![]() |
A co z tematem tego jedzenia na drugi dzień? Czy ominęła mnie lista? Bo ja bym chciał z frytkami
|
Cytat:
|
Łoł..
Co tu się dzieje.. Dawno nie zaglądałam.. Może dam swoje konto dla TaTa ELa to m posty trochę podniesie.. <NA CWANIAKA FORUMOWEO> ;P ROBO właśnie miele masło czosnkowe.. Folie brać czy już masz do tych podlaskich frytków..? |
2 Załącznik(ów)
Bawcie się dobrze:D
Tak żeby było co wsponinac a wstyd opowiadać :vis::D Pozdrawiam z dalekich stron |
Ma ktoś namiar gdzie pobrać tracka ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oki. Thx.
|
Izeczka mi zdjęcia wysyła, tam guma goni gumę :)
|
Na szpiegowskich zdjęciach zobaczyłem błoto zwisające z drzew :dizzy:
No ładnie się tam bawicie Siostry |
4 Załącznik(ów)
Stare dzieje;)
|
Dziękuję. Dla mnie się bardzo podobało.
|
No coz. Chyba wszystko sobie powiedzielismy przy wczorajszym ognisku. To byl wyjatkowy weekend. Brawo jeszcze raz.
|
Cytat:
|
10 Załącznik(ów)
Może i ja coś wstawię 😶
|
jak zawsze było EXTRA
nie byłem na biesiadach ale trasa na w siodle w całości :at: :bow: |
Tym giełesem frytki dowozili ? :D
|
Byliście na żwirowni Tatarowce? Ktoś tam ajfona x znalazł.
|
|
Też tam byłem, jak zwykle genialnie się bawiłem. Track bajeczny, jedyna słuszna formuła A>B ;)
|
Radom też dziękuje za mega trasę i bimber! Jak z tymi koszulkami - były, nie były, będą?;D
|
Pomysł z małymi grupami i ogólnodostępnym trackiem - genialny. Było bardzo fajnie, chcemy więcej takich rajdów !
|
Cytat:
|
Było piknie jak zawsze, dzięki za mega imprezę.
|
Cytat:
|
Trasa kozacka, małe grupy tez xtra pomysł.
(można było się miejscami poczuć jak na UA) Dzięki Panowie i Panie. |
Onanizatorzy jak zwykle stanęli na wysokości zadania. Gratuluję. Rewelacyjna trasa, organizacja perfekt.
|
Może ktoś podrzucić gpx trasy?
|
Oficjalnie oglaszam trak za ukonczony, przejachany i finito.. polowa jest po nielegalu, wiec pobawili sie raz i na tym nalezy poprzestac... W przeciwnym wypadku coraz ciezej bedzie takie cos zorganizowac... Uszanujcie to prosze.
|
Rajd super. Dzięki Śluza za mega trasę. Formuła się dla mnie podoba, track i grupki to dobry pomysł.
|
Cytat:
|
Rajd bardzo mi się podobał :) Świetna atmosfera i trasa. Pozdrawiam Wszystkich uczestników i uczestniczki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem zachwyconym nowicjuszem rajdu :bow:
Dziękuję za pomoc przy manewrach moim klocem oraz przejęciu trasy i żywieniu, gościnności u Was dostatek takie towarzystwo przetrwa wszystko. Głębokość zanurzenia okazała się płytka tylko błoto sprężone tylnym kołem dostało się wszędzie jakby tył poszedł pod lustro :dizzy: Cytat:
Tak organy grały na Podlasiu mimo postępującej usterki sprzęgła ;) |
O. Tezlo!!!! :bow: Ktoś ma nawet zdjęcie, jak dokonujesz ablucji w tej kałuży :D
|
Cytat:
|
Standardowa procedura wciągania pojazdu na nasyp kolejowy najpierw tył potem przód żeby było lżej :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Tezla .... ale Ty nie opalony Jesteś :D
|
Tezla człowiekiem roku :)!!
|
Na pamiatke obraz ruchomy:
|
No zdrówka Cibor
|
Cytat:
|
Coś wiadomo odnośnie edycji jesiennej?
|
Właśnie, ktoś coś gdzieś ? :):) ten teges....
|
Będzie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |