![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cześć,
U mnie niestety update nie startuje :( Fat jest 32, pen'a próbowałem wkładać w różnych momentach, nic to nie daje. Macie jakiś pomysł? Myślicie że to może być kwestia pen'a? Jest dość stary, ale do tej pory nigdy mnie nie zawiódł. |
Pojemność może mieć znaczenie. Jak za duży może nie czytać.
|
Cytat:
Nie wiecie czy jest jakaś opcja żeby ograniczyć pojemność przy formacie? |
Szkoda się doktoryzować, kup jakiś pendrive, teraz to 20-30 PLN
|
Po dzisiejszej przejażdżce stwierdzam że czujnik zmierzchu działa jakby lepiej. Moto wystartowało z dziennych , później było trochę drzew i cienia, zapaliły się mijania, wyjazd w słońce i po minucie mam dzienne znowu. I tak kilka razy. Tak więc wydaje mi się że aktualizacja do android auto poprawiła też działanie czujnika.
Grzega1979, a format pena zrobiłeś czy tylko usunąłeś stare pliki? Jeśli tak to innego pena użyj, ja miałem 8gb i poszło normalnie bez żadnych problemów. |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie upgrade też z jakiegoś starego pendraka poszedł |
Wczoraj usłyszałem w ASO bezsensowną historię że ASO oficjalnie nie robi update bo android auto nie jest oficjalnie w pl. Oczywiście ja wiem że chyba nie będzie osoby która pojedzie do ASO na update softu.
pozdrawiam Marcin Jan |
Cytat:
|
Pytanie może głupie. Jeszcze nie robiłem u siebie update'u oprogramowania, ale zastanawia mnie, czy Android Auto umie w naszych motocyklach działać bez konieczności podłączania kablem USB? Czyli bezprzewodowo via bluetooth?
Patrząc na zdjęcie w tekście o update do AA na stronie Hondy, wyświetlacz pokazuje menu z AA a gniazdo na kabelek jest zamknięte. Czy faktycznie działa bezprzewodowo czy moje oczekiwanie jest naiwne? |
Cytat:
|
Dzięki - tak czułem, ale nadzieja się tliła :)
|
Z tego co wiem w wielu autach też działa tylko po kabelku. W nowszych BMW/Mini działa po BT.
|
Trzeba pamiętać że po włączeniu nawigacji w telefonie zużycie prądu przez telefon jest znaczne a więc i tak trzeba będzie podłączyć przez kabelek żeby było ładowanie. Mało tego zwykłe gniazdo USB może nie dawać wystarczającej ilości prądu. W samochodzie gdy instalowano mi AA dołożono dodatkowe gniazdo dające więcej prądu i to się dobrze sprawdza - ładowanie jest bardzo efektywne
|
Tak, ale niektórzy mają bezprzewodowe Ładowanie w podstawkach pod telefon i w tym przypadku, bezprzewodowe łączenie z android auto robiło by robote.
|
Po BT działa tylko z modułem WiFi 5GHz
|
Cytat:
Czy w Africe Twin + odpowiedni telefon? |
Tel musi mieć min Android 11 a ten tablet w AT obsługę WiFi 5GHz żeby można było się łączyć z Android Auto bezprzewodowo.
|
OK - wszystko jasne.
|
Cytat:
|
Cytat:
W takim razie chyba tylko przystawka tego typu jak Majster podał wchodzi w grę chcąc mieć bezprzewodowe połączenie. |
Cytat:
Przecież jak puścimy wszystko po WiFi to szybciutko bateria będzie pusta. |
Cytat:
Zresztą u mnie wychodzi na to że mam szybszą ładowarkę bezprzewodową od ładowania kablem z gniazda USB motocykla. Tu ładowanie z USB motocykla, AA włączony https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a16b6bbec.jpg A tutaj ładowanie bezprzewodowe, AA włączony przez kabel https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f35572024a.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Też zrobiłem aktualizację i niestety nadal światła dzienne przełączają się na mijania.
Wcześniej (v2.40 o ile pamiętam) z Apple CarPlay mogłem nie włączać zestawu słuchawkowego - wystarczyło przytrzymać guzik „wstecz”. Teraz to nie działa. |
Nie wiem jak w apple ale na andku działa bez zestawu (Galaxy S10+ System Andek 11) . Oczywiscie po aktualizacji do android auto.
Co do świateł dziennych to też nic się nie zmieniło. W innym wątku na forum jest ten temat poruszony. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
😀
Zawsze miałem, a jak nie miałem to tylko na chwilę i przejściowo. Zdjęcie z dziś 😎. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8bd2127849.jpg |
Brawo! :Thumbs_Up: :D
|
Ja właśnie dziś zakończyłem ten etap 3.10 na pokładzie.
:at: Natomiast ze smutkiem muszę napisać że na Note9 - nie trybi, mruga ekran Komputerka. Natomiast gorszy Samsung już lata dziwne oj dziwne. |
Cytat:
Apple CarPlay - przytrzymać guzik wstecz Android Auto - wybrać don't pair i enter |
będzie kolejna aktualizacja z poprawionymi światłami takie info dziś z serwisu
|
Cytat:
|
Potwierdzam w HP W-awa maja wgrywać.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
I oczywiście kolejna akcja z ABS. Tym razem jestem na liście do weryfikacji. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Jaka jest akcja z ABS - coś mi umknęło?
|
Cytat:
Japońce zapomnieli spisać numerów i trzeba rozbierać Afre żeby zobaczyć czy do wymiany cz nie . Jeżeli nie to sprzęt skręcają i do domu czas zabiegu 2, 3 godziny .Jeżeli do wymiany to moto zostaje aż część zostanie przesłana do dealera hondy , czas wymiany to 4 dni. Takie info dostałem od HP w Wawie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Ok, dzięki
|
Nigdy Nat mnie jarało
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedziesz do ASO a oni sprawdzają numer na modulatorze i tylko wtedy wiedzą czy do wymiany czy nie.
|
Wydaje mi się, że gdzieś widziałem informację, że Osmand działa na Android Auto w CRF 1100, ale teraz nie mogę znaleźć. Pomożecie? No, chyba że mi się tylko wydawało....
|
ABS z Bosch? :)
|
Od drugiego kwartału 2021 powinien działać normalnie. Google miało dopuścić inne nawigacje a Osmand wypuścił aktualizację działająca.
Pewnie trzeba będzie wykonać aktualizację żeby działało Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |