![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak mnie najdzie to wozem niestety na piwo podjadę |
Cytat:
Cytat:
|
Do Zobaczenia na miejscu ,bedziemy TriColor tz Niebieska Africa Twin i CB 500X Czerwona
|
Też się wybieram .Do zobaczenia na miejscu-zapisany.
|
Ja mam.w sumie do was głupie pytanie, zadzwoniłem do organizatora.gadam z nim i pytam się o tą trasę Adventure jaki.poziom trudności prezentuje, w sumie powiedział mi że sam do końca nie wie jak będzie, ale zasadniczo chodziło mi o to gdy np. trzeba będzie przeskoczyć moto nad drzewem w poprzek położonym, nie ukrywam że nie umiem tego robić, jeżdżę sobie po lasach szutrach i terenach różnych, ale nie jestem wyczynowcem. Więc mam pytanie czy zapisywać się na Adventure i wilki zezra mnie w lesie czy sobie odpuścić?
|
Detrytus zapisuj się śmiało, nie pękaj, przecież wilki też chcą żyć :D
|
Spoko. Drzewa powalone ale to małe konary a w razie grubszej sprawy do objechania. Damy radę. Chyba że sie Goldasem wybierasz. 😉
|
W takim razie jadę. Zaraz się zapisuję
|
To i ja myślę,że przybedę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Panią i koleżankę Motorynkę chyba już widziałem na liście.😉
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Heja, będzie ktoś jechał z okolic Wrocławia/Opola?
Chętnie bym się z kimś zabrała lawetowo ewentualnie dołączyła do ekipy jadącej na kołach o ile na crf300 nadążę ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czołem ! Tak przemyślałem sprawę że spaniem w namiocie i go zabieram, ale gdyby był domek lub agro blisko bazy rajdu to pewnie bym wolał.Ktoś coś może podrzuci w razie W.
|
Asia jakbyś znalazła busa / przyczepkę i było by miejsce na powrocie do Wrocławia lub okolic to dawaj znać. Kolega chce zabrać nakeda z okolic zlotu do Wrocławia.
|
no to się widzimy :)
|
Panowie i Panie, w niedzielę 15 maja zamykamy listę zapisów, więc jeśli ktoś chce przyjechać, a się jeszcze nie dopisał, to zapraszamy w tym tygodniu ;)
|
Dopisany. Do zobaczenia.
Cytat:
|
20-22.05.2022 s.o.s.m.a.
Cytat:
Super. To w kontakcie! Jadę sama wiec chętnie się podłączę :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Hejka jednak Świętokrzyskie szutry w tym roku nie dla mnie ikserka popuściła gniazdko a że nie jestem bigamista więc nie ma czym.
|
Jakby ktoś się chciał wbijać na rajd ale nie może z powodu braku miejsc to proszę o pw do mnie.
|
"Osoby, które się zapisały na imprezę i chcą otrzymać tracka wcześniej proszone są o wysłanie maila na nasz adres admin@sosma.pl.
Mail musi się zgadzać z mailem w zgłoszeniu" |
Właśnie mi znajomy napisał, że tam w okolicy na przejeździe kolejowym kamery zainstalowali, więc jak jest STOP to trzeba się zatrzymać. Oba przejazdy są na drodze 755, jeden w Drygulcu, drugi przed wjazdem do Ożarowa.
|
Cytat:
Ale cenna inforacja dla tych, którzy jednak...;) |
Nie sądzisz to może regulamin przeczytaj będziesz wiedział :D. Za niezatrzymanie na stop na przejeździe jest bodaj 1500.
|
Jak Cię dorwią..;P Przy prawie 100tu chłopa to ciekaw żem jest statystyk. :D
|
Daj znaka jak się dowiesz co to kamera i jak działa. 😁
|
Ja wiem jak działa fotopulapka z lasu -bardzo szybko kiedyś jechaliśmy wzdłuż rzeki na trzy Moto (jeden z blachą) za tydzień miał doręczone wezwanie do nadleśnictwa -udalo się dostał pouczenie i mapkę z lokalizacją i gdzie nie wolno jeździć ale to zadkosc
|
Sugeruje blachy upierdzielić błotem przed wyjazdem, chłopaki z BMW na pewno bedo mieć w sprayu..;)
Mandat za nieczytlene blachy to dalej 500zł..( jak zatrzymają moto) więc chyba lepiej niż za PHOTO czy STOP za 1,5k. Albo do plecaka blachę schować jak już Ktoś musi mieć ją koniecznie przy dupie.. |
Sprawdzone -spraj do filtra powietrza i garść popiołu lub piachu (jak LM) to trzyma że bez zmywacza do hamulców nie podchodź.
|
Cytat:
|
Ja odpuszczam więc wskakuj na moje miejsce! Masz 50 Zeta taniej bo już opłaciłem..:p
Nie dziwię się że zablokowali wpisowe bo prawie 100 chłopa z ambicjami przyjeżdża i chce wygrać!:) Temu odpuściłem..:p |
Zmienili zasady, o wygranej zadecyduje losowanie ;)
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Kochani! Chcielibyśmy Wam wszystkim podziękować za uczestnictwo w zlocie, dobrą zabawę, wspaniałe emocje i świetną atmosferę, którą przez ten weekend stworzyliście. Dziękujemy również za feedback na bieżąco, dzięki któremu wiemy, co możemy poprawić, a co Wam się podobało. Gratulujemy zwycięzcom sprawnościówki, wolnej jazdy oraz osobom, które otrzymały nagrody za trasy Road i Adventure. Ogromne wyrazy uznania należą się również tym, którzy przejechali całą trasę adventure przy tej pogodzie i warunkach. Obiecujemy, że za rok będzie trudniejsza :D Dziękujemy serdecznie firmie Fjord Nansen, która ufundowała nagrody dla zwycięzców poszczególnych klas oraz zaszczyciła nas osobiście stoiskiem firmowym. Dziękujemy serdecznie firmie Darkojak za ufundowanie nagród w postaci deflektorów. Dziękujemy również ADV Academy za nagrody w postaci voucherów dla zwycięzców trasy Adventure. Podziękowania dla Rancza w Lesie za upominki w postaci voucherów dla zwycięzców konkursów oraz ufundowanie nagród specjalnych dla dwóch najbardziej wytrwałych uczestniczek zlotu ;) Mamy nadzieję, że dojechaliście wszyscy bezpiecznie i bezawaryjnie do domu. Do zobaczenia za rok!
Wkrótce więcej informacji :P |
No to teraz uczestnicy: zdawać jakąś relację :umowa:
|
Trasa sztos, zabawa przednia. Dzięki Krzychu, było miodnie choć pewno niektórzy będą psioczyć na nadmiar piachu 🤣. Do następnego.
|
Emek, oprócz Adriana, który chciał mnie zabić wzrokiem, gdy przyjechał i coś tam przeklinał pod nosem, to większość z piachu zadowolona :D Zresztą całość trasy chińska 50ccm przejechała :) Ja jestem w szoku do tej pory pod względem wytrzymałości dziewczyn, że po trasie jeszcze jako jedyne miały siłę fruwać po kopalni :) Fajnie było spotkać znajome twarze i poznać nowe osoby.
|
Było Mega !
Ludzie zajefajnie zakręceni w pozytywnym znaczeniu. Organizacja na 5 z + Dziękujemy za miłe przyjęcie ,nie udało się wszystkich Poznać i trzeba to nadrobić przy najbliższej okazji. Pozdrawiam współ Towarzyszy trasy. |
Było super, trasa git, afryka dała radę towarzystwo petarda.
Aaaa i poznałem Emka :) |
Hehe. A bus w końcu zagadał?
|
Cytat:
|
Cytat:
\ |
1 Załącznik(ów)
Dzięki, było w pizdeczke.
|
Emek, skoro Ty tutaj celebrytą jesteś, to może byś na plecach jakąś moją reklamę nosił, np. Najlepsze porzeczki w regionie :D
Fotka ode mnie https://images91.fotosik.pl/593/8ca859de9e4b8fcfgen.jpg |
Dzięki za super imprezę i mega traskę.
Piach przy Wiśle miodzio. Poznałam kolejny rodzaj piachu. Po tym crfa nie idzie :D Cytat:
A na kopalnie warto było skoczyć. :D https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fdaf5c14b2.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcf33fb4ef.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
20-22.05.2022 s.o.s.m.a.
Dzięki organizatorom za ten specjalny wiślański piach i wąwozy też były super. I serwis wulkanizatorski na trasie 😉.
Proporcje zlot/jazda w sam raz! https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...209a6cf231.jpg No i wreszcie poznałem niektóre forumowe znamienitości i celebrytów. Pozdro 👍. A dla @zaczekaj specjalne podziękowania za wspólną podróż! Tyle CRF300 w życiu nie widziałem, a z ustawki ma ktoś może już zdjęcia? |
Czyli jednym słowem ZLOT CELEBRYTÓW się odbył..:p
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |