![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
https://wiadomosci.wp.pl/akcja-sluzb...9680769a?amp=1
Przyjdzie uschnac z pragnienia.... Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Tysiące lat coś dzialalo, ostatnie 70 niszczy to. Już nawet nie piszą dlaczego go zatrzymali. Bo bez certyfikatu unijnego? Bo niehigieniczne warunki ? Bo nie miał certyfikowanego pieca i za dużo CO2 wyprodukował? Ot poprostu zatrzymali.
Nie wyobrażam sobie Podlasia bez ich niej wody źródlanej która właśnie spożywam. Zdrowie |
Cytat:
|
na zdrowie Faziczku ;-)
|
A gdzie ten podlaski będzie?
|
Chodzą słuchy, że gdzieś na Podlasiu :) pewności jednak nigdy nie ma....
|
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra jako że mam najbliżej i żona ma chęć mnie puścić na.... Otwieram liste
1.KUDŁACZ koszulka L oliwkowa ;), a no i motor jeszcze kupiec nie odebrał więc się bujne w trase. Jeszcze tylko muszę wiedzieć jakie opony? I co będzie? |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Spokojnie bez obaw,to że w Krolowym Moście zamknęli bimbrownie nic nie znaczy. Seba właśnie coś kombinuje 😝.
|
Macie rozmach :)
|
Oho. Next level ;)
|
Cytat:
|
Zapowiedź pierwsza
|
Ni ma nic
|
I niczego nie będzie
|
SLUZA przejadę a potem przejadę przez Twój NAMIOT :-P
|
1 Załącznik(ów)
|
kurła, a bród na rzece gdzie?
|
Cytat:
|
:vis:Kurczę już jest miejscówka gdzie odbędzie się rajd nie za wczesnie
|
Hej.
Mapka jest... ale gdzie to w ogóle jest: miejscowość/wioska |
Mapka dosyć precyzyjnie wskazuje, że to jest pomiędzy Hajnówką a Białymstokiem w poziomie i pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem w pionie. Jak się doda jeszcze informację o kierunkach do Warszawy i Krakowa to wszystko i dla wszystkich powinno być już jasne.
|
Dlaczego na kościele jest brązowa szczałka ? a reszta biała ?
|
No to już wiem gdzie będzie rajd.
|
Cytat:
|
Ciężko pracujem, żeby było wspaniale
|
Czyli, że objadę trasę skuterem wodnym...
|
Zapowiada się soczyście :)
https://www.twojapogoda.pl/prognoza-...kie-bialystok/ |
Hmm jakbym gdzieś już widział w akalicy te przeprawy
|
Wincej błota mniej kurzawy taką watachą to nawet wskane delikatnie mokre podłoże co by widzieć cokolwiek;)
I podpytam jeszcze onanizatorów o kaszuli odświętne??? |
O dobry plan z tym świątecznym kubraczkiem. Podpinam się pod zapytanie.
|
Dobra myśl, ubierzcie się najładniej jak potraficie.
A jeśli chodzi o kouszulki, to staramy się poważnie traktować hasło NICZEGO NIE BĘDZIE. A na poważnie: Jędrus prowadzi ważne rozmowy z naszymi przyjaciółmi z Chin, nie znam ich zaawansowania, ale niebawem koszulki będą dostępne na aliexpress. A tak na poważnie: Jędrus wyjechał do naszych przyjaciół na Islandię, a nikt z nas w ogóle nie śnił, że będzie jakiś XXI rajd i niestety nie przygotowaliśmy się zawżdy, więc natenczas zamówienia można w sumie pozbierać, o ile Jędrus założy wątek, ale produkcja i dostawa koszulek będzie ewentualnie po rajdzie. Taką mam koncepcję... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko tam ma być dopięte na ostatni guzik. Jak chłopaki zechcą jechać do Muzeum Lotnictwa to zabierzcie ich do Muzeum Lotnictwa:D Jak zechcą murzynke to wymalujcie któregoś z naszych chłopaków na czarno :D A z kranow ma lecieć Dzony Walkier Zimny I gesty:D Ku... jego mać :D |
Cytat:
|
Ale Onanizator rajdu nie może, bo w piątki ma siłownię! :)
https://www.youtube.com/watch?v=MnwW_tBKkW0 |
Najwazniejszy jest fakt, ze zadne auto na miejscowke nie dojedzie. Chyba, ze za ciagnikiem... :)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
''....że rajd odbędzie się u Placzka ''
Z tego co pamiętam to odbył się w sobotę, ale to niech się Plaku tłumaczy:D |
We dwóch musieli Plaka trzymać? Chyba grubo było
|
Piękne zdjęcie. Hopy jak dęby. Wiadro wódki mało.
Śluza. Masz u mnie butel za mapkę. |
Może by jakieś zawody zorganizować, np. takie :dizzy:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |