod namiociki :D
|
A Ty Babo wpadniesz na Pyrę?
Wiesz, że czeka na Ciebie cała trasa do pokonania w tempie wyznaczonym przez bambusów |
15. No i się zapisałem :Thumbs_Up::)
|
Cytat:
|
Z lekkim opóźnieniem, ale potwierdzam swoją obecnośc obowiązkową:) na polu przy ognichu z namiotem w sobotni wieczór. Do zo Wszystkim!!!!
|
TZN Mysza z nr 16.
|
No dobra, ostał się jeno tydzień do imprezy. Trzeba ustalić o której godzinie wyruszamy na trase.
|
Mnie wszystko jedno o której, proszę mnie tylko obudzić :)
|
no ja jak dojade w sobote, to moge jechac w niedziele o której trzeba będzie , proponuje wcześniej wystartować aniżeli później, żeby tam nikt pod nogami się na trasie nie plątał :p, gorzej jak zasiedze w kotlinie i będzie trza o 5 rano sie zerwac i leciec na pyre, ale tej opcji nie biore pod uwage:oldman:
.....jak mogłabym sobie odmówić tej przyjemności posiedzenia z wami w sobote przy ognichu ;) bezcenne :) |
Nie będzie mnie na pyrze skręciłem nogę i rzepka mi sie posypała i cholera wie co jeszcze , czeka mnie długa rehabilitacja:vis::mur::mad::(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |