![]() |
Cytat:
My, o ile będziemy, to w komplecie z dzieciskami. Nie wiem jeszcze kiedy zjadę do Polski, więc nie wiem też kiedy dotrzemy. O ile zdążymy na kajakowanie to i w tym udział weźmiemy. Skoro Ramonezy nie będzie, to kociołek zabierzemy. |
W sobotę rano. Tak żeby na off a dojechać sprawnie i cało czyli s3. Myślę ze 7:30. Potem się pomyśli:)
|
eeeeehhhhh tam Diverek brunetka na pewno mi wybaczę :D:D:D bierz kociołek reszta ja mam ;)
SKS SKS i to awansowany Ramoneza :lol8::lol8::lol8: 1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os. 2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert + kajak 1os 5.Szymek9333. 6. ramoneza z zoną 7. Insekt + insektowa. 8. Kapa Łuk 9. Słodziak 10. Misza z puszką. 11. Ex1 12. Norbi na ognisku. 13 Kosmal. 14 Zaczekajka jak dojedzie z albanji. 15. Lepi ( obiecałeś ) 16. Qba Rd07. 17. Pincet na łysy oponach. 18. Łukasz z dominatorem + 1 os kajak 2 os. 19. Jojtek + 2osoby 20. Prezes +kajakiem popłynę jak będzie do pary z kimś 21.Sulik,a jak kajak to zobaczymy.nie mam pary���� 22. Belfegor - kiełba w sobotę :-) Bez offu, BMW zobowiązuje... 23 naczelny filozof + kajak 1 os. |
Ramoneza będzie tylko zasmarkany.kociołek plus dziki kawałek dzika od brata myśliwego też bedzie . Ale co z zaczekaj?
|
Zaczekajka będzie ;) tak zrozumiałem ze ciebie nie będzie sorki źle czytałem :D
|
Cytat:
wytapatalkowano |
Jakby trzeba było mogę się dokoptować do kajaka do kogoś. Żaden kajak nie jest mi straszny:)
|
Cytat:
|
1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os.
2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert + kajak 1os 5.Szymek9333. 6. ramoneza z zoną 7. Insekt + insektowa. 8. Kapa Łuk 9. Słodziak 10. Misza z puszką. 11. Ex1 12. Norbi na ognisku. 13 Kosmal z żoną i synem 14 Zaczekajka jak dojedzie z albanji. 15. Lepi ( obiecałeś ) 16. Qba Rd07. 17. Pincet na łysy oponach. 18. Łukasz z dominatorem + 1 os kajak 2 os. 19. Jojtek + 2osoby 20. Prezes +kajakiem popłynę jak będzie do pary z kimś 21.Sulik,a jak kajak to zobaczymy.nie mam pary���� 22. Belfegor - kiełba w sobotę :-) Bez offu, BMW zobowiązuje... 23 naczelny filozof + kajak 1 os. |
Hehehe;) ;) ;) ;) :D :D :p
|
Fcuk nie mm czym ... nie mam czasu..
. Piec Fabrizio leży w szopie i czeka fcuk |
Czy ja mam przejechać i ci to zamontować ????? :mad::mad::mad: to robota na jeden dzień bierz się do roboty bo zgnije w tej szopy pręż zimę :(:(:(
|
ty a co to oznacza że na czerwono te nasze nicki..? :D
|
Kto jedzie asfaltem z Dolnego Śląska? Tym razem będę jakaś dziwna i nie dojadę po ciemku przez bunkry :-D
wytapatalkowano |
Zaczekaj nie bądź dziwna tylko dawaj ze mną o 16:) Większość po czarnym
|
Cytat:
|
To przyjedź do mnie i polecimy na północ końcówkę dojedziemy polnymi jak w tamtym roku no może poza bunkrami:)
|
No nic. Ogadałem się, ale jednak nie dam rady. Trochę za ciasno z czasem. Jestem w innej firmie chwilowo, zanim dojade 45 km do domu po pracy, a gdzie tam jeszcze 710 ode mnie na miejsce. W moto lagi nie założone, bo się dzisiaj nie wyrobiłem:mad:. Samochodem tak do dupy. Poloneza już nie mam, a we Fiacie wydech urwany i do tego pali nie wie sam ile.
W tym roku zdjęcia ino pooglądam. Miłej zabawy wszystkim! :mad: |
Broda będzie jeszcze czyli Rumcajs 79. Prosił żeby go zgłosić bo się wstydzi. Kajakujemy.
|
Cytat:
|
Ex1 to informacja dla mnie :cool:
Nicek27 szkoda ze nie dasz rade ale wiem ze na pewno nadrobimy ;););) Łysy bardzo cie proszę nie morduj Zaczekajkę bo strasznie zmęczona :lol8::lol8::lol8: |
No... W ostatni dzień
wyglądałam tak. Nie ma to jak grypa żołądkowa na wyjeździe :-D http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2d46e93747.jpg wytapatalkowano |
Taa, grypa...
Od tego gezuarzenia Cię poskręcało ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i Zaczekajka bardziej zdąży niz ja... na zlot.
Ja i moto jesteśmy chorzy, i generalnie w chałpie szpital. Pozdro ludziska następnym razem. |
Zona mnie namówiła, będziemy puszką. Zaraz start. Teraz doczytałem że miały być przelewy, no nic zapłacę na miejscu.
|
rupert jak coś dzwoń 69dwa pięć23 6osiem9
|
Jedziemy.... Tylko nie możemy się zdecydować http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...63557715f9.jpg
wytapatalkowano |
Na dole, albo jak kto woli po LEWEJ :D
|
Bierz bezalkoholowa
|
Po spotkaniu zwami to sanatorium jest jak najbardziej wskazane :dizzy::dizzy::dizzy:Dobrze że nie mogłem zostać do końca bo potrzebował bym jeszcze jednego skierowania na inny... oddział :haha2::haha2::haha2:Fabryzio i wszyscy których spotkałem było super dzięki , myślę ze nastepnym razem będę do końca :at::at::at:
|
Grupa DLE dotargała się nawet trochę offa było:) Padam na twarz a to znaczy że impreza była super:) Dzięki wszystkim za spotkanie:)
|
Ekipa z Lubuskiego też dotarła do domu straaaaaaaasnie daleko mieliśmy z Łukaszem z forum dominatora w sumie ponad 80 km w terenie :D:D:D no co ???? trzeba było kolegę zaprowadzić do domu no nie ??? :lol8::lol8::lol8:
Bardzo wam dziękuje za to ze byliście jak zawsze warto to wszystko organizować by zobaczyć waszych zadowolonych mordki :rules: Niedługo wklejam filmik z offu :at: |
Fabrizio to przejechałeś trasę chyba 4 razy. Ja też dotarłem przez Wałcz żeby nie było za prosto. Deptaliśmy z brodatym jak na supersportach:] Trochę offa też było. Popadało, trawa śliska... Dzięki Fabrizio za super imprezę....Tym razem byłem grzeczny. Nowa jakość pińcet'a:]
|
Również dziękuję za wspólną imprezę. Było to dla mnie fajne zakończenie sezonu ale też urlopu.
Kajaki były super. Taki wodny off :-D Do zobaczenia w Kłodzku mam nadzieję :-) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...bca8a88b42.jpg wytapatalkowano |
Hej Ludziska, wierze żeście umordowani ale kilka zdjęć chociaż to by sie przydało.
|
https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=b3c165e8a7
Parę zdjęć :-) Impreza jak zawsze przednia :-) Tylko szkoda że zaspawali kratę do MRU i nie było espedycji w dół :-( |
|
no nareszcie!
Fajne piochy i fajne górki. A ognisko było ? |
Było ognisko i w ogóle fajnie było.. dzięki Panowie za fajną traskę.. i super podjazdy.. :D
Sobota nas wygoniła.. aleee udało się.zrobić.większość trasy offem.. :) Powrót w deszczu.. i ciemnych goglach nie pomagał.. ale i tak warto było.. dzięki raz jeszcze.. pozdo :) |
Łysy się nie chwali, że zdjęcia wrzucił https://plus.google.com/111071268837...ts/JNPiH98UuGc
wytapatalkowano |
Bo sam nie wiedziałem że się wrzuciły:D
|
Cytat:
|
maciej33 Bo to było Ctrl+a Bez wybierania:)
|
Macie parę fotek z pierwszego ogniska i nocnego zwiedzania bunkrów przy świetle czołówek :dizzy::dizzy::dizzy:
https://goo.gl/photos/GghYMzFF74kAdmrP7 |
Dzięx, rzeczywiście ognisko było.
Fabrizio jesteś królem lubuskich piochów. Na filmie wygląda jakbyś stówką leciał po tej kuwecie. |
noooo ogarniam tej kuwetę :D:D:D ale jeszcze 4 lata temu to się bałem tam tedy jechać :lol8::lol8::lol8: Rupert masz trenować OBIECAŁEŚ !!! ;););)
A teraz z innej beczki Kto zostawił metalowy kubek pod wiatą ???? Komu komu ??? |
Będzie w tym roku?
|
Dobre pytanie.
Mistrzu piochu, bedzie latane? Może wreszcie dojadę. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |