![]() |
Przelew wysłany, dane do wysyłki poleciały na priv.
Dzięki |
Cytat:
|
Podwyższenia spakowane w tym tyg będą u was.
|
Przesyłka dotarła dzięki
|
:Thumbs_Up:
|
Przesyłka dotarła dzisiaj. Dzięki.
|
Dotarła. Dzięki :-)
|
... ja czekam .
|
Wybierz się proszę na pocztę może tam utknęła... jeśli nie będziemy działać.
|
Mam i ja ;)
Dzięki!!! |
mazurrd07. 2 komplety
|
Ze względu na trochę zamieszania spowodowanego wysyłką pocztą nowe cena to 80zł za komplet. Wysyłał będę Kurierem Inpost.
Zaloże nowy wątek w PID. |
Czy po pierwszych kilometrach macie może jakieś uwagi do napiętego przewodu od ABS'u ? Jakiś patent na jego zluzowanie ?
|
Zrobiłem z tym 5 tys nic się nie dzieje
|
a masz mocno napięty ten przewód ?
|
w ogóle nie jest napięty
|
no włąśnie , a u mnie w tym odcinku tuż przy ladze jest i nie wiem jak go poluzować.
Edyta: ok. wróciłem do filmiku montażowego i chyba chodzi o przesunięcie tej gumki mocującej. Jeszcze popróbuję Dla innych jakby co https://www.youtube.com/watch?v=o5A83qcccTs&t=1s |
sorry nie w tym temacie.
|
Cytat:
Przy mocowaniu przewodów od góry błotnika można użyć oryginalnego mocowania? Koleś na filmie mocuje jakąś dziwną srebrną obejmę a drugi przewód hamulcowy i abs na trytytkę. Wstępnie to zmontowałem i nie ruszałem tych gum będących na przewodach hamulcowych a jedynie tą na przewodzie abs i całość złapałem oryginalnym mocowaniem i tak się teraz zastanawiam czy coś spierniczyłem? :D |
U mnie po szkoleniu enduro mam z lekka rozjebany błotnik, uderza na dziurach o mocowania gmoli Henrego, ale moze to wina miekkiego zawiasu. Nie wiem. Po wymianie w serwisie nic nie zmieniałem. Jest w północno wschodniej Polsce spec od zawiasu co ustawi sag?
|
Ustawienie sagu to żadna filozofia. Jest na necie mnóstwo filmikowi jak to zrobić. Potrzebujesz drugą osobę żeby robiła pomiary. 15min roboty.
|
Ja se di tego kupilem lazerowy dalmierz hehe i jedna wystarczy 😀
Odnośnie uderzania blotnikiem o gmol, to tylko pare producentów gmoli ten ruch uwzględniło |
Muszę u siebie w końcu zamontować. :-) Radio, gra to z OM?
|
U mnie wyszedł mały zonk. Na szosie i lekkim offie wszystko gra. Natomiast przy napierdzielaniu po dziurach jest kolizja podniesionego błotnika z gmolami Henrego. Czarny element plastikowy błotnika wali w żelazo.
|
Grzechu mi pisał o tym ostatnio... tak, że Gmole henrego nie są kompatybilne z podwyższeniem błotnika. Ale będę produkował zestaw montażowy pod wysoki błotnik cross.
|
O to to.... Ruch w słuszną stronę.
|
Mada- pod 07A też coś możesz wystrugać ?
|
Mogę wystrugać np. dębowe tłoki
|
Dawaj z Massaranduba, lub Gwajaku ! Znajdą się nabywcy.
|
Cytat:
|
To samo z OM. Radio ma kolizję, ja nie zamontowałem.
|
Cytat:
Ostatnio mocno przodem dobiłem, ale jakoś nic złego nie zauważyłem. |
u mnie przy max dobiciu błotnik spotyka się z heeadem, elementem pod lampą,i delikatnie kaleczy lakier błotnika cykne fotki i wrzucę jak to wygląda. Widać, że rozchodzi się może o 2mm.
|
Pasuje również do Adventure Sports
|
O ile jest jeszcze możliwość, jestem zainteresowany podwyższeniem...
pozdrawiam |
Też bym kupił ?
|
Mam jeszcze tego trochę.
Podeślijcie mi adresy na priv to jutro powysyłam. |
Cytat:
|
Dotarło, montaż banalny, choć lewy przewód hamulcowy luzu nie ma ... oszczędnie robią :)
Teraz można śmiało udawać „prawie” enduro :) Dzięki Mada. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
......
|
Ma to jakiś wpływ na stabilność przy dużych prędkościach autostradowych?
|
Myślę, że mogą pojawiać się turbulencje i jest niewielka szansa wpadnięcia w korkociąg :D
|
do 217km/h nie, więcej nie próbowałem.
|
Cytat:
Dzięki. Jak będę zmieniał opony to się.odezwę :) |
cześć Mada masz jeszcze komplet ?
|
Mam pisz na priva dane.
|
Korkociąg płaski najgorszy:D
Ta historia z HEED zweryfikowana? Bo też bym poprosił ale oheedowany jestem. |
Mam heed bunkier na nat i podwyższenie w niczym nie przeszkadza...
|
Jak skaczesz w offie to przy pełnym dobiciu błotnik uderza o gmole.
|
u mnie sprawę załatwiła wymiana przedniego zawieszenia, nic już nie dobija :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |