![]() |
W Varadero jest specyficzny jazgot pracy silnika . Bo na przykład Trampek na jednym wydechu 50 cm Huzara pracował bardzo sympatycznie .
Ja polecam . Niska cena . Bardzo solidny wyrób . Ale co kto lubi i na co go stać 🤷‍♂️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Mi poza cena i dźwiękiem zależało też na gabarytach i dlatego założyłem mniejsze, choć Huzar proponował większe puszki. Dodatkowo, jak pisaliście wcześniej - zważyłem wszystko z rurami i teraz wiadro waży mniej o prawie 8 kilogramów.
|
Cytat:
Poka foty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Zależy mi na basie, dbkillerach i homologacji.
Pytanie: Akrap czy Remus? Pt nr 2: Gdzie najlepiej znaleźć powyższe w dzisiejszych czasach, żeby było dedykowane, a nie uniwersalne puszki? Poszperałem trochę w googlu i niewiele mi z tego wyszło, a Remusa nawet na oczy nie widziałem. Co do opon to padają widzę 3 typy: Pirelli Scorpion (ale który?) Michelin PilotRoad2 Contitrail Attack - te miałem chwile na XTZ750. Niestety nie mam porównania do powyższych. Raczej kleiły, ale były to używki, a teraz veluje w nowe. |
Cytat:
Piralli scorpion 2, polecam też metzelera nexta, na obu jeździłem i dla mnie porównywalne.Conti też porównywalne z wcześniej wymienionymi. |
Cytat:
Ad.2 nie wiem Ad.3 myślę że wszystkie są świetne , Continental fabryczne miałem na 1190 i kleiły jak szalone |
CHodzi dokładnie o Remus Revolution? Na jakiej podstawie sprawdzić homoloacje? Wybite na puszkach numerki?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Doszedł G.P.R i wygląda bardzo solidnie i estetycznie. Homologacja wydrukowana. Testy za miesiąc.
|
Cytat:
Same końcówki ? Czy z dolotami? Czy kompletny układ wydechowy ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Cytat:
Fajny komin! |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |