![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
W Nadbużańskich lasach jest prościej.
Jest pominięty lisek. Rosną krzewy KAUkaowca. (roślina KAŁkaowca,zielona,gęsta, owocujaca na ściółce) ciał |
Parada będzie? Bo nie wiem czy jechać.
|
Cytat:
|
18 Rajd Podlaski Październik 2017
Cytat:
http://godboys.pl/wp-content/uploads...zenie-2017.jpg |
A na paradzie goltwingi przodem ?
|
Goltwingi przodem, bokiem, tyłem i w ogóle tyle ich będzie, że się nie doliczysz:)
|
Czyli są wszędzie ...(te goltwingi)
|
1 Załącznik(ów)
Hmm je w sprawie parady... ponoć bez okolicznościowych znaczków na Podlasiaka nie wpuszczają. Wot taki plan zaświtał mi w głowie... pojechać na zakończenie sezonu (pod przykrywką) na ładnie wyplakowanym moto, oponki czernidłem pociągniete nu i zapragnąłem odszukać największego brodacza na Churlreju ze skórzaną kamizelką i podprowadzić kawałek blaszki upoważniający do udziału w paradzie. Łatwo nie było - niby duży chłop, a gonił mnie jak gimnazjalista po grzybobraniu..ale mam mam zdobyłem. Można tak się lansować po bagnistych terenach??
|
Brawo! Dzielny pacjent z Ciebie:)
|
No z takim znaczkiem masz duże szanse zostać El Komendante Rajdu :vis::D
|
Coś mi tu Gno........m zalatuje ? ;)
|
Cytat:
|
A może kto zdradzi jakieś informacje na temat miejsca tego niesamowitego wydarzenia ?
:) |
Miejsce jest owiane tajemnicą.
|
Podlasie (albo Podlasze; białoruski: ĐĐ°Đ´ĐťŃŃŃĐ°, Padlaszsza, Padlašša, ukraiński: ĐŃĐ´ĐťŃŃŃŃ, Pidlaszszia, litewski: PalenkÄ, łacina: Podlachia) â historyczna kraina Polski leżąca na Nizinie Podlaskiej. Historyczne Podlasie obejmuje centralną i południową część województwa podlaskiego, północny wschód i północ województwa lubelskiego oraz wschodni skrawek województwa mazowieckiego[potrzebny przypis]. Zamieszkana jest głównie przez Podlasian, a także w niektórych regionach przez Podlaszuków.
Historyczną stolicą jest Drohiczyn. |
za Siemiatyczami na południe to już nie podlasie ;)
|
Wojtek obojętnie gdzie, i tak trafię.
Do zo... |
1 Załącznik(ów)
Dostałem mapę dojazdu :)
|
mogę wydrukować sobie w dwa razy?
|
Z tradycji pozostały tylko koszulki do druku. Nic się nie dzieje, w tym temacie?
|
Cytat:
|
Jak dobrze pamiętam to w tym roku Jendrus robi polo z małym elemblememcikiem w formie herbu :)
|
To dobrze bo już nie mam koszulek...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jest już wzór?
|
Ja jedrusa na nic nie namawialem. Chcialem jedynie zapytac czy mi na sztuczniaku decathlonowym pacnie sitodruk rajdowy, bo nie trawie bawelny... Andrzej bedac jeszcze sprawny technicznie stwierdzil jednak, ze farba pusci. Pijany tlum lekko te rozmowe jednak zdeformowal. Mam nadzieje ze forumowy artysta sie nie obrazil. Serce by mi peklo.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ciekawa koncepcja:)
|
Dobra, dobra, wy pijaki jedne ;)
Przysnąłem nieco w temacie, ale wszystko (prawie) pod kontrolą. Jak nic nie wybuchnie to koszuli będą, już wrzucam listę. |
Cytat:
|
A prysznice będą?
|
Jakies zakapiory ze stolicy reflektują dojazd Off-em z opcja wyjazdu z rana w piątek ?
Trasą bliżej nie określona w znanym i bliskim sercu kierunku, do bliżej nie określonej lokacji... (może Organizatory w końcu uchylą Romka tajemnicy. :) ).. |
Pewnie sami jeszcze nie wiedzą:)
|
Powoli się zbliża:
https://www.youtube.com/watch?v=--wA...ature=youtu.be |
Cytat:
|
A na łysych oponach z plecakiem przejadę :D ??
https://www.youtube.com/watch?v=xNF-CLBm62k |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie, czy ktos bedzie mial za duzo miejsca w namiocie?
Nie ogarne przed wyjazdem namiotu. Odwdziecze sie jakims %. |
Ja będę miał:)
|
Z Onufrym to ja bym się bał
|
Halo Kierowniku a dźie to bedzie?? A daleko?? A ile brać ze sobą paliwa rakietowego coby starczyło i do motura i do gardzieli??
|
Jakby kto nie wiedział gdzie jechać: Województwo podlaskie. Położone jest w północno-wschodniej części kraju, w geograficznym środku Europy. Przez jego środek przepływa Narew. Województwo posiada fragmenty pierwotnej Puszczy Białowieskiej oraz unikatowe bagna w dolinie Biebrzy i rozlewiskami Narwi. Wyróżnikiem jest także wielokulturowość i wielowyznaniowość jego mieszkańców. Klimat w porównaniu z innymi regionami Polski jest bardziej surowy, z warunków klimatycznych wynika długi okres zalegania pokrywy śnieżnej (ponad 3 miesiące).
|
a jak to będzie za Bugiem ? Przecież za Bugiem to już Ruskie , a Ruskie to już Azja.
O Matko Bosko , jak to daleko :D |
dojazd
Kto z białego wybiera się bokami?
|
Ze Zbokami z Białego się nie wybieram :)
|
Kiedy dokladne miejsce? Sporo kilometrow sie szykuje
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |