![]() |
Fajnie chłopaki, że weźmiecie gitarrę, nie ma to jak wódka, Afyca i śpiew :p
|
Cytat:
mnie oczywiśćie dotyczy tylko śpiew itd.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Uffff , żona tzn. kierownik przekonany :oldman:
Jaadziem troche tak nie na moto ... :cold: ale ważne ,że będziemy bo od Kletna to nie byłem na żadnym zlocie Czyli Nowy011 + Nowa011(Nowiutka011 dopiero ma 30 tygodni;) i grzecznie czeka przyjscie na świat)+Nowiutki011 ( syn) + Nowa ( Lablador)...chyba o wszytkich pamiętałem:dizzy: Także proszę o wyrozumiałość , jak nie będę mógł się zbytnio ,,sponiewierać" p.s. Teściowej nie zabieram..:haha2:a szkoda bo by dziecka popilnowała:haha2: |
Cytat:
|
Widzę, że nasze zloty robią się mocno pro-rodzinne :p to fajnie, może ograniczymy tym sposobem wydatki na klamki, ginące koty - maskotki, tudzież inne przyjemne w zabawie wyposażenia ośrodków he he he... dobrze, że zostanie nam gitarra, Africa no i dzida:haha2:
PS. bez obrazy "chłopcy i dziewczynki", to nie miał być wyrzut z mojej strony... :hehehe: |
Dobrze, dobrze niech się Nowiutki 11 uczy od małego :Thumbs_Up:
|
Lista wpłat zaktualizowana :)
|
będzie ktoś w ogóle chętny na spanie w namiotach?
|
Wasilczuk pewnie byłby chętny ale tym razem przyjeżdża z familią :)
Aha w środę Spławik ma pstryknąć foty domków tak żebyście wiedzieli jakie są fajne warunki :D |
witom.
jak bede z rodziną to domek a jak sam to namjot. |
Nigdy nie byłem na żadnym zlocie, nawet czarownic, więc postaram się przyjechać. Przelew poszedł. Na 99 % będę jechał z Hajnówki więc może dołącze do kogoś z grupy podlaskiej:)
|
borunin a co ty tu w naszych stronach działasz? będziemy się umawiać na wyjazd w grupie podlaskiej pewnie więc tam zaglądaj
|
Zaiste zamierzam na Podlasiu niemal 6 tyg bawić ... :)
Jeśli wszystko wypali to od początku kwietnia do połowy maja... okazja będzie mam nadzieje!:Thumbs_Up: |
pieniazki poszly;)) namiot off course;)
|
Cytat:
I mam tu najbardziej na myśli Mr Spławika bo jak go znam to on woli cztery namioty kupić niż jeden rozłożyć:haha2::haha2::haha2: |
Hubert kasiora poszła. x2 +dziecko + pies Teściowa nie jedzie obraziła się;)
Tylko prośba, co by z bokowca domek,,,,,,,, bo jak ktoś mi będzie robił ,pałowanie" pod oknami , to ...... zona się zdenerwuje , ja się zdenerwuje i zapewne usłysze ,że zawsze mogłem sam przyjechac na zlot hahahahaha |
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja oczywiście przyjadę sobie taksóweczką z Garwolina gdzie mam zarezerwowany pokoik w miejscowym spa ( 5 gwiazdek ) a na recepcji poznałem przemiłą koleżankę z którą jestem już po słowie. O tym, że przyjaciółki ma niezwykle powabne i miłe Ciebie, drogi Lewarze tylko informuję i bynajmnie nie zapraszam bo wiem, że z uciech doczesnych już tylko pyrkanie w orzeszku i rozwodnione destylaty są Ci dostępne... Każdy wiek ma swoje prawa :haha2::haha2::haha2: |
Cytat:
Ale z tego co widzę to w Twoim przypadku tylko na słowach się kończy bo białogłowy coś nie chcą się Ciebie trzymać. Jak się kiedyś spotkamy to Ci Dziadek Lewar wytłumaczy co kobiety lubią najbardziej oprócz słodkich słówek i kwiatków... |
:haha2: :Thumbs_Up: .....;)
|
Dopiszcie mnie wstepnie :)
2 osoby - domek z balkonem i widokiem na morze. |
Cytat:
|
Przepraszam, czy jest opcja sobota popołudnie wieczór + 1 nocleg na dwóch osób..? :)
Na OFFa ani na ONa i tak nie wstanę o 7:30 to pewne. W ogóle w łikent lubie się wyspać :) |
Cytat:
|
no przecież napisali ze jest taka opcja: kosztuje 180 zł za osobę w domku:)
|
Fucktycznie.. :D
|
poszło 1 osoba, domek + garaż + widok na góry :dizzy:
|
Kurcze jeden chce widok na morze, drugi na góry ... następny zlot robimy w Czarnogórze :)
|
Cytat:
|
Ruzumieć. Nie mniej jednak 360zł za kiełbe+piwo i nocleg dla dwóch osób to sporo :Sarcastic:
|
Rambo, marudzisz ... albo tak albo wcale.
Potem jak Hubert już wspomniał jest masakra. Sorry Batory, ale to se ne da |
Cytat:
|
Mat-czym tym razem będziemy zalewali robale?
|
Cytat:
A masz jakieś specjalne życzenia ?? :p |
Cytat:
Choć Euro drogie , wiele osób jedzie na wschód.... Moze by tak zrobić zlot na oficjalne rozpocżęcie wakacji: 1 lipca - Krym ? |
:D:D:Doby plastika nie roztopił
|
Uzupełniłem listę wpłat ...
|
hmmm...jestem jako szczęśliwa 13-tka - będą jakieś bonusy za to? ;)
do zobaczenia :) |
bonus będize: wpierd... ;) aa możesz też flaszkę postawić bo kryzys i bezrobocie doskwiera ;)
|
nie wiem co to wpierd... ale słyszałem że wszyscy to dostają i to za darmo :hehehe:
|
Cytat:
Druha w potrzebie nie zostawie, materiał do ćwiczeń zapewniam a Ty tylko podziel się sekretem swojego u płci przeciwnej powodzenia. Wiesz że jedynie niepojętnym uczniem Twym jestem, Padawanem i wielbicielm... p.s. Mistrz Yoda to przy Tobie nędzny, zielony kurdupel... :haha2: Co Wy tak z tym widokiem na Spławika? Rozum Wam poodbieralo? ;) Puff :Thumbs_Up: Rambo - masz w ryj ;), dostaniesz przy okazji odbioru części od Podosa |
Lewar.
Teraz, to sobie tak ze Spławikiem gadu, gadu, a mnie mówiłeś, że jak Spławik na rozpoczęciu będzie, To Ty nie jedziesz. |
Cytat:
|
I tu się mylisz, bo ja należę do niezależnych od Elektrociepłowni obywateli miasta, a dogrzewa mnie niestety niejaki Putin
Wituś przecież Spławik wie, że to żarty i nigdy by nie pomyślał, że taki dobroduszny człek jak Ty mógłby tak powiedzieć.:) |
Cytat:
Hmmm... ;) |
Aha w środę Spławik ma pstryknąć foty domków tak żebyście wiedzieli jakie są fajne warunki :D[/quote]
W którą ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |