![]() |
Gadaliśmy o tym przedwczoraj pod rakijke z pigwy z Parysem :)
To musi być niezła impreza :Thumbs_Up::D:D:D |
Cytat:
Curva znowu sie nachalałem... w morde. Rambo to przez ciebie!!! Jest tak - wyścig jest ale nie o złote kalesony także spoko. Nie trzeba mieć swojej jednostki pływającej. Jak się dobrze nawalisz to wpadniesz do jakiegoś pontonu i cię dobiją. Generalnie impra na podstawie totalnego looozzuuu. Otwarcie jest w piątek i trwa do niedzieli. Koncerty mają takie panie, że Rolling Stones in Pink Floyd to się chowają. No i te laski... |
Pijoki... Rakija wasza mać:D
Co to za okazja, że u Tito pijecie? A w porównaniu do Guczy to Regata fajniejsza czy zupełnie inna? |
Uszanowanie Panie Poncki,
W odpowiedzi na Pana post w odniesieniu do festiwalu "Exit" uprzejmie informuję co następuje: Festiwal muzyczny "exit" odbywa się w Serbii już od 2000 roku i obejmuje swoim zakresem występy muzyczne, koncerty i przedstawienia z udziałem największych gwiazd muzyki nowoczesnej typu rock, house, techno, dance, electronic i wiele innych. Festiwal ten spaja wiele rodzajów kultur a mając w swoim historycznym podłożu protest polityczny przeciwko reżimowi skupia też w gronie osoby o zróżnicowanych poglądach pacyfistycznych. Do grona zespołów występujących należy zaliczyć takie kapele jak: Faith no More, Placebo, Snoop Doggy Dog, The Chemical Brothers i wiele innych, które swoimi koncertami manifestują ogólny (brak) stosunku do świata. Gościu: total loozz. Takie coś jak woodstock u nas tylko, że bardziej międzynarodowe. Zajebista impra. Tu macie strone: http://eng.exitfest.org/index.php?op...tpage&Itemid=1 |
Poncki, facet z kąd Ty to wszystko wyciągasz ???
Ta pijacka regata to jakis odlot ? |
Cytat:
|
Cytat:
Bałkany strasznie odpowiadają mi kulturowo. Imprezy które mnie kręcą to ucieczka przed bykami, bitwa na pomidory, wyścigi osłów i wszystko co jest z jajem i do tego spontaniczne:beer::blues::zdrufko::convulsion::lob by::spac: Demokracja nie daje wolności, a Gucza ją daje:D Parys, dzięki za wszelkie cenne podpowiedzi. To z twojego wątku dowiedziałem się o Regacie:bow: |
Guca
Bede pilnie sledził ten watek-jestem zainteresowany tym wypadem!!!!
|
Temat Regaty jest cały czas aktualny, mam juz nawet ekipe i "tratwe" :D
Tylko że potrzebuje pomocy odnośnie harmonogramu imprezy. Doczytałem się, że pierwszego dnia jest wyścig, a drugiego spływ dla wszystkich. Moje pytania: - czy można wziąć udział w wyścigu ( na stronie piszą, że startują jakieś kluby itp ) - czy trzeba się rejestrować, coś płacić itp Z góry dzięki za pomoc:bow: |
Czyli tak -regata jest 15-17 Lipca a Guca 13-22 Sierpnia jak dobrze wyczytalem.
|
Sie zgadza sie :D
Jak dobrze pójdzie to będę i tu i tu:dizzy: |
To dłuższe wakacje znaczy się?
Mnie już niestety nie ma tam :(:cold::vis: |
Cytat:
Cytat:
Jestem dobrej myśli:D |
Cytat:
Pojedź dzień wcześńiej po prostu i wkręcaj się. |
Ale dobrze skumałem, że pierwszego dnia jest ten niby wyścig, a następnego dnia ogólny spływ?
Tak jest chyba na stronie ale tłumaczyłem guglem więc mogłem coś pomieszać:) |
Cytat:
|
Spoko, dzieki Parys:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |