![]() |
hej!
przez ostatni rok ruszyło się coś w temacie osłon dekli? ktoś kupił, zrobił... ?? |
A może byś mi coś skrobną do BMW jak nie będzie to beeeeeee
|
I jak tam temat?
|
Nie chce zapeszać ale znalazłem człowieka... jak coś będę miał to pokaże.
|
Coś już znaleziony człowiek wykonał?
|
2 Załącznik(ów)
|
Pre-order, czy już dostępne ?
I jakie koszty ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Oho :) Zastanawia mnie tylko czy taki dekiel nie ma wpływu na temperature oleju, tzn czy nie ogranicza odejścia temperatury. Szczególnie od strony sprzęgła.
|
Dogadałem z typem Co to robi.
Normalnie ceni 350+wysyłka za koplem, na hasło FAT będzie 320zł z wysyłką. Za dwa tyg. będzie wersja do DCT. A za miesiąc carbonowa osłona silnika wg wzoru płyty SW motech. Wolę zwiększyć temperature oleju o 2-3st niż zrobić dziurę w deklu;) Z resztą afra się nie grzeje, to zimna suka, to nie lc8 |
8 Załącznik(ów)
Załącznik 91482
Załącznik 91483 Załącznik 91484 Załącznik 91485 Załącznik 91486 Załącznik 91487 Załącznik 91488 Załącznik 91489 Gość od paru lat robi i sam testuje te osłony, zarówno dekli jak i osłonę silnika w f800gs i zdają egzamin, nie jest to biżuteria, żeby ładnie moto wyglądało, tylko konkretna osłona. Dwie warstwu carbonu przełożone kewlarem. Darek zapewnia, że jest to wytzrymałe i na tyle elastyczne, że nie pękna przy uderzeniu, w kamień. DTmotoproject@gmail.com |
Cytat:
|
Płyta+dekle=pełna osłona
|
Piękne zabawki żeś Pan wystrugał :bow: Wersja do DCT będzie w tej samej cenie? I ile za płytę?
|
Ciekawe czy się zmieszczą pod gmolami OM
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Z lewej może być problem
|
No co wy to ma grubość 2-3mm przecież gmole nie przylegają do silnija
|
Te dekiel widziałem u znajomego na F800gs i ładnie to wygląda
|
A to na jakimś rzepie się trzyma, czy na kleju
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
A dla mnie to festyniarsko to wygląda
|
No to czekam na wersje dla DCT
|
Marzą mi się takie na dekle silnika do DR 650 SE.
|
Mogą się przydać. Do dr kupisz stalowe bez problemu.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30342382bf.jpg
|
coś się kręci w temacie ? bo nie wiem na co wymienic OeMowe gmole ;)
|
Są gotowe dzwoń
60jeden 215 jeden57 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |