![]() |
Zorientuje się u Pani z recepcji do kogo można Was doczepić. Jorge no właśnie tak się dziwiłam, że Cie nie ma, gdzies Cie upchniem, tylko wygód nie obiecuje :D
|
Cytat:
|
Spokojnie. Możesz spać w namiocie albo w samochodzie.
|
Z racji że pierwszy raz będziemy to moja pani pyta, co jak i o której ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
;)Wozy transmisyjne jadą prosto z Torunia.
|
Cytat:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2019...a785fab587.jpg |
22. Stachura + 1
|
NOŁ tak i stało się...chu....ku.....je i akcent! w dupe! NIE przyjedziemy.... zadaje sobie takie pytanie? dlaczego tak mi zależało żeby byc.....? Życze WAM JAK ZAWSZE...NAJ. https://www.youtube.com/watch?v=UhyeywiEzKo
|
Plaku nie płacz. Odpracujemy skoro wiosna nadejdzie.
|
Szkoda Plaku, na tym Balu mieliśmy się poznać wreszcie :)!
|
Cytat:
|
Cytat:
że mogliśmy razem na podlasie BEZ kobiełek.....:D |
Cytat:
|
No wiesz Pan z brodą dwie korzyści :)............
|
powiększa. Proszę osobników incognito o dopisywanie się!!!!
1. Onufry22 + Wafelek 2. Racibor + osoba towarzysząca- zapł 3. Ivi + Szymek 4. Marta, Bożena i Ewa 5. Kowal + Kobiełka 6. Gołąb + Izeczka 7. Emil +1 8. Czarny+ Czarna M 9. Szwagierek + 1 10.Pan Siemaszko+żona- zapłacone 11. Siwy + 1- zapł 12. Ferdek, być może będzie + 1 13. Maćka+Dabal+Alicja+Idol--------a co ))) 14. Wojtek & Hania 15. Marta + Bartek_BBI- zapł 16. Wodzu + Kasia 17. Kornik + Kornikowa 18. Mroofka+Kinga 19. Batman+Magda 20 Kondor+żonka- zapł 21. Grzechu + Edzia 22. Ppro23"Paweł Złoty"+Kasia |
1. Onufry22 + Wafelek
2. Racibor + osoba towarzysząca- zapł 3. Ivi + Szymek 4. Marta, Bożena i Ewa 5. Kowal + Kobiełka 6. Gołąb + Izeczka 7. Emil +1 8. Czarny+ Czarna M 9. Szwagierek + 1 10.Pan Siemaszko+żona- zapłacone 11. Siwy + 1- zapł 12. Ferdek + 1 13. Maćka+Dabal+Alicja+Idol--------a co ))) 14. Wojtek & Hania 15. Marta + Bartek_BBI- zapł 16. Wodzu + Kasia 17. Kornik + Kornikowa 18. Mroofka+Kinga 19. Batman+Magda 20 Kondor+żonka- zapł 21. Grzechu + Edzia 22. Ppro23"Paweł Złoty"+Kasia |
Witam wsiech!!
Parę kwestii onanizacyjnych:D. Jak wiadomo nasze bale niosą ze sobą poza świetną zabawą i zakrzywieniem czasoprzestrzeni jakiś cel charytatywny. W tym roku postanowiliśmy wesprzeć Podlaskie Hospicjum Dziecięce "Obok nas" , więc uprasza się o hojne datki pieniężne do słoiczka na balu :D Bal rozpoczyna się o godzinie 19:00, oczywiście Gospoda jest otwarta już wczesniej, więc mozna zajmować dogodne miejsca. Strój obowiązuje jaki obowiązuje :D. Znaczy jak kto lubi, przeważnie jest to: - w wersji męskiej kaszula i spodni, nie kiedy marynarka i pantofli, mile widziane są filcy :D, dodatkowo punktowane nakrycie głowy - w wersji kobiecej: sukienka najlepiej jak najkrótsza i z jak największym dekoltem, co by koledzy zazdrościli takiej żonki, oraz nieodzowna duża torebka mieszcząca litra wódki :) Oplata 240 zł, obejmuje opłatę manipulacyjną za piękne pomieszczenie i zdarty parkiet, wyżywienie imprezowe- 3 gorące dania, 12 przekąsek, kawa herbata i ciacho oraz żiżeja najliepszego w całym województwie :blues: Podsumowując:TANIO JAK BARSZCZ!!! Alkohol w ilości takiej, co by nie zabrakło sobie i kolegom należy zakupić we własnym zakresie. W Gospodzie jest bar więc jak zabraknie, to nie ma biedy :D No i kwestia ostatnia to noclegi. Wiem ze już ich nie ma, co się udało to poupychaliśmy. Okazuje się że jest w pobliżu agroturystyka, z tym,że właścicielka chce przynajmniej z 8 osób do niej, bo to domek i trza w nim napalić a dla małej ilości osób nie opłaci się jej. Więc jesli jeszcze będą chętni na noclegi to moge dać nr kontaktowy. No i upraszam o wpłacanie pieniążków, nie zwlekanie do dnia ostatniego!!!!! Koniec |
My chetni na na ten nocleg jakby co
|
1. Onufry22 + Wafelek
2. Racibor + osoba towarzysząca- zapł 3. Ivi + Szymek 4. Marta, Bożena i Ewa 5. Kowal + Kobiełka 6. Gołąb + Izeczka 7. Emil +1 8. Czarny+ Czarna M 9. Szwagierek + 1 10. Pan Siemaszko+żona- zapłacone 11. Siwy + 1- zapł 12. Ferdek + 1 13. Maćka+Dabal+Alicja+Idol--------a co ))) 14. Wojtek & Hania 15. Marta + Bartek_BBI- zapł 16. Wodzu + Kasia 17. Kornik + Kornikowa 18. Mroofka+Kinga 19. Batman+Magda 20 Kondor+żonka- zapł 21. Grzechu + Edzia 22. Ppro23"Paweł Złoty"+Kasia 23. Stachura + 1 Stachurę zgubiliśmy porządek musi być |
Czy wiadomo co z noclegami?
|
1. Onufry22 + Wafelek
2. Racibor + osoba towarzysząca- zapł 3. Ivi + Szymek 4. Marta, Bożena i Ewa 5. Kowal + Kobiełka 6. Gołąb + Izeczka 7. Emil +1 8. Czarny+ Czarna M 9. Szwagierek + 1 10. Pan Siemaszko+żona- zapłacone 11. Siwy + 1- zapł 12. Ferdek + 1 13. Maćka+Dabal+Alicja+Idol--------a co ))) 14. Wojtek & Hania 15. Marta + Bartek_BBI- zapł 16. Wodzu + Kasia 17. Kornik + Kornikowa 18. Mroofka+Kinga 19. Batman+Magda 20 Kondor+żonka- zapł 21. Grzechu + Edzia 22. Ppro23"Paweł Złoty"+Kasia 23. Stachura + 1 |
Cytat:
Wiadomym jest że bal tuż tuż,więc mobilizujcie znajomych,wpłacajcie pieniążki i będzie się działo :) |
[QUOTE=ppro23;622935]1. Onufry22 + Wafelek
2. Racibor + osoba towarzysząca- zapł 3. Ivi + Szymek 4. Marta, Bożena i Ewa- zapł 5. Kowal + Kobiełka zapł 6. Gołąb + Izeczka -zapł 7. Emil +1-zapł 8. Czarny+ Czarna M- zapł 9. Szwagierek + 1- zapł 10. Pan Siemaszko+żona- zapłacone 11. Siwy + 1- zapł 12. Ferdek + 1 - zapł 15. Marta + Bartek_BBI- zapł 16. Wodzu + Kasia -zapł 17. Kornik + Kornikowa -zapł 18. Mroofka+Kinga- zapł 19. Batman+Magda- zapł 20 Kondor+żonka- zapł 21. Grzechu + Edzia -zapł 22. Ppro23"Paweł Złoty"+Kasia- zapł 23. Stachura + 1 zapł 24 .Irena+Paweł - zapł 25. Wojtus -zapł. 26. Tomek (Michałowo) +żona - zapł 27. Oczko+ żona- zapł 28 .Pucz + Ewa + 2 osoby 29 Wujek Jajek 30 Jacek z Hajnowki- zapł 31 Marcinek + ekipa z Juchnowca- 7 osób-zapł |
Niestety Kochani, ale mimo szczerych chęci My nie dojedziemy w tym roku do Was. Życzymy miłej zabawy. Sorkki za lekkie zamieszanie. I najważniejsze, mam pokój zarezerwowany 3 osobowy więc mogę odstąpić. Ktoś chętny ?
|
Cytat:
|
Bal się zbliża nieuchronnie :D. Przypominam, tym którzy nie wpłacili kasy, ze to ostatni moment żeby ja wpłacić!!! Niezdecydowanych proszę o zdecydowanie się :). Nie jedzących mięsa o zgłoszenie tego faktu la mnie. Jesli macie jakieś ulubione pieśni, które chcielibyscie usłyszeć, dawac je tu, żizej tworzy pleylistę.
I takoo zaczynamy o 19 :blues: |
Hej, a jak się zdecyduję w piątek i wpisowe przywiozę osobiście, to przygarniecie? Niestety mam dyżur i do ostatniej chwili nie mogę podjąć 100% decyzji
|
Cytat:
|
Cytat:
1- Bania u Cygana |
Cytat:
1- Bania u Cygana 2- Cypis, 6 dzień tygodnia |
1- Bania u Cygana
2- Cypis, 6 dzień tygodnia 3-JAN NIEZBENDNY-My Słomianie 4-JAN NIEZBENDNY-To było chyba wesele |
kasa poszła
|
1- Bania u Cygana
2- Cypis, 6 dzień tygodnia 3-JAN NIEZBENDNY-My Słomianie 4-JAN NIEZBENDNY-To było chyba wesele 5-https://youtu.be/0JQ0xnJyb0A ;) |
Pablopavo i Ludziki - Karwoski
Andrzej Zaucha "Byłas serca biciem" |
Dajcie spokój z tym Cypisem, to jest chamówa dla rycerzy ortalionu A nie muza na kurtularny bal :)
|
Halio ogłoszenie parafialne. Zwolnił się pokój trzyosobowy więc jeśli ktoś reflektuje na nocleg to zapraszamy.
Widzimy sie za pare godzinek :) |
Wtajemniczeni będą wiedzieli a kto nie wie to się dowie , że playlista bez Gospela"HELIKOPTER" jest jak wesele bez orkiestry:)
|
O dżizesss, byłem pierwszy raz, nie ostatnj
Nie polecam :) Nie pamietem powrotu do pokoju, Kurtka sie znalazla, Czyja mam bluze 3xl Nie wytrzezialem heszcze, |
A gdzie kompromitujące zdjęcia z balu??!!
|
Cytat:
|
My już w domu. Dziękujemy za super zabawę, było jak zawsze w cipeczkę. Oczywiście największe podziękowania dla onanizatorów, którzy spisali się na medal. Do zobaczenia na rajdzie! :)
|
Dzięki było fajnie.żona chce jechać za rok
|
Czyja żona?
|
Na pewno nie twoja
|
Cytat:
|
Gołębie dwa dziękują za jak zawsze pyszną zabawę :)!!!
|
Cytat:
|
Ufff, już po :dizzy: i chyba było fajnie. Nogi boleli, głowa nie, znaczy bal udany. Dziękuję tym którzy byli za fajną imprezę, za atmosferę, za tańce, śpiewy, rozmowy, za datki na nasz cel :).
DJ grał jak trzeba, nawet jakieś "Helikoptery" :dizzy: Dziękuję Panu Imadełko, mojej prawej ręce za pomoc w zbieraniu pieniążków, masz w ryj za to, że ani razu ze mną nie zatańczyłeś!!!! Redrobo za kalendarz na ukrytą aukcję :D, zapewniam,że zapłata do słoika była wysoka!! (kurde jak ten Imadełko nie wyraźnie mówi,a hałas jaki był na sali, sorki za pomyłkie). Zebraliśmy do słoika 2000 zł,które zostana przekazane dla Dziecięcego Hospicjum w Białymstoku No i cóż, czas pokaże czy to był ostatni bal ;) Pozdrawiam wiosennie!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |