![]() |
Dyskrecja wyróżnia Nas na tle innych i wie to każdy :)
|
1 Załącznik(ów)
Złe moce się starają , abym nie dojechał.Wczoraj cudem liznołem 100 l dęba i co! Żyje i przyjadę
|
1 Załącznik(ów)
Troszkę mechaniki
|
O hospodi
|
Kurla, za wczesnie zes te ciuki wiozl. Na wiosne trzeba a nie teraz.
|
Oho Placzku, nie dawaj sie tym mocom!!! Rząd tez cos musi szykuje, ale się nie damy!!!
|
perekinuło
|
Będziemy pić za cudowne ocalenie
|
A coś tam kole dęba zobaczył i pojechał ?:dizzy:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pamiętaj trening czyni mistrza . A miszcz nie wpada dwa razy na to samo drzewo. :D Zdrowia |
Halio!!
Uprasza się osoby wyrażające chęć uczestnictwa w imprezie towarzyskiej, kulturalnej, naszej o wpłacenie daniny :D Rozmawiałam z przeuprzejma Panią menagier i twierdzi,że wsio orajt i Bal będzie.Tak,że wahające się osoby proszę o nie wahanie!!! Osoby, które nie idą na Bal wzorem BIKERA mogą wpłacić 100 zł za karę, że nie idą!!! Dzięki Bikerku, ale za rok Ci nie daruję!!!:) |
Szkoda że daleko bo bym znowu z Wami potańcował. :blues:
|
Kasa wysłana. Ivi dla nas poproszę jeden zestaw wege, drugi normalny.
|
Cytat:
|
nr.1 jacek i magda - zapł
Nr.2 Ivi i Szymek Nr.3 Emil +1 Nr.4 Złoty i Złotko - zapł Nr.5 Gumis i Ewelina - zapł Nr.6 Wodzu i Kasia- zapł Nr.7 Siwy i Kala -zapł Nr 8 Izeczka i Gołąb - zapł Nr 9 Ewa i Łukasz Nr. 10 Kowal + Bogusia - zapł Nr. 11 Kornik i Kornikowa Nr 12 Marta, Ewa, Agnieszka Nr 13 Redrobo z dwiema kochankami Nr 14 Matełko i Wiolcia NR 15 Onufry + Wafelek- zapł Nr 16 Batman i Magda- zapł Nr 17 Lupa i Basia - zapł Nr 18 Kajkus z Kasią Nr 19 Śluza sam jak patyk (do wziecia)- zapł Nr 20 Lucky Luke+ Okti- zapł Nr 21 Marcinek Juchnowiecki - 7 asobów Nr 22 Placzki .... od razu przepraszam Tych co mnie nie lubią Nr 23 Paraskiewa i Leonid Nr 24 Ivan + Karina |
Nr.2 Ivi i Szymek Nr.3 Emil +1 Nr.4 Złoty i Złotko - zapł Nr.5 Gumis i Ewelina - zapł Nr.6 Wodzu i Kasia- zapł Nr.7 Siwy i Kala -zapł Nr 8 Izeczka i Gołąb - zapł Nr 9 Ewa i Łukasz Nr. 10 Kowal + Bogusia - zapł Nr 11 Kajkus i Kasia -zapł Nr 12 Marta, Ewa, Agnieszka NR 15 Onufry + Wafelek- zapł Nr 16 Batman i Magda- zapł Nr 17 Lupa i Basia - zap Nr 19 Śluza sam jak patyk (do wziecia)- zapł Nr 20 Lucky Luke+ Okti- zapł Nr 21 Marcinek Juchnowiecki - 7 asobów Nr 22 Placzki .... od razu przepraszam Tych co mnie nie lubią Nr 23 Paraskiewa i Leonid zwany Wasilczukiem Nr 24 Ivan + Karina - zapł Nr 25 Popej i Nataszka - zapł Nr 26 Dariusz Prezes Żopa + 2 asoby towarzyszące Nr 27. Bartek zwany Mamrotem i żonka Nr 28 Matełko i Wiola Jak widać i nie widać z listy mamy około 60 osób, czyli wsio według przepisów. Brakuje mi paru kawalerów dla singielek, halo kawalerzy może któryś jest nieśmiały i boi się sam przyjść :D Choć w sumie Wasil mi podpowiada,że na Balu to wszystko wspólne :D |
Cytat:
|
O której rozpoczynamy tę zacną imprezę?
|
Szefowa mówi, że o 19.00 :)
|
Cytat:
:blues: |
Halo młodzieży!!!
W związku że sporo osób mi odpadło z powodów chorobowych, a do soboty jeszcze parę dni jest, mam pytanie czy ktoś z pozostałych bedzie chorował czy będzie zdrowy :D ?? Z 70 osób zostało mi 50, robim czy odwołujemy??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie proszę dopisać szt 2. Wiadomo co za rok będzie...
|
Cytat:
|
Nr.2 Ivi i Szymek Nr.4 Złoty i Złotko - zapł Nr.5 Gumis i Ewelina - zapł Nr.6 Wodzu i Kasia- zapł Nr.7 Siwy i Kala -zapł Nr 8 Izeczka i Gołąb - zapł Nr. 10 Kowal + Bogusia - zapł Nr 11 Kajkus i Kasia -zapł Nr 12 Marta, Ewa, Agnieszka NR 15 Onufry + Wafelek- zapł Nr 17 Lupa i Basia - zap Nr 19 Śluza sam jak patyk (do wziecia)- zapł Nr 20 Lucky Luke+ Okti- zapł Nr 21 Marcinek Juchnowiecki - 3 asobów Nr 22 Placzki .... od razu przepraszam Tych co mnie nie lubią-zapł Nr 23 Paraskiewa i Leonid zwany Wasilczukiem Nr 24 Ivan + Karina - zapł Nr 25 Popej i Nataszka - zapł Nr 27. Bartek zwany Mamrotem i żonka Nr 28 Matełko i Wiola Nr 29 Siebieś Nr 30 Wojtuś + Ewa - 3 asoby :D Nr 31 Pucz + osoba towarzyszaca Nr 32 Batman i Magda- zapł Plaku wiezie z Kołobrzegu wiadro 5 litrowe śledzi więc bal musi sie odbyć. No wiec jest tak,że troche się wypisuje, troche sie dopisuje ale damy rade! Jak nie wystarczy mi kasy na d.ja to sprzedamy czyjs motor albo sledzi :D |
Podobnież nieoczekiwani Kawalerzyści z daleka nadciągają ...
|
Cytat:
Nic na siłę. Jest spotify, damy radę |
Jak coś to Wojtkowi już Ktm nie potrzebny, można zrobić licytacje :D
|
Nie walać durnia tylko zapodawać do gospody w Michałowie. Szefowa wie , że po przechorowaniu drugi raz a może i trzeci COVIDA trzeba walczyć z nałogiem. Wczoraj test już negatywny więc będę. Ps. Wojtek może tym razem o 22.00 nie będzie zjazdu do boksu. Może to ostatnia impreza przed armagedonem.
|
1 Załącznik(ów)
No i jutro bawim się!!! Ostrzegam, nie odbieram żadnych telefonów ani wiadomosci o chorobie!!! Jest 50 osób i git!!!
Oczywiście jeśli ktoś wyzdrowieje i chce przyjść to przyjmiem, dostawim krzesło, nie ma problemu :D Impreze zaczynamy o 19:00 Alkohol we własnym zakresie Załącznik 113640 |
Cytat:
A jak wiadomo o tradycje trzeba dbac i ją pielegnowac:D Jak się nie dba to tradycja zanika Co do licytacji to zapraszam Np zdj na moim KTMiku:vis: |
Kilka słów na temat tradycji :)
.....– To jest tak, że jeżeli by ktoś na przykład porwał nam naszą furę i by go złapały, to nam muszą oddać samolot, rozumiesz? To jest właśnie tradycja. Że nam muszą oddać! – Samolot? – No! – A po jakiego wała nam samolot? A furę? – Furę też! Miś. |
Co tu tak cicho, coś nie wyszło czy wszystkich na kwarantannę wywieźli ?:D
|
Wszyscy w szpitalu a zwłaszcza co niektórzy! Chyba nie bardzo się podobało.
Dziękuję wszystkim przybyłym, sponsorom-Plakowi za śledzi, firmie Pronar za żółtą czapkę, Jacusiowi za iterwencje, Śluzie za piękną marynarkę, Gołębiowi za-"a nie mówiłem że się k... uda", Wojtusiowi za taniec na głowie, mojemu mężowi że mnie przyprowadzil do pokoju, Puczowi za to, że pokazał co pokazał i wszystkim za hojne kwoty! Zebraliśmy 2500. Kocham Was! A za rok.... P. S. Ja mam fotki tylko gołych brzuchów i dup. Jak ktoś ma ładniejsze to niech wstawia. Jeszcze raz dziękuję!!! |
..wszystkim dzięki za impreze do rana...jak zykle było super Was zobaczyć--pozdrawiam ja Golfik..
|
Również dziękuję za towarzystwo i zacną imprezę :)
|
Iwi Wielkie dzięki za ogromne zaangażowanie i że Ci się chce :)!!!! Współbiesiadnikom za mega Party i za alko Niedzielę również :)!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |