![]() |
Randal daj cynk gdzie będziecie kolo godziny 16-17?
Chciałem się wcześniej zerwać z Pikniku srikniku... |
i ja tez gotowy wymienilem zebate przednia lozyska w tylnim kole olej klocki przednie (dzieki Ramires) to do juterka bedzie sie dzialo;d;d;d
|
Cytat:
|
ja sie zatem melduję pod zamkiem. tak o około 10:30 - 11:30 ?
|
raczej 11;30 -12;30
|
Melduję powrót z tej jakże zacnej imprezy, gdzie dzidy i trzody nie brakowało, a i żabami dobrze przyładowało. Grado-bicia nie było ;)
Pilce rzondzom! |
Trzoda już od Strzelina na stacji ;), dzida pomiędzy a nejepka na miejscu. "Łzy Stalina" rzondzom ;)
|
co tu tak jedzie alkoholem ?:haha2:
|
Powroty zawsze są ciężkie a ten szczególnie , cała rękawica krwią zalana:mur:
Poza tym REWELACJA . Właściciel afrykańskiego harleya:vis: |
Po prostu D T N nic dodac nic ujac pierwszy i nie ostatni raz bylo po prostu kozacko!!! Kto byl .... niech leczy kaca a kto nie byl niech zaluje :P Pozdrawiam z cholernej pracy Kudowa na kacu :P malym ale jednak
|
1 Załącznik(ów)
:dizzy:
|
Chyba kamera pada.
Jakie.... 60 % filmu zostaje w wytwórni na pólce z napisem TAJNE |
film:brawo::Thumbs_Up: :D ale... gdzie "Ciężko znaleźć dobra opiekunkę..."? :D:D:D:
|
Dotarlem do Bielska impreza byla poprostu swietna :):):):)
Niepamietam kiedy sie ostatnio tak dobrze bawilem w drodze do domu pierwszy raz mnie pieczarki na suszarke zlapaly heheh korupcja czasem pomaga |
nasluchales sie od Slawkka jaz zalatwiac sprawe i teraz sprawdasz :P Tot Ci dobre no ... ale film o opiekunce musi byc !!!!!
|
jak tylko wroce do domu to oddam do opisu wasza jazde nocna Samba23 bo ta jazda w sandałkach byla przednia a tak w ogole komu umyc afryke ?? zartowalem nie bijcie :p
|
Jednak jestem miętki. No i zaś się zaszczepiłem:chleje:, kilka bronków i wszystko OK.
Pożyczony regler jednak OK wina leżała po stronie aku (zwarcie na celi). Prawdę powiedziawszy dawno się tak nie sponiewierałem.:) |
to moze Twoj stary tez jakos da sie reanimowac?
|
masakra ale kac niech mnie ktos dobije... wrucilem na dobitke poligon zaliczylem, bylo zaje... w pilcach fajnie bylo was poznac szczegulnie Sławka co glowe do picia ma wielk...;d;d i afrykanskigo harleya (peni 4h w garazu ze szmatkahehe). czekam na nastepna ustake a i ten filmik z opiekunka do dziecka to by sie przydal
|
Pełen szacunek dla was, ja niestety nie dałem rady :(
Z tego co Puntek mówił to na mojej NTV-ce to bym nawet tam nie dojechał, za mały prześwit mam :P Pozdrówka i czekamy na inne relacje. |
A no ja tez tak sie w jazde wkrecilem ze w domu Asie zostawilem i pojechalem na magurke bylo ciezko duze kamory :vis:
a i odnalazlem nowego offa z lodygowic do bielska asfaltem to juz niebede jezdzil heheh |
Do tych co to byli z aparatami foto: powrzucajcie jakie zdjęcia albo na priv... Samba: Tomek coś tam pstrykaliście nie? :)
|
Ano jakies foty tam Asia porobila ale niewiele tego ,zabardzo bylismy podjarani calym DTN :)
co bedzie to powrzucam |
osobiste wyznania ...
Też przekażę parę słów bardzo subiektywnych, bardzo osobistych…
W ogóle to było SUUUUUUUUUUUUPER. Po pierwsze to – trzeba zmienić parę ksywek .. 1. SŁAWEKK – od nocy z soboty na niedzielę będzie GRZECHOTNIKIEM 2. VINC po igraszkach z maczetą będzie JACKPOT – znaczy jednoręki bandyta, (ale to dłużej się pisze i czyta) 3. RANDAL – będzie KOMANDOREM ( za pomysł z daszkiem) 4. SAMBA – będzie SANDAŁOWCEM (za sandały w technologii rejli) 5. KUBA, RAFAŁ – dostają z założenia stopień DZIDOWNIKÓW STARSZYCH 6. RONIN22 – będzie CZESIEM nie Grzesiem Po drugie szacun dla:
Teraz moje odczucia z całości Las – błoto, błoto, gleba, gleba, itd…. W życiu nie pojechałbym sam w taki teren J Ale miodzio…:drif: Najciekawiej wyglądało poszukiwanie wieży… poszukiwacze dali się wkręcić Sławkowi .:) :webers: Niby spokojnie, niby lekki off. Jak dla mnie najgorszy kawałek jazdy J i zaliczyłem tam wszystkie gleby na tym dzidowaniu. Wrażenia ogólne – jeszcze raz! Pilce – rzeczka super !!!! tylko kamienie na dole niektórym się trafiły J , ale nikt nie leżał J potem piasek na dojeździe – tylko dzida, każde zwolnienie to kosmos… Mieliśmy super szczęście, że dało się rozbić namioty i daszek przed tym jak zaczęło lać. W deszczu było by nieciekawie. Fakt, że dyrektor budowy zamiast budować to gawędził jak stary opowiadacz i dopiero ekpia wysłana po alkohol, po powrocie pogoniła prace budowlane,:kumbaya: ale w końcu daszek stanął. Jak on się potem przydał !!! przez 4 godziny deszczu wszyscyśmy pod nim stali i … rozmawiali… Ciekaw jestem czy odnalazła się w końcu siekierka po wyprawie po drewno ??? Osobnego akapitu wymaga relacja palenia ogniska …:zdrufko: - zasadniczo drewno mokre się nie pali …?? -, jeśli lejesz benzynę – lepiej zrobić to szybko i jednym ruchem… -, jeśli już lejesz długo i dużo to się nie zdziw J:bow: - odkryto zasadę, że nie jest ważne ile benzyny polejesz, mokre i tak się nie będzie palić…L - najciekawsze efekty świetlne powstają jak wrzucisz do ogniska butelkę plastikową zakręconą w resztką paliwa:eek: - poza efektami świetlnymi, ciekawy jest fakt, jak szybko niektórzy dzidownicy potrafią się przemieszczać w obliczu zagrożenia J Dzidowanie po Pilcach cudowna sprawa!!! Naprawdę warto, szkoda, że mnie biurwie wysiadły mięśnie nóg L Ale trochę potrenowałem pod okiem dzidowników … Dziś… WSZYSTKO MNIE NAPI…. J Jest dobrze! Do poligonu – Hubert i Rafał robią następną rundę J :spac::drif::brawo::oldman::haha2::lol8::chleje::z drufko::smoking::kumbaya::friday::fool2::beer2::ru les: i tyle :) |
ok nie widzę problemu dla wszystkich którzy lobują off proponuje wrocławski poligon co do szczegółów to pojawia się wkrótce ale mam nadzieje ze badzie ta właśnie ekipa i jeszcze więcej. gwarantuje dobra zabawę przygody i mam nadzieje pogodę;d;d;
|
w takim razie moze weekend 20,21 czerwca? Ktorys z tych dni. nastawiam sie z Randalem na jakies dzidowanie w pilcach w tym wlasnie weekendzie, ale moze to byc tez i poligon, ktory chetnie bym poznal...
|
skąd wiedziałeś ze mam urodziny 21?? ;d;d;d hehe spoko dogadam sie z misza i rafalem i wszystko napiszemy co gdzie i kiedy o ktorej.
|
Pewnie że sie dogadamy :) poligon jest ok ale szybki do skatowania.są zajzdy podjazdy piach i błoto czyli to co tygryski lubią najbardziej :) będzie wesoło.mam taką propozycje
Opcja 1 jedno dniowy czyli poligon dzida dzida ognisko kiełbaska dzida i do domciu grzecznie spać Opcja 2 poligon dzida dzida puźniej kierunek 30 km od wrocka rejony obornik śląskich prawie same lasy (często tam dzidujemy z Hubertem i Miszą ) jest pełno fajnych miejsców na ognicho i nocleg słyszałem że tamte okolice są skażone nowym wirusem DTN (bardzo zaraźliwy ciekawe skutki uboczne) :) i następny dzień można całe kilometry ofami przedzidować bo jest tego sporo .Pozdro |
mmmmmm jak mi sie na warsztacie cos niepoknoci to przyjade na dzidowanie tym razem bez plecaczka ;)
|
:oldman:w takim wiec razie Misza i Maly Hubert zapraszają nas na dzidowanie w swoje strony ;) Ale tym razem dzida ma byc bardziej od TEJ trzody :friday: :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
5 Załącznik(ów)
Wrzucam parę fotek
|
Ja jeszcze liżę rany:) 3 szwy.:vis:
Dobrze iż okazało się że regulator na szczęście nie padł a i poprzedni działa (wina zanieczyszczone styki) Mam nadzieję że szybko łapa zacznie działać jak powinna. |
Cytat:
Radek, właśnie się mi rzuciło w oczy, że chyba mamy AT z tego samego rejli team`u, kolorki jednakie... :D Weekend 20/21 mam egzaminy na PWr i nie wiem na kiedy się wyrobię ale będę na 100%, może nie poligon ale... fajna opcja wg mnie: najpierw poryć poligon a potem się udać na dzielnię do Rafała, Oborniki/Wołów, kilometry lasów bez żywej duszy, piach i drewno które się pali!!! (w odróżnieniu od akacji :D). Biwak gdzieś w lasach... |
Robimy ognisko tam znowu?
|
no :D
|
brać benzynę ... bo może tera jaki dynamit :eek:
|
A jeżeli znajdzie się tam miejsce dla jednej Afri z mazowieckiego, i jej jeźdźca to się z chęcią przyłączę. Poczytałem trochę o Waszych wyczynach, może być ciekawie
czekam na info, kiedy robicie zbiórkę :-) |
No ja niestety odpadam, muszę w ten wekend tenere zacząć doprowadzać do użytkowalności bo jak nie teraz to chyba nigdy... ;)
|
ja bardziej na czerwiec/lipiec bym sie nastawial... bronic sie trzeba :/
|
Jak jak najbardziej czerwiec - lipiec ok . Planuję zrobić rundkę po Polsce, tak bym rozplanował, co by u Was doświadczyć trochę dzidowania i dolnośląskiej trzody :-)
|
ja sie dostosuje i bede :)
|
28 maj, hmm...
|
No ja to bardziej czerweic lipiec hmm
|
no, randal, dostosuj sie ;p
|
hehhe, już się na listę wpisywałem i zobaczyłem, że tamat z 2009 :dizzy:
Ja już jestem zaprogramowany, tylko termin zapodajcie to jestem na bank. |
Ja na bank mordy wy moje.
1 przyrzekam nie brac ostrych narzędzi do ręki 2 nie biorę się za rozpalanie ogniska używając wspomagaczy 3 nie buduję namiotów może? ( to akurat nam wyszło) a co zaś wykombinuję to się okaże, tajemnica :hehehe: |
winc74
priva przeczytaj |
kulka - przeczytane odpisane priv
|
przeczytane , odpisane ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |