![]() |
Ok, to wrzucę priva
|
Poproszę 1 szt.
|
PW poleciało Wojtku. Daj znać.
|
Mamy kilka zalogowanych czapek w kolorze granatowym.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt priv |
A te czapki macie czasem w innych kolorach? Nie koniecznie z logo?
|
Kolorów jest kilka, ale nie mamy na stanie. Szyliśmy w kolorze bordo (burgund), granat, niebieskie, Hi-Vis (żółty jaskrawy), czarny, grafitowy ciemny. Dzianina może się różnić gramaturą (grubość) dla innych kolorów.
Bez logo też można uszyć, ale potrzebuję większej ilości chętnych na jeden kolor. Kilku sztuk czy każda w innym kolorze nie mamy jak uszyć. Potrzebne większe zamówienie na jeden kolor. |
Spoko, jak by cos sie zapodzial z innego zamowienia lub pojawil sie nadstan z jakis powodow to jestem zainteresowany
|
OK, dam znać.
|
Ja też chętnie bym dokupił, bo czapka jest super.
Kilka zim i dopiero lekkie zużycie:) |
jak coś jeszcze zostało na stanie to ja też chętnie nabędę
|
Jest opcja zrobienia czapek w kolorze oczojebnym jakby była wystarczająca ilość chętnych czyli minimum 30. Cena 75 pln.
|
Ja na jedną bym się pisał.
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka |
Majkowski1 - 2szt
|
Majkowski1 - 2szt
falcon500 - 2szt |
1. Korbol - 1 szt.
2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. |
1. Korbol - 1 szt.
2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. 5. Jaskola - 1 szt |
1. Korbol - 1 szt.
2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. 5. Jaskola - 1 szt 6. Dubel - 1 (moze 2)szt |
1. Korbol - 1 szt.
2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. 5. Jaskola - 1 szt 6. Dubel - 1 (moze 2)szt 7. Colbe - 1 szt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Już jedną mam (dokładanie taka, jak w pierwszym poście). Czy to jest to samo, czy coś innego?
|
Lista zapisów na kolor "żółty odblaskowy" bez logo.
|
Lista zapisów na kolor "żółty odblaskowy" bez logo.
1. Korbol - 1 szt. 2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. 5. Jaskola - 1 szt 6. Dubel - 1 (moze 2)szt 7. Colbe - 1 szt. 8. krakus - 1szt |
1. Korbol - 1 szt.
2. Majkowski1 - 2 szt. 3. Falcon500 - 2 szt. 4. Jabolos - 1 szt. 5. Jaskola - 1 szt 6. Dubel - 1 (moze 2)szt 7. Colbe - 1 szt. 8. krakus - 1szt 9. Kwintal- 2 szt. |
bez logo coś się znajdzie na stanie?
|
Granat lub żółty oczojebny są bez logo.
|
Ja kcem z logo. Jakie są?
|
|
Zamówiłem, dziękuję
|
Są jeszcze czapki?
|
Cytat:
|
To i ja poproszę czapkę . Już pisze e-mail
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Granatowe z logo chwilowo brak, zlecone 5szt do logowania, więc czw lub pt powinny być gotowe. Żółty jaskrawy dostępny.
Dodatkowo, jeśli ktoś będzie zainteresowany, mam kilka sztuk w kolorze czarnym z małym logo naszej firmy ORK w kolorze ciemny róż. Czy dla Pań czy Panów, to już pozostawiam do waszego wyboru ;) Te bez logo w cenie 60pln/szt., z logo nadal 70pln/szt. |
Poproszę z logo. Granatowa. Gdzie i jak opłacić?
|
Cytat:
A zaraz wypiszę pro formę i wyślę Ci na @, będziesz miał na niej wszystkie dane jak ostatnio. |
Proszę o jedną granatową z logo i dwie oczojebne. :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |