![]() |
Spoczywaj w spokoju ...
kondolencje ... |
Szok... Kondolencje dla Rodziny...[*]
|
R.i.p
|
... wyrazy współczucia rodzinie R.I.P
|
Chłop z moich stron. Zła wiadomość :-\
Kondolencje |
[*] do zobaczenia Kolego
|
Szczere kondolęcje! Po udanym weekendzie w siodle, wchodzę na forum i widzę te znienawidzone kolory! Już wiem, że coś nie tak. Zaczynam szukać. Może to pomyłka. Jednak nie ... ;( Spoczywaj w pokoju!
|
Bardzo przykra wiadomość.Wyrazy współczucia.....
|
"Anielski orszak niech twą duszę przyjmie,
Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba..." Rodzinie i przyjaciołom piszę te skromne wyrazy współczucia. |
Kondolencje dla rodziny i znajomych. Spoczywaj w pokoju
|
Otrzymaliśmy informacje i zgode żony, rodziny na przyjazd motocyklami.
Kto chce, odczówa potrzebe przyjechania na moto by pożegnać Damiana, niech tak zrobi. Spokojnie, z szacunkiem, godnie... |
Przykro, spoczywaj w pokoju
|
Prośba od rodziny aby wszystko odbyło się w ciszy.
ZAKAZ palenia gumy, trąbienia itp. Szanujmy wolę rodziny i Damiana |
Ja to zawsze mam mieszane uczucia jak się przyjeżdża motorem na pogrzeb kogoś kto na motorze zginął.
|
Wyrazy współczucia, straszne.....[*] wieczny odpoczynek.
|
(*) (*) (*)
R.I.P. Wyrazy współczucia dla najbliższych. |
Żegnaj Kolego.
Wiele sił dla rodziny aby znieść taki ból. |
:(
Za wczesnie... |
Wyrazy współczucia.
|
Wyrazy wspólczucia dla rodziny i bliskich...
|
(...):(
|
Właśnie wróciłem z urlopu w Hiszpanii, zajrzałem na forum i aż mnie zmroziło gdy zobaczyłem czarne, żałobne kolory... Straszny dramat, po prostu wszystkiego się odechciewa. Spoczywaj w pokoju Kolego i śmigaj po niebiańskich szutrach...R.I.P.[*]
|
Za wcześnie. Kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół ...[*]
|
R.i.p.
|
Kondolencje dla rodziny i bliskich[*]
|
Kondolencje dla rodziny i bliskich...
|
Straszna tragedia dla rodziny i bliskich :( Wytrwałości.
|
ku...ski świat :( . Spoczywaj w pokoju kolego. Zdrowia i siły dla Rodziny...
|
Z uwagi, że wypadek miał miejsce poza granicami kraju koszt sprowadzenia Gierma i Jego Żony do Polski lotnictwem medycznym okazał się bardzo wysoki, niebawem ktoś z Bandy Lubelskiej zamieści numer konta. Jeśli ktoś z FAT będzie chciał wesprzeć rodzinę jakimś groszem to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, z pewnością rodzinie się to przyda, nawet bardziej niż symboliczna wiązanka na grobie.
Więcej szczegółów wkrótce. |
Spoczywaj w pokoju... R.I.P
|
......[*]
|
Bardzo smutna i przykra wiadomość. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
|
........................[*]
|
Słowa nic już nie zmienią. Spoczywaj w pokoju.[*]
|
Zawsze mi się gęba cieszyła na widok Damiana na Rajdach Podlaskich taki pozytywny, roześmiany...
Na którymś z Rajdów opowiadał mi o Ewelinie- jeszcze wtedy swojej dziewczynie- jak to wspaniale mieć druga połowę, która podziela Jego pasję.... Wyrazy współczucia Rodzinie. |
Ehhh... miała być radość...
|
Brak słów-gardło zciska-żegnaj.
|
Wyrazy głębokiego współczucia bliskim Damiana...
|
Przykra sprawa - niefart jak cholera :(
Żeby nie zakładać kolejnego wątku..... Panowie i Panie - jest propozycja wsparcia finansowego ze strony naszego forum rodziny zmarłego, w charakterze pokrycia choćby kawałka poniesionych kosztów w związku ze sprowadzeniem ich obojga do ojczyzny - czy macie coś przeciwko ? Nie znam stanu konta forum - kwota do ustalenia, pytam bo to Wasze pieniądze są. |
Wyrazy współczucia i dużo sił na najbliższe dni rodzinie i bliskim:(
|
Spoczywaj w pokoju.[*]
|
Cytat:
Wg mnie (i chyba nawet pierwotnego statusu) "Forumowa Kasa" powinna stale utrzymywać pewną rezerwę na tego typu cele.. Wierzę że wszyscy Forumowicze mają to na uwadze, -również Ci, którzy ciągle jeszcze nie mają "zapalonego słoneczka" składkowego..:Thumbs_Up: |
Po ch... kitrac ta kasę. Jest potrzeba to wio. Niestety jest potrzeba....
M |
Niebawem podam numer konta rodziny Damiana. Teraz są ważniejsze sprawy do załatwienia. Zbieraj cie siły bo oni nas potrzebuja
|
Od rana o tym myślę i nie wiem co powiedzieć. Podróż poślubna... cóż za tragedia. Poznałem Gierma jakiś czas temu, bardzo mi smutno ze juz się z Nim nie spotkam. Żegnaj kolego Damianie
|
Matias właśnie na takie sytuacje się kitra i Forum AFRICA TWIN stanie na wysokośći zadania Bo to potrafimy zrobić. Jednak koszty są ogromne i nikt nie da rady sam postaramy się aby było łatwiej. Jestm w ciągłym kontakcie z Mirkiem O pomocy pewnie powstanie nowy watek bo ta Bedzie potrzebna ogromna
|
Jutro będzie wieniec forumowy. Pożegnamy Damiana w imieniu Was wszystkich.
Dzięki Paweł za pomoc. |
Cholernie smutna wiadomość, kondolencje dla rodziny....
|
Czy rodzina ma kogoś kto w tych trudnych chwilach ogarnia temat od strony prawnej i ubezpieczeniowej? To jest dosyć ważne zacząłbym także od tego?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |