![]() |
Sam wymieniałem, w Polsce nie udało mi się kupić, zamawiałem bezpośrednio w Anglii.
Moja była bardziej "zglrilowana" Kupiłem 2 szt. więcej i ma na sprzedaż po kosztach, link poniżej: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=27772 |
2 Załącznik(ów)
Nie będę zakładał nowego tematu.
Poprzedni właściciel zapewne nie zaglądał do kostki stycznika, ja przyznam się, że też nie i złapał mnie brak prądu na powrocie z Iziego. Na szczęście, gdy poruszałem kostką prąd się pojawił. W domu niestety musiałem to wszystko oddzielić w mało humanitarny sposób. Załącznik 88264 Dziurę w styczniku już sobie zakleiłem na bogato. Włożę inną/dobrą czerwoną kostkę, tylko chyba wolałbym to już przerobić, żeby mieć spokój. Tylko czy dobrze rozumuję :) 1 i 2 zostają w styczniku (sterowanie). A i B zostają w styczniku. 3 i 4 lutuje ze sobą poza stycznikiem (i tak są zmostkowane), tylko od tego połączenia wyprowadzam przewód, który poprzez bezpiecznik 30A łącze z np. śrubką B, czyli prosto do akumulatora. Załącznik 88265 Pasuje? :) |
Panowie macie jeszcze namiary na ta kostkę moja też wyzioneła ducha
|
Ja kupowałem na allegro, było tego sporo od różnych pierdzipędów hondy, oraz innych modeli hondy, ale już nie pamiętam jak tego szukałem. Kostka razem z kabelkami odciętymi, w stanie idealnym.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |