![]() |
Mam. Thx
|
Koszulki doszły . Wszystko OK . Dziękuję !
Dobrze " skrojone " , szwy mocne , starannie wykonane . Teraz pora na testy :D Zdrowia Mutt |
Do mnie też dotarły ekspresowo, wyglądają też super, dobrze że Emek poradził mi rozmiar XL, spróbowałem przymierzyć przy 35 stopniach i grzała nieźle
|
Też odebrałem i prezentuje się świetnie, dzięki wielkie!
|
Koszulka dotarła błyskawicznie. Teraz czas na testy :-) Dzięki
|
Doszly!
|
Doszly. Testuje na rowerze. Kilka wyjazdow i jest dobrze. Jak wroce z urlopu to cos wiecej opisze.
|
Do mnie też dotarły. I rzeczywiście są fajne :-)
Zapisałem się też na II transzę |
Dzięki, koszulki doszły.
Leżą znakomicie, super produkt. |
Jak się dopisać można bo cos nie ogarniam tej listy..
|
Lista w innym wątku jest. Merino - II transza. Tam możesz się wpisać.
|
Emek te Twoje merino to mistrzostwo świata!!!!!!!
Rób gacie i skarpety jeszcze :) Za kilka dni bede w Pl to zadzwonie i pogadamy :) |
Też czekam na kalesony, bluza jest zajebista!
|
Do mnie też doszło. Dzięki.
|
Cytat:
|
Taa 4 tygodnie total wyjdzie, ale to wina sluchania innych wracajacych motocyklistow z Mongolii, jednym slowem gowno wiedzieli, a plany nam zjebali konkretnie
|
Również do mnie dotarły koszulki. Dziękuję.
Wysłałem ci PW z zapytaniem |
Uwaga!
Zamykamy realizację zamówień z transzy nr I. Niektóre osoby deklarujące chęć zakupu nie odezwały się wcale ale nie było to zobowiązanie do zakupu więc nie mam do nikogo pretensji. Chciałbym aby tak samo działało to w drugą stronę więc informuję że na wpłaty od osób które otrzymały proformy czekamy do końca tygodnia. Brak wpłaty lub brak deklaracji zakupu spowoduje anulowanie tych zleceń. Jeśli ktoś nie może dokonać realizacji z przyczyn niezależnych proszę o info do Konrada kons@odziezrobocza.pl - wtedy wstrzymamy anulowanie do czasu, który określi sam zainteresowany. Koszulki, które pozostały wolne przechodzą do realizacji w transzy nr II. Transza nr II dopiero będzie produkowana więc proszę o cierpliwość, natomiast to co pozostało do dyspozycji z transzy nr I zostanie zrealizowane w takim zakresie aby realizować pełne zamówienie danej osoby. W każdym razie można cały czas wpisywać się na listę z transzą nr II. Dziękuję wszystkim za zakupy i mam nadzieję że będziecie zadowoleni z koszulek. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |